59

бг

преди 9 години

Сигурно и италиянския ядрен експерт е проявявал интерес към корана.

58

БУЛТРАС

преди 9 години

А кога ще излезе наяве че освен двете кули има и трета сграда която е бутната,но не от самолети.Колко евреи загинаха в СТЦ.

57

бг

преди 9 години

Путин е организирал бутането на кулите-близнаци,не е Лари Силвърщайн.

56

бг

преди 9 години

Следи имало и по пръстите на Путин.....според ешкиназина адвокат.

55

бг

преди 9 години

Италиянски ядрен експерт?.....еврейските сатанински *** твърдят че мършата Литвиненко не се е интересувала от мръсни бомби.

54

шефа до знайко

преди 9 години

ако не са си легнали сипи им по един чай и ги мани.

53

знайко до шефа

преди 9 години

май си легнаха,спасихме и тази вечер един два инфаркта и два три инсулта.и до кога така бе шефе???

52

Анонимен

преди 9 години

Подлеците и депутати даже станали ( награда за убийство в русия )

51

Анонимен

преди 9 години

Бе нали имаше комисия от доктори при аутопсията : швейцарски , руски ... през 2006.Що сега скочиха срещу Русия ??

50

ди джей

преди 9 години

До полуразпадналите се *** 4,6 %Пускаме новата песен на Машани посветена на Ботоксовото Жуже!Всички *** трябва да я пеят в тролската землянка на кареоке по 5 ч. дневно ..."Мой Жужи,любимий Жужи ..ти си най високото Жуженце на Света"...

49

Анонимен

преди 9 години

До НаблюдателНаблюдателе, не се прави на много компетентен и ние сме учили вфизика, няма такива елементи с милиарди години полупериод на разпадане а са хиляди години, ама за теб пет-шест нули отзад нямат значение. Това като един и хиляда камаза с рубли, все са си рубли. И не отговори на въпроса, за колко време ще се разпадне ?

48

БГ

преди 9 години

Изгледайте го и решете дали ще продължите да манипулирате послушнически и да защитите честта си на Журналисти или ще си останете *** - https://youtube/watch?v=ssWXQsGekBU

47

Наблюдател

преди 9 години

Айде последно , какви химически вреди бе ***, какви пет лева, няма забелязани химически реакции на полонис в биологически организъм освен радиацията му която влияе ... А на другия сорсоид, периода на полуразпад в рамките на дни е къс, има и още по къси, но основните радиоактивни елементи се разпадат с милиони и дори милиарди години. Та смешнико , май и за двойка не си, направо за *** 0 :)))))) И това няма общо с периода на гътване..... А за алфа лъчението нещо да кажеш , а :)))

46

Анонимен

преди 9 години

Какво общо има периодът на полуразпад, полоният просто е ОТРОВЕН. Той основно вреди химически, а радиоактивното лъчение е само дребно допълнение.

45

Анонимен

преди 9 години

Направо се напикахме от смях от тоя смехотворен период, наистина периода е къс ама е достатъчно дълъг да се гътнеш, май месец те очаквам на поправителния. ( слаб 2 )

44

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател"Късия" период на полуразпадане на полониум -210 е 138 дни ***, значи не е толкова къс.

43

Наблюдател

преди 9 години

Дори няма нужда да е опакован солидно, оловното фолио, или друго метално такова поглъща алфа лъчите безпроблемно, дори няма нужда да е метално, в пластмасова опаковка, в текстилна , кожена , пак става.. Ако го държите в ръка, да речем бучка полоний, може да получите лъчево изгаряне най много на кожата.. В армейските дозиметри, руските, за проба им малко полоний, безопасен е , но става за калибриране на уредите :)))

42

Наблюдател

преди 9 години

Абе псоледно не разбрах, токсин ,и е бил, или радиоактивен полоний?? По принцип токсините действат на клетъчно ниво, а радиацията на молекулярно атомно такова.. Второ, полоний 210 е опасен само ако се погълне основно, защото излъчва само алфа частици, за *** сорсоиди, да погледнат за радиацията в учебниците . Алфа лъчението няма проникваща способност като гама и бета лъченията, но е опасен за организма, разрушава клетките . Използва се в промишлеността , присъства ив цигарите :)) Аз пуша .

41

Анонимен

преди 9 години

До АнтонСамо *** биха повярвали на такава версия. Ще заразят себе си преди заразят чая. И как да стане оловна капсула изсипана в чая, при толкова обслужващ персонал и клиенти в заведението незабелязано - може би там работят само руснаци?---------Антоне , като на пич ще ти обясня,става като от капсулата се сипва когато мюникой от персонала не гледа, а на ушанките които казват че имало камери, ами застанали са на такова място където камерите не ги хващат. Поняли ?

40

Анонимен

преди 9 години

Интересно обвиняемите как са носили отровата със себеси, или са били чай с онзи облечени в олловни ризници?---------Интересно ти имаш ли първите седем години или ти липсват ?Ти колко мислиш че е била тая отрова, кило, две ?То части от милиграма бе *** , какво има да се сложи в една оловна кутийка...