158

тихия кът

преди 9 години

Бой бе Боко...бой бе,на тия ЕРП-та !!! Не е само ЕНЕРГО-ПРО,а и ЧЕЗ! В Кюстендилсъщо са двойни сметките!!

157

Анонимен

преди 9 години

209,Бях си в България и е достатъчно да го наблюдаваш този Бойко и да се чудиш какво има в главата му ? Не можеш да го заобичаш , а ти си въобразяваш че народа го обича ! И той е в енергиината мафия ! И не само в нея ! Не беше ток, не бяха цени и не могат да се спрат да увеличават цените !Кой би сринал тази безмилостна мафия ?

156

американецо

преди 9 години

*** и кликата, която клечи пред него на колене - Атака, *** и вся астальная *** са забъркали поредния вероломен акт срещу Република България. Те не искат България член на НАТО, ЕС и съюзник на САЩ! Те ни искат в съюз с Путинская Русь. Затова, бате Бойко, смело с ножа и режи! Няма да имаш друг шанс сега ако го изпуснеш! Мачкай здраво тая гад и Бог да е с теб! Народа те обича!

155

гражданин

преди 9 години

защо всички имащи отношение към сметките/ерп, регулатор и отговорните лица/ говорят за разсрочване, а никой не обяснява, как една сметка от 168 лева за предишният месец скача на 580 лева.есента, след формирането на новото правителство цената на тока скочи с близо 10 %, ЗАЩО НИКОЙ НЕ УВЕДОМИ НАРОДА ОФИЦИАЛНО ЗА ТОВА?господина на снимката да не се прави на толкова изненадан, сценарият действително се повтаря, но последствията ще са неблагоприятни за него, "баба мика" от село вече не му вярва

154

Анонимен

преди 9 години

Вижте го само, муцуна, която с радост да сриташ!

153

Анонимен

преди 9 години

Егати наглеца страхлив! Той, лъжецът, самохвалко и пладнешки разбойник ще ни говори за морал? Боко недоумявал? Ами то може някой да недоумява, ако има що годе ум в наглата Тиква, другото си е чиста проба идиотизъм! Ами спри на Цеца "зелената" енергия бре, ама нали и ти се облажваш!?

152

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 148 Той няма толкова акъл!!

151

mathur

преди 9 години

БОКО ...ТЕ ...ИЛИ....ПАК ТИ .....ФЕВРУАРИ Е БЛИЗО.....

150

Николов замът

преди 9 години

До АнонименЛеле, припомни ми СемердЖиев, оня брадат козел, който за 4 години като шеф на ДКЕВР си купи мезонет на морето, Лексус и задели скромно 120 хил лева. Оправдан от справедливия български съд като невивен, нищо че хем бил шеф на ДКЕВР хем въртял търговия с електроенергия частно с подставени лица, хем мезонета си купил на 4 пъти по-ниска цена, продаден му от НАСТОЯЩИЯ зам министър на енергетиката, назначен тези дни със заповед на ББ, НИКОЛОВ.

149

Дежа вю

преди 9 години

Вече никой не обича това правителство, защото му видяхме .... сценария. Същия като предишния. Лошото е, че ще си изиграят пиесата по досадния си вече стар сценарий и ние пак ще сме е... ната страна, пак по техния сценарий.

148

Анонимен

преди 9 години

Да не мислите,че това няма да се повтори за ЧЕЗ и ЕВН???Аз го очаквам и съм си заделил,малко пари за да мога да оцелея.Някой от ДЕКВР ще прибере комисионна-корупция,колкото вие печелите през целия си трудов живот!!!В България да си гражданин означава да си балък и най-добре да пукнеш преди пенсия за да не натоварваш мафията с твойте грижи!

147

Емо

преди 9 години

Аз пък си спомням как си подадохте оставката гусин премиер само и само да спасите ЕРП-тата от загуба на лиценза в България както стана в Албания! Не мога да си обясня защо трябва дс съществуват тези фирми? Не произвеждат ток, нямат собствена изградена мрежа и на всичкото отгоре са монополисти! Касиране на пари и кърпене на мрежата изградена от данъкоплатците! Е фирми като Еон от такива бананена държави, които не могат да си защитят интересите правят по около 3 млрд печалба годишн

146

дедо ПИЧ

преди 9 години

Ми нали власт има,звездите от небето ли чака да му проговорят кво да прави?Проекта Борисов на кукловодите просто се провали и хората не искат социализъм,пропагандата е безсилна,демогравския срив е реален.......тръгва се просто по друг социален модел.

145

атакист

преди 9 години

ха ха тиквата ще лъгондри докато има възможност февруари наближава събираите камъните

144

Анонимен

преди 9 години

На крива ракета космосът и пречи!

143

Престъпно съзнание

преди 9 години

А да не би да няма сценарий в новия закон за енергетиката да се изисква членовете на ДКЕВР да имат 10 години стаж в енергийната мафия, да са доказали се предани и 10 години служили на енергийната мафия?Като го приемат този закон, който закрепява отвсякъде мафията в енергетиката, какво ще правим тогава? Честен човек няма да може да прехвръкне в енергийния регулатор. Само доказани мафиотски кадри задължително и с умисъл, с престъпна умисъл са замислили това.

142

циник

преди 9 години

Ххахаха, а некой улав пак да се самозапали по сценарий ше има ли?

141

Анонимен

преди 9 години

Тиквунис Тиквуний ивестен още като ВинО Ту иска спокойствие...И това при минимална заплата 180 евра, с тенденция да стигне 190 евра, от които чисто се взимат към 130-140 евра...Ама това за цял месец...И накрая на месеца ти искат 100-150 евра само за ток...Е те тва е да си наглец!

140

Анонимен

преди 9 години

Мълчанието не винаги е злато!!!! Покорството не винаги означава съгласие!!!! Стани, стани юнак балкански, от сън дълбок се събуди.

139

Анонимен

преди 9 години

1000 DUSHI SVALYAT KABINETA ZA MESEZ BEZ PROBLEM