76

лол

преди 9 години

До Анонимен 122Хаха, римската империя била владеела "целия свят". нещо ново научава човек всеки ден хаха.

75

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 108Абе НЕНОРМАЛНИК ти от кое диво село се пръкна??Там такава ли е "историята".А когато Римската Империя е владяла ЦЕЛИЯТ СВЯТ знаеш ли че *** не го е имало на никаква карта??Да е*ба твойта мама неграмотна селска!

74

иб*****а си

преди 9 години

Аве това в коя джамия ти го казаха ве ахахах, нямало бани вика! А ти знаеш ли, че когато в Плиска е имало изградено отопление на двореца посредством нагорещен въздух, метод взаимстван от византийците твоите деди са дъвчели кози дарадонки и са мислели, че са дражета харибо бе анадолски *** вандал. Европа била с 300 годишна история !!! Ама Ян Собиески хубаво ви навря в на кучето г*за.

73

еа

преди 9 години

До 2-3 години ще си построят американците танкерите и пристанищата за втечнен газ. На тройна цена. За нас не е хич изгодно, но ако Путин не се укроти и не прави нови глупости (примерно недай си боже да нападне някоя от балтийските членки на НАТО, където видиш ли, живеят сума ти руснаци), просто нямаме избор.

72

дамдум

преди 9 години

До Анонимен 119Газ от Норвегия за Русия по тръбопроводите на Украйна? Може ;).........Кой е казал че газ от Норвегия за Русия?Тези тръби свързват Русияс Европа и Турция.Газа ще тече от Норвегия през Украйна за България,Румъния ,Молдова.Та и Турция,Кой бяга от евтин газ???Само нашите руски агенти бягат защото в Европа има правила и те не плащат под масата големи комисиони пожизнено.

71

Анонимен

преди 9 години

Шефчович не е съвсем прав. Все пак Путин има някакъв шанс Турски поток да го бъде, но преди това трябва да се подложи на сюнет без упойка извършен от доктор Ердоган.

70

дамдум

преди 9 години

До ГробРусия няма да се спре пред нищо, за да заобиколи американските тръби в Украйна и на практика да ги направи излишни..........Тя Русия и да не се спре няма значение вече.Тук ти е написано че запада ще ги отремонтира и по тези тръби ще потече газ от Норвегия.И май губещите са?????????

69

Bulgatani

преди 9 години

До ЯзеПриятелю, успокой се! Ако мислете, че всички страни са измислени, и само твоя живот е реално....това нормално ли е? Святът е голям и огромен! Не забравяйте за това, и да бъди живи и здрави, приятели!

68

Анонимен

преди 9 години

Турция е на 100 год.а османската империя е съществувала около 600год.Русия е малко по стара.

67

Гроб

преди 9 години

Русия няма да се спре пред нищо, за да заобиколи американските тръби в Украйна и на практика да ги направи излишни. Каквото и да си говорят смешните американски ***, които коментират малоумно тук, Русия е най-големият фактор, от който зависи Европа! Колкото и да вярвате на някакви медийни партенки за голямата криза на рублата и проблемите на Русия, замислете се какво е било в Русия през Втората световна война и как свърши тя!

66

Анонимен

преди 9 години

До ЯзеMa tize oti sade Kosovo propushti, bre. Ono, znachi, Kosovo je naj-staraa druzjava, a?

65

до 108

преди 9 години

Не така с рогите бе другарю русофил. Бащата на другаря Щонов беше дълги години партиен секретар в нашата фабрика, той е наше момче. Не би направил нищо във вреда на СССР или Русия, със сигурност заповедта за отказа е дошла от Москва, но вината трябваше да бъде прехвърлена на България. Стар татарски трик усвоен отлично от монголо-татарите в Кремъл.

64

Анонимен

преди 9 години

Шефчович е абсолютно прав, няма как да има Турски поток, по съвсем обективни причини. Денги Нет. Без денги нищо не става, това го знае дори и Путин.

63

Язе

преди 9 години

В Европа има няколко държави които са изкуствено конструирани с измислени езици и измислени нации. Това е направено от шайката евреи управляващи света с помощта на продажни политици на по големите империи и държави. СССР и Турция са измислени и реализирани по едно и също време. СССР се управляваше само от евреи. Ататюрк също е евреин от Битола. Другите измислени от по късно са Албания, Македония, Украйна, Белорусия, Азербейджан, Словения, Босна и Херцеговина, Румъния и Молдова.

62

колио

преди 9 години

Девоики преди да 6оментирате руско турските отношения прочитете биографията на ататюрк издадена от бан та там е написанопървото посолство в анкара е на ссср. Без коментар.

61

до 96

преди 9 години

За срещата Путин си е приготвил кило вазелин.

60

Анонимен

преди 9 години

И аз като Шефчович не вярвам на Путинович, че турчевич поточич ще го има.

59

Bulgatani

преди 9 години

Крайният резултат е това: Майка-България, отново пропусна огромна възможността за себе си! В този случай да за се превърне в енергиен център на Европа... Много съжалявам! Ама- защо? За кого?

58

до 90

преди 9 години

Не можах да разбера, дали ще закриваме русофилите в България, ако имаш това предвид гласум "за" с двете ръце.

57

Анонимен

преди 9 години

И аз не вярвам ЕС да го бъде...