11

Монархист

преди 9 години

Да дойде хидроинжинера Доган, той ще ви каже как да овладеете ситуацията! А... чакай, не може да дойде, щото вчера и неговото творение Цанков камък преля...

10

Анонимен

преди 9 години

Позволихте да се изсекат горите от мутренски фирми и това е причината за наводтенията.Каквото и да правите при най-малкия дъжд от планините ще се изсипват тонове вода.Оправия след простотията няма.

9

Име

преди 9 години

Абе имаше една министърка на държавната политика при бедствия и аварии, май се казваше Емел Етем... до колкото помня опука няколко стотици милиони в уж укрепване на диги, чистене на коритата :D Голям чадър има върху нея, след като никой не я споменава?

8

Ха ха

преди 9 години

Проблема е само един, а не са няколко... ПРОБЛЕМА ИМА ИМЕ И ТО Е ОрганизиранаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! А решението е СЪД, ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА НАГРАБЕНОТО ЗА КАЛИНКИТЕ И БРЪМБАРИТЕ ОТ СИКаджийската ОПГ на ***-БУДА...!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Лиляно,къде спахте до сега та не изпуснахте язовирите.

6

Вярно 1/2

преди 9 години

Павлова, че тя вашата, мутренска, мафиотска държава е силна само в краденето, в работа за обществения интерес е безсилна.

5

Предложение

преди 9 години

Ей, Павлова, върни организацията контролираща почистването и стопанисването на язовири и дерета и залесяването около тях. Само от глобите на пишман стопаните им и затлачващите деретата фирми и *** катуни ще се издържат поне двайсетина инспектори. Ама и законово да налагат голееееми глоби. Без обжалване.

4

Анонимен

преди 9 години

Да...няма вече специалисти...инженерите ,които разбираха от язовири и каскади са на 60-70г. или измряхи. Сега има само далавераджии и некадърници с дипломи, а често и без, дори и в парламента...Вече май и държава няма ..нищо вече няма тук. Всичко е на самотек до пълното му разграждане и изчезване. Една територия.

3

Ентърпренър

преди 9 години

Може да се направи нещо, да. Да се вкарат зад решетките всички свързани с изсичането на горите, и с "бизнеса" покрай затлачените речни корита.

2

Възмутен

преди 9 години

Ще стоим и ще чакаме?Все нещо може да се направи преди да оставим стотици хора без дом в тази зима!

1

Анонимен

преди 9 години

колежке, оправи "плътното", докато е време ;)