22

Анонимен

преди 9 години

Нато нахълта ли в България да прави база, това трябва да се счита, като военна агресия, защото България е нелегитимен член на Нато и ЕС. Бяхме приети БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ, което нарушава конституцията на България и Лисабонския договор за присъединяване, факт. Българския народ трябва да плаща за тази база, когато 500 000 хиляди пенсуионери живеят с по 130 лева на месец. Народе излизай на улицата да пометем безродните продажници, които искат да ни вкарат във война с Русия. Защити кой от кой ?

21

тцЪ

преди 9 години

Каква помощ, бе? Без вашата НАТО-вска "помощ" няма да има и заплаха!

20

Анонимен

преди 9 години

Русия просто си защитава интересите и не и харесва ,че лешоядите кръжат около границите и и си точат зъбите за природните и богатства.И да ако НАТО продължава с провокациите си нищо чудно Русия да измести границата си на река Дон.А Украйна не съм чул да е цлен на НАТО .Ама хамериканците и еврогейците си мислят ,че Русия е Афганистан ,Косово ,Либия и други такива държавици дето ги разтуриха и ги ограбват сега.Русия е голяма хапка и ще си строшат зъбите

19

gogo

преди 9 години

Да бе да, вие вярвате ли му?Един единствен път България се обърна за помощ към НАТО (Евроатлантическия център за координация и реагиране при бедствия на НАТО). Това беше през 2007-а година, когато горяха горите и планините и положението беше извън контрол. НАТО тогава ни казаха в прав текст "България да не разчита на помощ от НАТО" (segabg/article.php?id=339847). ЕС също ни отказа помощ (dnes.dir.bg/news.php?id=1930335) и в крайна сметка само Русия ни помогна със специалния си самолет ИЛ-76

18

Анонимен

преди 9 години

ZASHTO NIAKOI TRIABVA DA MI POSO4VA KOI MI E VRAG MOITA GLAVA PREDPOLAGAM NE MI E NA RAMENETE -KATOVALI DA NE MI VLIZA VOTA V TIALOTO ;VRAK ZA NAS E TOZI KOITO V MIRNO VREME NI GOVORI ZA VOINA

17

Супермен

преди 9 години

НАТО е бетер ВИС-1. Първо идват едни момчета и ти начукват канчето, после идват едни други момчета и си плащаш да те пазят. После едните и другите момчета се оказва че са от един и същи отбор.А тоя *** на снимката е поредния "говорител". Пълен клоун

16

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да е учудващо и Нато и РФ са по- скоро глобалистки настроени, това значи че до директен конфликт НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ. Славяните обаче загиват там всеки ден и те май не влизат в бъдещите планове на господарите, криещи се зад воалите на понятия като мир, демокрация и тинтири минтири.

15

Анонимен

преди 9 години

Господ да ни пази от защитата на НАТО

14

Анонимен

преди 9 години

Я, Столтенберг и той от избраните. Четох сутринта в политикус, че избраните вече започнали да завземат властовите позиции в Новорусия, значи ще я бъде Новорусия! А Украйна без Новорусия просто ще си смени името на Хазария. Дано не избият всички славяни до тогава, каквито са и истинските им планове.

13

Анонимен

преди 9 години

Светът виваги е в противостояние и ако държиш двете противодействащи сили, то ти владееш света. Намери в нета кой създаде капитализма и марксизма. Днешните противодействащи са глобализмът срещу нацизма( ние сме богове, останалите са животни), кой ги създаде тях? Създадоха ги тези същите, дето измислиха лихвата и които днес буквално си правят, каквото си искат с човечеството! Корените на Хитлер, Сталин, Путин и Коломойски все са в тая посока.

12

Анонимен

преди 9 години

И от кой ще ни защитавате по точно! ?

11

Анонимен

преди 9 години

Аз лично не щъ да *** защитават, понеже знам кое смятат за заплаха и е напълно погрешно това тяхно виждане. Ще ни докарат някоя беля. Тия са абсолютно ненормални.

10

Пешо

преди 9 години

Конфликта между Гърция и Турция за о. Кипър. Там какво направихте? Много сте нагли, ще дойде деня в който Евро *** ще горят!

9

Анонимен

преди 9 години

Втората Световна война започна с разделянето на Полша между агресорите Нацистка Германия и Комунистическия СССР! Но не знам защо света помогна на единия агресор за сметка на другия! Сега този агресор заплашва света с нова Световна война! Кафявата чума беше победена, но червената остана и сега виждаме резултата какъв е!

8

Стоян

преди 9 години

Те да нападат още Русия а ИД ще ги изненада в гръб.

7

Анонимен

преди 9 години

"НАТО е решен да защити всеки съюзник от всяка заплаха"Аре, нема нужда дажи и голема

6

Анонимен

преди 9 години

Агресорите, независимо кои са трябва да бъдат озаптявани, иначе скоро ще се появи втория Хитлер, а това не е добре за света, трябва да се действа решително сега за да не стане късно!

5

Анонимен

преди 9 години

Направо си кажи, че крайната ви цел е Русия, а "спасяването на У крайна" е само стъпало към целта.. Алчни гадняри. Но всичко се връща. И двете световни войни са тръгнали от Европа. Да се задавят дано.

4

деде

преди 9 години

Давайте на Украйна оръжия, за да провокирате Русия да влиза в Киев и да видим по нататък.

3

NOI

преди 9 години

НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ПЪСТРА ЛЪЖА В КОШНИЧКА....НАТО НИКОГО И НИЩО НЕ ЗАЩИТАВА. ТОВА ПРОСТО Е МАШИНАТА ЗА ПАРИ НА ЩАТИТЕ.ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ , ЧЕ ТОВА Е ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ???И КАКВИ ГИ ДЪРЖАТ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА ???