163

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------------Той и Хитлер беше президент,и Кадафите,че и Садамчо !

162

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен---------------Спрете се малко, от къде я събрахте таз злоба!!!Абе момче-болшевишките орди избиха 8 милиона украинци през една година само--1933,а ти се чудиш от къде таз злоба. Турците в Батак избиха 5000 българи и вие ги мразите,а ние да не мразим *** за 8 милиона? На чужд гръб 100 тояги са малко ,нали ?

161

Анонимен

преди 9 години

Чета *** заплахи за съд в Хага. Този съд няма правомощията да съди, особено пък действащи, президенти на Великите сили: САЩ, Русия, Китай. Президентът е официален представител на държавата, получава пожизнена защита - физическа и политическа. Предизвиквайки го, означава, че обявяваш война на съответната държава. Това ако се случи, ще се окаже, че съдът е закрит със задна дата, а другите Велики сили ще потвърдят неговата нелигитимност.

160

Има Господ!

преди 9 години

На територията на парк Йелоустон в САЩ започна да се събужда най големия вулкан на земята.Учените твърдят,че този вулкан още не е изригвал в човешката епоха.Вулкана се събужда на всеки 600 хиляди г.,а от последното изригване са минали повече от 640 хиляди г.казват геофизиците. в края на миналата година е започнала сеизмична активност на вулкана ,като в района се регистрирани множество подземни трусове.Учени с тревога следят вулкана,защото при изригване в радус от 2000 км няма да остане нищо живо

159

Клекнаха триполовите

преди 9 години

Канцлера на Германия Ангела Меркел днес след няколко часа ще пристигне в Киев на неофициално посещение .От дипломатическата мисия на германия не съобщават точния час на посещението от съображение за сигурност.Меркел в Киев ще се срещне с президента Порошенко, по късно днес или утре Ангела Меркел и френският президент Оланд ще посетят Москва за преговори за ситуацията в Украйана съобщава Франс прес.агенцията напомня ,че днес в Киев пристига и държавния секретар на САЩ Кери

158

Анонимен

преди 9 години

Световната здравна организация, обяви, че има нова опсаност от епидемия след вирусът на ебола!Става въпрос за Соросоидната седерастия, която се предавала по полово-чревен път. Първите случаи се наблюдават сред представителите на третия пол.Засега големите фармацефтични компании се опитват да създадат ваксина, но все още няма значителен прогрес. Единственото известно до момента лечение в напреднал стадий на болестта е шут в дзурлата със засилка.

157

Анонимен

преди 9 години

Точно там епроблема, че Путин е абсолютно непредсказуем. И това много, ама много вбесява западните псевдодемократи.

156

Анонимен

преди 9 години

Украйнците са нещо като нашите м'нгали!Искат всико на тепсия от Русия,а сега и от ЕС,без да плащат или най-много от време на време да плащат!И когато Русия си пойска справедливо парите я обвиняват в "шантаж"и прочие!Ей гадно племе е това западна украйна!

155

Анонимен

преди 9 години

За всички дето се съмняват във военната мощ на Русия малко четиво им предлагам на един американски генерал!https://alterinformation.wordpress/2014/08/22/9094921/

154

Анонимен

преди 9 години

До нацизирания окраинец по-долу, Пич разбирам че ти е болно, но за съжаление изкуствено създадени държави като Украйна нямат бъдеще.Да говориш така презрително за един друг народ ,който е 1/3 от сегашното население на въпросната държава е доста нелогично, а от друга страна обяснява и логичните деиствия на населението на ДОНБАС ! Спрете се малко, от къде я събрахте таз злоба!!!

153

Анонимен

преди 9 години

До ucrainec!Айде виж за Доналд Кук след облитанията от руския истребител на къде тръгва!Първо в Румъния се връща веднага и после напуска Черно Море!Айде не пиши глупости щото се излагаш,има си официални изявления по тоя случай от април месец,влючително и по нашите новини по националните програми!

152

Анонимен

преди 9 години

До ССЩо да се бием, бе? Крим вече си е свободен!Яд ли те е?

151

Анонимен

преди 9 години

До украинец 206 Лъсна ти истинската физиономия, а? Българите са прасета, а?Я си бягай в Хохландия бе запъртък!

150

Анонимен

преди 9 години

До украинецАбе ти усещаш ли се какви глупости пишеш?Нещо за радиоелектронно заглушаване чувал ли си?как ще стреляш като на екрана нищо не свети,всичко е блокирало,това е като да се биеш със затворени очи и вързани ръце!

149

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------------Ако сред прасетата се направи референдум за околната среда ,те всички ще гласуват за една огромна кална локва за да се въргалят-това е техния идеал.Та затова в путиноидна България няма Референдум за НАТО-прасето килим не иска.

148

украинец

преди 9 години

До Анонимен--------------Стингър---Стингър-тез ракети смачкаха самолетите на ушанките в Афганистан.Направо ги заковаха.Имаше афганци ударници-с по 12 свалени ватирани самолети и вертолети на ден.

147

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен-----Има снимки в Интернет-кораба спокойно си стои в пристанището на Одесса и гражданите въсторжено го приветстват,както варненското гражданство приветствало с възгласи "Ура" двете немски подводници прогонили вражеския руски флот през 1916 г.Екипажа е умрял от смях на путиноидните измислици,че уж бил напуснал.

146

Анонимен

преди 9 години

НАТО е в ШОК, докато на САЩ има трябваха 26 години и стотици милиарди долари за да създадат невидим самолет, то на Русия и трябваше само една година да създаде невидима армия...

145

СС

преди 9 години

Руските продажни *** пак са се изсипали тук на метеното. :) Я хващайте калашниците и отивайте да се биете за "свободен" Крим, какво сте седнали да акате по клавиатурите?

144

Анонимен

преди 9 години

Вън от НАТО и ЕС вън от антихристския съюз, за свободна, свята и чиста България.