169

до 228

преди 9 години

"Ами ти кажи за руските майки, аз за тях нищо не знам!"Ами реват здраво, щото *** Путин не дава да им се изписват имената на гробовете - щото нали трябвало да "няма" руски войски в Украйна...

168

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До до 215 от славянинАко примерно се отделят хората от Кърджали и почнат да стрелят и убиват български воиничета,майки с деца и старци ,България дали ще продължи да им плаща пенсиите и заплатите ?

167

Слава Украини !

преди 9 години

До Слава Украини !1 долар = 68 рубли 1 евро = 77 рубли Досвидания !

166

Анонимен

преди 9 години

а руските майки

165

Слава Украини !

преди 9 години

До АнонименЛюби свою землю так, чтоб москаль после смерти твоей боялся той любви еще несколько лет. Степан Бандера.

164

Анонимен

преди 9 години

до славянинна хората не им се воюва, само на Путин не му пука, да не мислиш че на руските войничета им се ходи в Украйна

163

гарабедчо

преди 9 години

В началото на 20 век трима *** Бисмарк Франц-Йосиф и руския цар Николай забъркаха кашата на европейските войни. През 1945 г. трима велики мъже Сталин Рузвелт и Чърчил подредиха света. През 1990 един ***-Горбачов, един циркаджия Рейгън и една *** Тачър отново го разбъркаха управлявани от евреите. Сега има един велик мъж Путин ,търси се от останалите разумните представители иначе жална ни майка с тези *** дето управляват ЕС и САЩ в момента.

162

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До славянин-----------------ТЕЗИ СЪЩИТЕ СТАРЦИ ПРЕДИ МЕСЕЦИ ,ПОДМАМЕНИ ОТ ПО ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ В РУСИЯ КРЕЩАХА ПО УЛИЦИТЕ "РОСИЯ ЕЛА ПРИ НАС"Е ТЯ ДОЙДЕ-ПЕНСИИ 2 ПЪТИ ПО НИСКИ ОТ УКРАИНСКИТЕ+КОРШУМИ +БОМБИ ! е сега по добре да се гръмнат !

161

Румбо

преди 9 години

В момента САЩ готвят голяма война на Европа!В Източната и част се трупат войски и техника!Планът е Русия да бъде нападната с масиран удар с крилати ракети(над 10 000) и ограничен удар с ядрено оръжие!Идеята е за кратко време да се унищожи ядрения потенциал на Русия и тя да капитулира!Обаче няма да се получи-още с първата изстреляна срещу РФ ракета незабавно ще бъде нанесен тотален ядрен удар и всичко за САЩ и ЕС свършва!Русия,естествено,също ще пострада-към 40-50%!Ако ви харесва кажете ДА на вой

160

Анонимен

преди 9 години

1 RUB=0.02551 BGN

159

MOSHE ARIEL

преди 9 години

До АнонименNE,НЕ НА ЛУДНИЦА,ТОВА ТЕЛЕФОН НА МОСАД ( ПО РУСКИ-КГБ)ТОЙ БЕЗПЛАТЕН НЕ ПРОБЛЕМ,ТИ САМО ЧУЕ-НИАКОИ ГОВОРИ ПРОТИВ ЕВРЕИНИЕ ЗА НЕГО ПОГРИЖИ СЕ. ШАЛОМ !

158

Анонимен

преди 9 години

До 202...НЯКОЛКО РУСКИ ТРАКЕТКИОПОЛ М...Това да не са хапчета от Вашата рецепта?Вашата диагноза - Пить надо меньше!!!

157

Анонимен

преди 9 години

От украинските гранични служби на границата с РФ- По финансово-икономически причини предупредителни изстрели във въздуха не се провеждат!

156

Анонимен

преди 9 години

Нали ви казвах, че от конвоите от белите руски камази не носят играчки, а вещаят смърт на хиляди украинци.

155

ukrainec

преди 9 години

До ahaУважаеми граждани на РусияДържавната погранична служба на Украина ви уведомява,че във връзка с липсата на места в моргите и недостатъчен капацитет на хладилниците ,пътуванията на руски граждани във суверенната територия на Украина е Временно Ограничено !

154

Някъв от България

преди 9 години

Още през 1992г. Крим е искал референдум за независимост, защото е нямал определен статус, но укро-армията изпраща войски и го анексира!

153

Анонимен

преди 9 години

до 191А който плюе по България и работи срещу нея с цел да я пришие към евразийската яма - ПРОКЛЕТ да е!Анатема!

152

aha

преди 9 години

До Анонимен 189 Както и данните за убитите укропи и унижтожените им танкове От 16 януари до днеска укропите са изгубили убити 1100 човека ,около 100 танка и друга техника А това за тия отряди е последна отчаяна стъпка да направят нещо Нооо не виждам как ще го постигнат Вместо да си измъкнат хората от котлето,укропите атакуват по целия фронт,което е самоубииство за тях Месомелачката за 2 седмици е заработила на пълни обороти А още има котле в Дебалцево,от там колко ще оцелеят,кой знае

151

Анонимен

преди 9 години

Китайците сега са най-добрите приятели на руснаци. Подкрепят ги да водят безмислена и изтощителна война със своите братя и когато руската икономика и армия русне ще лапнат сибир.

150

до 188

преди 9 години

Руски авиационни технологии - youtube/user/KonstantinKhmelikСледва.