13

Анонимен

преди 9 години

Каква търговска марка, ДПС го превърна в Холокост, както бърникат и променят историята ни няма да се учудя, ако кажат, че сме избили 6 милиона турци!

12

КПСС - ДПС

преди 9 години

ДПС е дългата ръка на Кремъл предназначена да внуши на Българите че са само Християни. Причината е че Москва изпитва ужас при мисълта че Българите живеещи от Урал до Кавказ може и да ги отхвърлят както се очертаваше по изборите 2004. Тогава хората дойдоха в България, но президент беше Агент Гоце. ДПС не защитава Български и още по-малко турски интереси. Това е Говорит Москва по нашите земи.

11

14.02

преди 9 години

tasi bulka e dosta vazbudena oste za ujnia potok. iska markova stoka, ama ne i stiska.

10

Цвета Караянчева

преди 9 години

...ние пък приехме декларация в която признаваме, че България е извършвала геноцид. Къде ще ни гонят по туркофилия а?

9

Анонимен

преди 9 години

айде сега трябва да правим стълбичка на Тиквата в НС да може да излиза на трибуната.е,една стълба ли няма да сковем.

8

КК

преди 9 години

До 8: Абе, да обсъдим ЕРП-тата, военните бази и наводненията, ама ГЕРБ на иска. А щом ГЕРБ не иска, значи и Народа не иска. Защото ГЕРБ произлиза от Народа и олицетворява Народа.

7

uu

преди 9 години

Ама и ние имаме едни политици! Когато е нужно да плюем БСП, възродителния процес е едва ли не най-тежкото световно престъпление...Когато се обърнем срещу ДПС, този процес става "търговска марка" и се спекулира с него... Та даже едно елементарно решение, с което ще се премахне едно чиновническо недоразумение, произтичащо от възродителния процес, не искаме да премахнем, да не се каже, сакън, че ДПС отново ни командва.Липса на елементарна принципност.Но от елементарни хора, какво да се очаква?

6

smart i3 kitka

преди 9 години

koito moje, pravi targovska marka i prodava.koito ne moje, kupuva chujdite targovski marki...ili gleda tajno pazara.

5

zeus

преди 9 години

Стига глупости, държавата има куп други наболели проблеми, тези ни отвличат вниманието с глупости. Вземете обсъдете наводненията, ЕРП-тата, военните бази, сигурността и интересите на страната.

4

Анонимен

преди 9 години

Още преди повече от 20 години излезе закон, според който всеки гражданин на тая държава може да си върне името ако е насилствено преименуван. Много турци си ги върнаxа, но познавам xора,които отказаxа. Какво предлагат ДПС? Сега пък насила да им върнем турските имена? Оставете xората сами да решат как да се казват! И стига сте ни делили!

3

Анонимен

преди 9 години

"Вие го превърнахте в търговска марка, превърнахте и българските турци в крепостни. Това е поредната политическа дъвка, за да мобилизирате редиците, отсече тя. Г-жа Караянчева е права . ДПС много години си прави алъш вериша и ефтино пазаруваше в българското НС , и в министерският съвет и по разните специални и държавни служби. Отдавна прекалиха!

2

Анонимен

преди 9 години

Цвета Караянчева от ГЕРБ как ли е стигнала до там?Коя е с какво се е занимавала?

1

БГ

преди 9 години

Искам изразът "БЪЛГАРСКИ - ТУРЦИ" да бъде забранен и да се използва "БЪЛГАРО - МУХАМЕДАНИ"