9

Анонимен

преди 9 години

Заради Цветанов смениxа закона, за да го оправдаят. Тука цял народ страда, но тъпият им закон пречи. Стига сте ни лъгали!

8

Анонимен

преди 9 години

Абе аз не мога да разбера, защо щом ГЕРБ дойдат на власт и веднага започва да се говори за поскъпване на тока. Защо миналата година всичко си беше мирно и тихо.

7

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

Престъпниците от "Енерго про" ограбиха пладнешки клиентите си за пореден път.Отново на власт е Бойко Борисов и ГЕРБ.Случайност ?Едва ли !

6

Анонимен

преди 9 години

Не се чудете, дупките се запушват с пари. Затова ги има дупките - законотворците ги правят. Та не се чудете къде отиват Вашите пари.

5

Аврамов

преди 9 години

Не знам какви пропуски има в Закона за енергетиката, но със сигурност в главите на Гражданите за сомалийско развитие на България няма мозъчни клетки.Жалки и долни продажници и национални предатели!

4

Анонимен

преди 9 години

Аз не искам оня Орешарски да ми намялава тока. Искам си бат Боце да си ми го увеличава. И да си трая. Така съм свикнал още от Тодорживково време. Да ме таковат през панталоните и да *** от кеф.

3

Анонимен

преди 9 години

Защо никой не излезе да обясни, че парите които събират ЕРП-тата от потребителите, ги връщат назад по веригата - ЕСО, БЕХ, НЕК. Мит е че парите се изнасят, те остават тук, при нас - в родните мутри и ВЕИ-мафията.

2

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ увеличава тока - ЕРП-тата го отнасят. Театър по български. Да живеят грамотните медии, които насъскват материалеца.

1

Анонимен

преди 9 години

Е, как бе Боко Тиквата не им ли взе лицензите преди 2 години ?Наистина ли има още хора в таза държава, които да не изпълняват волята на Тато Банкянски ?