40

на снимката...

преди 9 години

Тримата тенори какво ще изпеят на Чичо Сам?

39

Анонимен

преди 9 години

Нашия *** на какво се смее?

38

Анонимен

преди 9 години

А кой му заповяда да се яви там?

37

болгар

преди 9 години

Пак ни е изложил тоя ***! Представям как е объркал отново президента на Полша с този на Чехия

36

x

преди 9 години

До xНе само чувство на вина пред евреите но и коз за сатанистките общества,в които името на Исус всява страх и омраза,защото той ще хвърли в огненото езеро сатаната,антихриста и фалшивия пророк,които мамят хората.

35

Анонимен

преди 9 години

Ухилени,щастливи само селфито им липсва - с една дума ***.

34

Анонимен

преди 9 години

Стига сте говорили само за евреите, де! В тези концентрационни лагери са измирали с милиони руснаци, поляци, французи, политически затворници- предимно германци, *** от цяла Европа и са били застъпени почти всички европейски нации... Прекалихте го !!! При над 70 милиона жертви от втората световна... хайде малко по кротко с този холокост.

33

x

преди 9 години

И какво е това Холокост "отрицател" освен интелектуален тероризъм,защо от всичките холокости е избран само един,като,че ли хората свързани с него са по-визши?Защото това е замаскирания удар срещу християнството,да се внуши чувство на вина пред евреите ,Аушвиц да замени Голгота където бе разпънат нашият Господ.За голямо съжаление и лидер като Путин отрича ревизионизма,или е много хитър или не е останал един голям лидер,който да не е яхнат от Вавилонската блудница.

32

Анонимен

преди 9 години

Като какъв се поклони Плевнелиев? Като държавен глава на държава, която е била съюзник на Германия ли? Дали си дава сметка какво лицемерие е това? Ама какво да се учудвам като основните освободители не бяха поканени, докато наследниците на баш нацистите бяха първи сред поканените!

31

Оцелял евреин

преди 9 години

В лагера ,,Аушвиц,, най-жестоки мъчители на затворниците са били полските служители в лагера и един българин кой знае откъде попаднал на работа в крематориума.

30

Хм...

преди 9 години

До 30 ,Холокоста е важен най-вече за евреите! За тез присъствали на и организирали този цирк на който е присъствал Порошенко /евреите го намират за фашист/ и нашия клоун е вид натегане, подмазване!Тея палячовщи-***-позьори присъствали на цирка поне да вземат пример от Нетаняху и политиката на Израел как държат и се грижат за народа си!

29

/

преди 9 години

"Постигайки нашият стремеж за нов световен ред зависи от научаване на урока ни Холокост"е цитиран топ масоневреин в Торонто стар,27оември,1991.Какво е нов световен ред?Световен.Това е ред обратен на Божия ред,защото колкото повече времето върви,толкова виждаме повече как се доближават събитията и безБожието предсказани в Новия завет.Истинското преследване на християните още не е започнало,когато наказанието за признаване на Исус за Господ ще бъде наказуемо с обезглавяване.Всеки се използва според историческите условия,преди комунизма от силите на сатанизма,днес ционизма.

28

Анонимен

преди 9 години

Кога са прездентските, за да го разкараме този плазмодей?

27

,

преди 9 години

Защо холкоста е толкова важен,не че не е важно когато невинни хора измират,както днес в концлагер Газа.Защото това е първото историческо събитие в което без доказателства освен показанията на комунистическите червени болшевики и после някои евреи ни се налага да признаем нещо ,за което не се представят доказателства.Това е генерална репетиция после за признаване на антихриста за "Бог".Хората,които интелигентно искат дискусия се преследват от враговете на истината,така антихриста ще преследва тези,които признават Исус за Господ ,а не него.

26

,

преди 9 години

"..Миналото да не се превръща в бъдеще за поколенията.."Това означава край на национализма и самоопределението на държавите и супримацизъм на терористичния ционокабалистичен режим,единствено Германия направо опит да отхвърли това робство и да затвори сатанистките общества,но днес та са нащрек за да изкарат антихриста на сцената.Истинските холокости не започват и не свършват с Германия,Холкост на 60 милиона под Мао-КЪДЕ Е МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН,20 милиона руски християни избити еврейските комисари,Холокост над Дрезден,Хирошима и много други и днес над Палестина,Сирия(на терористите вдигнато оръж,емб

25

Хм...

преди 9 години

Хора стига сте се гневили тук! Щом Пленьо е присъствал нещата не са сериозни, а комични! /стилът е англииска, или френка, или немска комедия, т.с западен или прозападен хумор/пп. серията е: Плевньо се се поклони пред жертвите на "Аушвиц"!

24

Анонимен

преди 9 години

Ние имаме повече жертви от "прехода" обаче няма да им се поклони въпреки че на техните кокали се издигна до президент

23

Срамота

преди 9 години

И нацист-убиец Потрошенко е там.

22

IZ OSVIENCIM

преди 9 години

AVE EVREISKO KOMUNIZTI4ESKIA SAIT ZA6TO BRE SERSEMI EVREI KUMANIZTI TRIETE KOMENTARII BRE BSERSEMI . SAPUN SAPUN I SAMO ZA SAPUN STAVATE

21

,

преди 9 години

Да се поучим от миналото когато евреите пострадаха заради политиката на ционистките лидери навремето,които си бяха в съюз с нацистите(Хаавара)и да погледнем къде е сега света днес с най-голямата заплаха за мира и човечеството-ционисткия терористичен режим и циономасонски лидери пострекаващи войни за излизане на топ лъжец антихриста.