85

Паисий

преди 9 години

Националните предатели - интернационалисти са готови да опростят дълговете на мързеливите гърци само и само да си начешат номунистическата краста. Отгоре на всичко не знаят и да пишат на български. Защо бе, неразумний юроде?

84

Анонимен

преди 9 години

Купуването на Икономически излаз на бяло море в района на Дедеагач си е нещо съвсем реално самите гърци не са против

83

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен116BIACITE SA BEDNI,A GERMANZITE SA BOGATI.BIACITE RABOTIHA 150 G. NA BALGARIA BEZ PARI,SEGA NIAKOI TRIABVA DA SI PLASHTA.

82

Анонимен

преди 9 години

GERMANIA E OKUPATOR -IKONOMICESKI NA EVROPA,BLAGODARENIE NA TOVA CE SA GOLIAMI KRADZI.KOI E KRIV DA NE E GIV,A TEIMAT MINISTAR V INVALIDNA KOLICKA.

81

Анонимен

преди 9 години

Комунизма е всъщност талмудизъм.

80

Еви се

преди 9 години

Браво на Янис и евала на сите гърци!

79

Анонимен

преди 9 години

Русия ни обира ежедневно как може бензина тук да е по скъп от немския Комунист равно на крадец

78

Анонимен

преди 9 години

Гърция да си плаща.Или и те като биячите на лекари все гратис искат?

77

Анонимен

преди 9 години

I AZ NE MOGA DA SI OBIASNIA KAK OT VLIZANETO NA BALGARIA V ES,GERMANIA SAMO OT NAS OTKRADNA NAD 10000000000-DESET MILIARDA EVRO.A GARZIA E CLEN NA ES OT 25 G.,KOLKO E OTKRADNALA GERMANIA OT TIAH.NIKOIA BANKA NE TRIABVA DA OTPUSKA KREDITI NA NEPLATEGNOSPOSOBEN PLATEZ,ILI KOGATO SASHTIA IMA LOSHO KREDITNO DOSIE--.

76

Анонимен

преди 9 години

До Анонименче тя и сега е на две парчета австрия и германия а ние на Бяло море може като нищо да излезем гърците вече разпродават островите скоро и Излаз може да си купим от тези мързели

75

Кяри

преди 9 години

Вън на швабите от евросъюза, само ни използват да им копуваме стоките. Тази година са си сложили 1000 милиарда евра на банковите си сметки. Аман от тех, бу!

74

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен107 имаха си приличен туризъм корабна индистрия но са си мързеливи ТУК в БГ 170 милиярда щяха да са много по на място И НА ПЕЧАЛБА работим повече и корупцията е по ниска харчим каквато произведем горе долу колкото и да е чудно си е така

73

Извън темата

преди 9 години

И Ерих се разболя и умря в изгнание в Сантяго да Чили,доколкото си спомням....Диктатарска и руска работа.

72

Извън темата

преди 9 години

Пък някой си Наришкин,председател на Парла-мента на РФ иска от руския парламент да осъди анексията на ГДР от ГФР.Другаря Наришкин забравя,че милиони източногерманци избягаха от ГДР към съседните страни в края на управлението на московския васал Ерих Хонекер,но останалите народи помним.Помним и,че Ерих Хонекер бе осъден за държавна измама и убийството на над 100 германци,опитали се да избягат от руската СТЕНА на Запад.Същия Ерих избяга в Масква,но бе екстрадиран в Германия и осъден.

71

Анонимен

преди 9 години

НЕ отговарайте на Троловете : Странджата,Василев,Бранник и т.н. Само им пълните ДЖОБА!

70

Сорос

преди 9 години

До Анонимен 99 и работа в световната банка и финансов съветник на Папандреу и завършил с МОЯ СТИПЕНДИЯ и работа в Тексаския университет И МАМА австралийка от нашите това си е

69

Анонимен

преди 9 години

Само през първия ден от управлението на цирк Сириза акциите на големите гръцки банки са паднали от 22 до 29 процента.....Ципрас очаква 180 тона рубли от един приятел от Сибир.Ще приравнява драхмата към рублата.

68

Анонимен

преди 9 години

Приветствам новото правителство на Гърция,приветствам и вдигането на металните огради днес пред Парламента им,приветствам и изявлението на новият им министър на икономиката,че съкращават скъпите консултанти в министерството и връщат незабавно на работа несправедливо уволнените чистачки,както и че веднага ще бъде вдигната заплатата от 580е на 750е!От днес вече Гърция има 10 министерства,вместо 18,обявиха също,че няма да продават пристанището на Пирея,както и мн.др.неща,които не се публикуват никъ

67

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА -- ХАха *** *** сополив , че фюрера НЕ е ариец е отдавна известно ! не бягай от училище !

66

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАза комунизма питай Троцки и *** Шаломович ни е сме за нормалните Евреи капиталисти от Запада