338

Хихихи

преди 9 години

Бързат я,как няма да бързат. Наясно са накъде духа вятъра.

337

Румбо

преди 9 години

Не е много разумно,когато идва нов шериф в града да се кълнеш във вярност на стария!Повече далновидност и патриотизъм трябва на нашите политици!Националните интереси стоят над евроатлантическата и всякаква друга солидарност!То тази солидарност даже не е и такава,а едно чисто изнудване!Не става въпрос да се хвърляме в обятията на Русия,а да следваме интереса си!Унгария на Орбан е нагледния пример!

336

ставри

преди 9 години

Защо трябва да ядем бой за постъпките на някой друг?

335

Анонимен

преди 9 години

Това е окупация. Страх ги е, че Путин ще върне на Русия подвластните на СССР територи.

334

Гецата

преди 9 години

....И накрая, след много събития ще има нов 9 септември ...

333

Коко

преди 9 години

Боже , боже колко мъка има по тоя свят. За полуолигофрените под мен (дори изпитвам срам, че употребявам тази думичка, защото психично болните са хора,които имат жестока участ) , когато нямаш представа от геополитика, когато единственото, което попиваш през елементарния си ден са речи на другарите в т. ч. техните всевъзможни проекти (ДПС,АТАКА,АБВ и т.н.) няма как да коментираш стратегическите решения на когото и да било.Така че, запомнете Комунизма си отива ,спете спокойно,деца на номеклатурчици

332

MAKEDON

преди 9 години

Oppppaaaan Bugarija vo vojna so SSSR . Ke strada cel Balkan.E...bati komsiite budali.

331

ог

преди 9 години

метрото дали при война става военен обект? някой знае ли?

330

Анонимен

преди 9 години

не знам досега в мирно време без да сме окупирани в страната ни да са разполагани военни от други държави били те и от бившият Варшавски договор. Международни учения е имало, окупация и робство също, но в мирно време досега никога това не се е случвало. Кво да правиш политика.

329

ф

преди 9 години

аа, ето къде ще е запаса - 30 000 след 48 часа

328

РАДИАЦИЯ

преди 9 години

Войната е нейзбежна в БГ претиснати от Сърби и Руснаци ко правим изток-запад а в средатаШВЕПС от АТОМИ !В такива случай оръжието се държи напред за да не ни капе по краката !Да не говорим за лазери и останалите копчета в Китай от войниците !

327

Анонимен

преди 9 години

Няма ли национално отговорна партия, която да вдигне и поведе народа. Да се измете тази ***, която ни продаде с още неродените за години напред на псевдодемократите от САЩ, ЕС и НАТО. Не може да сме против Русия. Пожарникара, Плевнята, Паси и слугинажа около тях долу от политическата сцена.

326

Анонимен

преди 9 години

много дълго Цар Борис сключил договор с Хитлер. хората са били против такъв съюз. всеки знае, че резултатите от такива съюзи

325

az

преди 9 години

Protivvvvvvv

324

wild horse

преди 9 години

Поредната словесна диария във форумите.Само си говорим,но никой никъде не излиза.много сме далеч от куража на гърците,дори и на турците,които протестираха срещу Ердоган.Ние два пъти избрахме мутра за министър председател и позволихме да си играят с нас. НАТО знаят,че българите търпят робство по 5 века и никога нищо не могат да направят.Чакаме освободител....

323

грубиян

преди 9 години

Офицерите от армията в последните години добиха един такъв метросексуален вид-изкъпани, парфюмирани, излъскани, с гладки нежни личица. Повече приличат на манекени, отколкото на военни. Така че съвсем естествено новият команден център трябва да е в София, какво ще правят момченцата на мама в Шабла, ами ако си изцапат обувките?

322

Кикс

преди 9 години

До Анонимен 508Имаше една приказка за Кума Лиса "Болен - здрав носи"....

321

Анонимен

преди 9 години

Това дърпане на лъва за опашката ще допринесе за неща, които нито презокеанците, нито ние сме сънували, меко казано. Но за българите е важно да вярват, че Бог е българин. И май повече от половина руснак.

320

Голем смех

преди 9 години

Ура, още военни чиновници в рая на чиновниците София.

319

izgnannik

преди 9 години

da zhivej antikomunizma