65

Анонимен

преди 9 години

Какви неща продават в Русия в магазините?Тия от там са се снабдявали.Така се присмиваше на останалия свят едно .....,но последния се смее най-добре.

64

Анонимен

преди 9 години

То ако погледнем историята, в годините, в които е съществувала, Украйна винаги е била марионетна държава. Факт.

63

Анонимен

преди 9 години

pomni Litvienko misli za Poroshenko

62

Анонимен

преди 9 години

защо не? америка как си създаде марионетен континент?! просто краварите не търпят конкуренция!

61

Анонимен

преди 9 години

Голям смях. Трагико-комичен смях. Русия искала да създаде на територията на Украйна марионетна държава, а американците искали цялата Украйна да е марионетна държава. Разликата в мащабите е очевидна, резултатът един и същ - държава ***. Украинците са много подходящи за домогванията на "великите", в смисъл много приличат на едни продажни балкански ***.

60

Анонимен

преди 9 години

Тридневен ултиматум обяви Киберберкут срещу киевската хунта. 72 часа!

59

wild horse

преди 9 години

България не е ли марионетна държава.Ние загубихме всякакво достойнство,за нас не се говори изобщо и никой не ни брои никъ.де.Това дори го правим безплатно,а не като гърците,унгарците,румънците,които все искат нещо и то им се дава, Каква наглост САЩ да говорят за създаване на марионетна държава

58

Украйна сега...

преди 9 години

... каква "държава" е? Правителство от фашисти и неолиберали, водено от неолиберала Яценюк. Президент олигарх. Енергийната мрежа приватизирана от компании от САЩ. Добив на газ чрез фрвкинг. Война, водена от наемници.

57

Анонимен

преди 9 години

Порошенко сбърка с последното нападение ( кой го подкокороса ). След като имаха споразумение ?Сега вече запада ще си разузнава . И какво разузнава ?Защо не казваха нищо , когато Киевските войски подновиха убийствата на мирното население ? Ето сега последиците ..

56

ukrainec

преди 9 години

До neo--------------Ако слушаме руснаците те ще кажат че цялата планета си е руска земя от край време.Добре че на света има Америка и има НАТО иначе целия свят ще стане един архипелаг гулаг и всички ще носят *** ватенки.Аз не знам наште управляващи *** как я мислят с една натовска база само?Още 3 поне трябва при таз пълзяща опасност !

55

Анонимен

преди 9 години

Русия ако искаше , досега да я е създала. В марионетните държави не се наливат милиарди, а обратното. Точно сега ли ще я създава ?!

54

!

преди 9 години

Парадокс, да се създаде марионетна държава в марионетна държава! Що е то ?

53

Диман

преди 9 години

До Спартак ДулоКаква "хунта" бе ***?!

52

Анонимен

преди 9 години

Марионетната държава отдавна е очевадно създадена от империята на злото (САЩ/ЕС)

51

Анонимен

преди 9 години

долчев - изчезвай в ***-русия - няма какво да правиш тук руска ***

50

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ааа, ако искате да видите истинска марионетна държава тип "Мики Маус", елате да видите България с нейния смешен президент и още по-смешен министър-председател мутра.Тия западняци наистина нямат срам !Те да говорят за марионетни държави, при положение, че са назначили свои марионетни правителства в половината свят. Боже, Боже !А, това, че ще ядат хурката в Новорусия вече е ясно и за малките деца !Велика сила е това Русия, ей !Тия еврогейове си мислят, че имат работа с камиларите на Кадафи !

49

Анонимен

преди 9 години

В Украйна Русия иска мир, Русия не е тази която свали легитимното правитество в Киев, Америка е. Доказателства колко щещ. Лъжете мажете но няма прости да ви вярват, освен платените разбира се.

48

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Русия си издейства ПРО на Западната си граница... - да им е честито...

47

Т.Т.Б.

преди 9 години

До Долчев--Всеки нормален човек,може сао да се прекланя пред геройството на хората от Новоросия--поклон и чест и почитания-вечна слава им.

46

Т.Т.Б.

преди 9 години

До Анонимен--тук--аз форуми не ползвам.в "свободните"медии всичко се подслушва--лутше здес.