251

Ники13

преди 9 години

До Анонимен 265какво направиха българските дупедавци. Случайно да привикаха посланика. Случайно нота да пуснаха. Те тека се държаха и като хунтата забрани БГ език да се ползва като официален в районите с Българи. Защо не заплашихме бюрократите от Брюксел, че ще гласуваме против санкциите срещу Русия ако не обуздаят тази пасмина от Киев и не върнат правото на Българите да си ползват езика.

250

Само ГЕРБ

преди 9 години

Добре де,ама нали президента Порошенко издаде заповед за нова офанзива на военните действия? Защо лъжете? Всъщност за всички е ясно каква е тази война, така че какво ще напишете няма голямо значение.

249

Ники13

преди 9 години

До Анонимен 334те и други се ометоха от Афганистан а преди това от Виетнам и от много други държави , като нявсякъде и трева не никнеше след тях . Ама ти им се кефиш !

248

Niki13

преди 9 години

До Анонимен 347Ясно сега по описанието разбрах, в Гуантанамо има тайна комунистическа база и там се крият американските комунисти

247

Анонимен

преди 9 години

ЖЕНА МИ Е ОТ ГРАД ГУБКИН,НЕЙНАТА МАЙКА-ТЪЩА МИ ПЕНСИОНЕРКА НАСКОРО ОВДОВЯ И ОСВЕН НЕЙНАТА ПЕНСИЯ ТАМ Е ТАКЪВ ЗАКОНА,ЧЕ ОНАСЛЕДЯВА И ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ПЕНСИЯТА НА СЪПРУГА СИ И В МОМЕНТА ВЗИМА 571 ЕВРО ЧИСТИ И ДОБРЕ ,ЧЕ Е ТЯ ДА НИ ПРАЩА ПАРИ ,ЧЕ В КЪЩИ САМО АЗ РАБОТЯ И БЕЗ НЕЙНАТА ПОМОЩ СМЕ ЖИВ ЗЯН. ТЕ ТОЛКОВА ЗА РУСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ,ТАМ ТОК,ПАРНО ,ГОРИВА И ХРАНА СА В ПЪТИ ПО ЕВТИНИ ОТ ТУКА .ТАКА ,ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО СА ГИ ИЗМЪДРИЛИ ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ДА ВЗЕМАТ ТОЗИ(АНАЛИЗ) И ДА СИ ГО ЗАВРЪТ СЕЩАТЕ СЕ

246

Анонимен

преди 9 години

До Румбо..."Руснаците се нагълтаха с "демократични ценности""никой от критиците на демокрацията не казва каква е алтернативата.Струва ми се,че на мнозинството харесващо Путин не му се е случвало да живее в диктатура.Вижте близки и познати които са на възраст над 55-60 години.Тези хора инстинктивно се смаляват когато видят полицай,чиновник или представител на власта..ТАКИВА ЛИ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ?

245

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Ядосан-----------Русофилието и путинидството е тежка болест,която отдавна мори БГ народа.Единственото лечение е пробано от Хитлер навремето-всички комуноиди и русофили-на Източния фронт-който и да утрепе другия-все файда е ! А останалите живи комуноиди-в Сибир до живот,там техните братушки ще им покажат красотата на северната природа (-40-50) и ще водят здравословен живот,скромен-ядене по 1 път на 3 дена и който си отработи срока -30 години се връща и пише мемоари (ако са му останали пръсти )

244

Анонимен

преди 9 години

До Ядосан ..за това става дума,КОМУНИСТА НЕ ТЪРПИ ДРУГО МНЕНИЕ ..ТОЙ ЗАЛИВА С КИСЕЛИНА ,ПРЕБИВА С БУХАЛКИ ЧУПИ КОСТИ...все мутренски похвати..гордейте се любители на диктатори и тирания..

243

аз

преди 9 години

Хитлер. Но всички добре знаем историята. Сега милиони руснаци му се радват (точно както германците се радваха на териториалните придобивки, подарени им от ХИтлер), но само след някоя и друга годинка омърсени ще зачеркнат името му от историята...Жалко за измрелите и тия, които предстои да измрат заради комплексите на малкия човек.

242

Иларион

преди 9 години

А бе разберете бе хора! Никой в Русия не говори за санкции и с нищо не се е променил живота им отпреди.Ние тук преживяваме по форумите много повече отколкото те наистина.Русия не е Москва, те знаят 2 и 200.70% живеят по непонятен са нас (може би хората над 60 години разбират какво значи това).Те не живеят в лукс и разточителство както западняците и някои като нас.За тях е важно да са задоволени физически.Тъй че не мислете за тях.

241

Румбо

преди 9 години

Много хубава пропаганда!Добре са си направили сметката САЩ и упорито карат по плана,ама едно нещо не са предвидили-Русия няма да се предаде!Ще изтърпи колосални трудности,но ще оцелее!Руския народ щял да свали Путин заради икономическите трудности!?Това не е 1990-та година!Илюзии за "добрия Чичо Сам" вече няма!Руснаците се нагълтаха с "демократични ценности" и мизерия по времето на Елцин и вече много добре знаят кой е врагът им и защо!

240

drr

преди 9 години

Nikoi nikoga ne e uspql da postavi Rusiq na kolene i tezi nqma da uspeqt

239

Румбо

преди 9 години

До Евро комарчеФона на снимката е входът на нацисткия лагер Аушвиц,прожектирана с проектор.Вероятно снимката е правена на честване на годишнина от освобождаване на лагера или нещо такова.

238

Анонимен

преди 9 години

Стой и гледай кръвта е различна а и Дедовцитени са Го доказали че хич не ги е еня за раша ако заплашва България

237

Анонимен

преди 9 години

Няма да теглят майната на Русия. Кръвта вода не става. Не може да имаш мъж от 25 години и да му биеш шута, заради дядо американец и да переш американски ***.

236

Анонимен

преди 9 години

джуджи настъпа матиката

235

Анонимен

преди 9 години

До отговорче е напирала напирала е за КАВКАЗ и въобще не се включва до края уши

234

Еврогейско комарче

преди 9 години

Какво е това на фона на снимката. Прилича на едра градушка

233

Анонимен

преди 9 години

не знам защо си мислиш че 80 процента от Българите обичат руските олигарси едно е русия друго е путинленд а Съвсем друго е да се обича раша пред България ако избора е такъв 99 процента ще теглят майната на русия

232

Анонимен

преди 9 години

щели да бъдат в киев,и какво от това,още по зле за русия ще стане.окупираш ли територия в която населението е срещу теб,никакви танкове и ракети не помагат. нали бяха в източна германия,ометоха се, бяха в Афганистан,ядоха ку.авия ,ометоха се и държавата им се скапа и разпадна. така става когато управляват *** и алчни ченгета.