14

???

преди 9 години

Цацаров май казва половината истина. Измененията в Закона за МВР са приети от парламента в края на 2014-та година, от парламент под командването на ГЕРБ. С други думи ГЕРБ оневини ГЕРБ като промени Закона. Все пак за мен е непонятно как така Закона ще важи с обратна сила и престъплението на Цветанов според закона за МВР важал в момента на извършване на престъплението, изведнъж престава да бъде престъпление, защото Цветанов и хората му гласували промяна в Закона.

13

иван

преди 9 години

умните,красивите и (не)подкупните- вие сте на ход,ако искате да ви вярваме, че бяхте истински!Иначе излиза че сте кресливи,продажни и глупави.

12

Хъш Москов

преди 9 години

Къде са сега освирепелите от злоба комунисти? Цецо е невинен!!! Цецо е голям!!! Сега вече вярвам в правосъдието. Да живей България!

11

Анонимен

преди 9 години

Какво очквате от тази мазна св...я?Вие май забравихте, кой го постави на този пост?

10

Billy Ray

преди 9 години

Мафията си прави закони, за да избегнат правосъдието! Къде са сега протестърите, къде са ДАНС банс и какво ли още не....Продажници....

9

Анонимен

преди 9 години

Нямаше друга възможност. Това обаче не променя факта,че той си остава милиционер неандерталец. А само да попитам, другият слухтящ *** рачко с отвертката, защо ръгаше по хардовете като обезумял, тоз ушак-титан на мисълта ?

8

Само питам

преди 9 години

Може ли министър Вучков със заповед да забранява прилагането на ЗМВР, защото това е направено. Ако да , тогава какво пречи да се издаде заповед относно тези промени и Цветанов да бъде подведен под отговорност?

7

Do 5

преди 9 години

*** се прегледай някъде

6

Homer

преди 9 години

Всички партии играят комбина!!!! Ама само обикновения българинът не може да го разбере това!!! Разберете го най-сетне - НЯМА ПАРТИЯ КОЯТО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ НАРОДА!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Да, няма друга законосъобразност за6тото го няма Стани6ев,и Пеевски в оправлението.И за6тото осе6та6 на каде мери6е работата че със своята свита 6те бъдете повлечени към арестите и Софииският централен.Неможе дасе отървете за6тото вие измислихте и спретнахте такива маниполации на гн Борисов и Цветанов с преврата,неможе никои дави помогне.Такъв ли пример трябва да давате на съдебната власт и поколенията.Цяла БГ 6те скочи сре6то вас.

4

ИСТ

преди 9 години

Дано прокуратурата да спре изпълнение на политически поръчки. Какво става с досъдебните против Станишев, Бисеров, Сидеров, Барекя, Масларката и други политици, които са над всевишния.Доган ще върне ли 1.5 милиона като хидроинженер на свободна практика или бития бит, откраднатото откраднато.

3

Пенев.

преди 9 години

Порнография!

2

това е ирония

преди 9 години

Ноември 2013. Излиза, че тия промени, които оправдават Цветанов, са гласувани от БСП, ДПС и Атака.Ето това се нарича ИРОНИЯ.

1

Анонимен

преди 9 години

Ами айде сега оня плъх Сергей да застава на подсъдимата скамейка за клевета!