54

Анонимен

преди 9 години

Защо не обясниш на един милион заклани арменци,По скоро си задай вьпроса защо руснаците подкорясват нещо подобно на априлското вьстание ама по голям мащам сьзтезават се с французуте за баницата А кюрдиде море дават земя не дават Впрочем арменците и евреите са били най близки до падишаха преди турците даже АХ този апетит на дядо иван

53

Анонимен

преди 9 години

Никой не харесва турците //// Напротив не преценявай по форума, в релния живот в чужбина говорим за турчин не кюрди араби и десетки с тр паспорт Почуствал сьм тоя свят на доверие и равнопоставеност тово ми помогна да сьбера надявам се пред Бога помагайки на бьлгари това е чужбина едно друго време когато да работиш в чужбина продаваха апартаменти изтрьпнах като разбрах.

52

Анонимен

преди 9 години

Дръж кучето под масата, а после то се качило върху масата. Така се случи с ДПС - вкараха ги в парламента да лапат на турците и *** вота, ама накрая то се качи на масата и изяде храната. Сега турци управляват България грозна е истина.

51

демос

преди 9 години

Еврика.Политиците ни се събудиха след опианението на "демокрацията" по комунистически модел.Комунистите обраха България заедно с ДПС, в името на етническия мир.Местан се интусиазира след като се появи "ислямска държава".Преди това беше по-умерен,а сега започна да става агресивен ,настъпателен.Време е за "усмирителна риза с емблема НК/наказателен кодекс/.

50

за Хасан

преди 9 години

Лъжи по малко. Болшинството от джамиите в християнска България са преработени църкви!!!! И толкова сито и добре са живели, че на тридесет години е имало по един бунт, потушаван с кървища и кули от отсечени глави. Не знам тази в Ниш дали стои още. А отвлечените гяурки на солунското робско тържище са вървели по пет за грош. Защо не обясниш на един милион заклани арменци, колко хубаво са живели в Османската империя?!? Тази, дето няма нищо общо с днешна Турция, но турците искат да я реставрират?

49

Анонимен

преди 9 години

DPS e nai liberalna i razvivashta se po vasxodiashta linia partia Кардешим колко човека останаха от оснавателите на партията по селата всички ги оплюхте за предатели защото ви питаха за присвояванията квото се сетиш сега актива е в големите рода на бившите партийни дейци кумунисти един ден захапката на националсоциалистите ще охлабее тогава öza ще си смени биито. Турчина е буден работлив и много много търпелив но безпощаден кьм к,рвите мьже тези мьже нямаха работа след пьрвата година на тройката

48

Анонимен

преди 9 години

63.Никой не харесва турците , нито арабите , нито иранцитр , , нито съседите й , има си защо ! !

47

Анонимен

преди 9 години

До 52Поинтересувай се защо арабите вдигат въстания и защо всъщност не харесват турците?

46

Анонимен

преди 9 години

тази грешка в дългосрочен план ще доведе до отцепване на части от България. Защото си повярваха и никой не беше наказан следваща стьпка пак да се пробват но по жестоко и точно тогава запада ще си припомни условното наказание. Проблема е че ги дразни крьглата маса и равните столове което кара малцинството да се сьбере в ьгъла вкупом безчуствен кьм онаждането от свои Не забравено пьрвите години шайката от ДС НФСБ с мегафони по селата обикаляха и заплашваха Това сьщо е кошара на главния овчар

45

Анонимен

преди 9 години

Искаме разформироване на противоконституционната партия дпс. Много лесно учители д. служители търгове все хранилки да не зависят от партиите тогава местан да сьбере десет автобуса да видим

44

до55

преди 9 години

Узун те знаят какво ги чака затова ги активираха франсетата Обаче има един момент фюрера им беше принуден да чака в живота си обществен транспорт до местото на митинга в Париж ,охраната яко заобиколен след някое селфи показаха агресия кьм тълпата отговора беше освиркване и подигравки несвикналия на таково отношение фюрер на другия ден заплаши Франция че си иска евреите в Израел ама там вече претъпкано Но имат план

43

Анонимен

преди 9 години

Сети се ванко ама е късно! Искаме разформироване на противоконституционната партия дпс.

42

giayr4e gladno i pro

преди 9 години

DPS e nai liberalna i razvivashta se po vasxodiashta linia partia; a MESTAN ZADMINA I AXMET DOGAN KATO LIDER NA PARTIata - az viarvam 4e s lideri kato tezi dvamata shte zanem oshte yspexi ;- romite podkrepiate DPS tova e nasoheto badeshte ;

41

Анонимен

преди 9 години

Начин Сорос да ни държи под контрол! Поинтересувайте се кой финансира организациите които се застъпват за този модел! ;)

40

В.Узунов до 50

преди 9 години

Да даде Сайбията от болести да не са отървеш !

39

Куренцо Лапас от БСП

преди 9 години

Браво лъвови, браво другаре, я как яко се фъргате в защита на нашият вечен съюзник дпс...ха-ха-ха, само така

38

Хасан се оправя

преди 9 години

Единсветният период в мизерната история на българина, когато в продължение на поколения след поколения си жиевее сит и облечен, с покрив над главата и стада в обора, с пълни хамбари, орани ниви, без да е виждал или чувал за война, и без да го е страх от утрото е точно периодът на османското управление! Над 90% от вскички християнските религиозни центрове в днешна България са построени преди или по времето на османското покровителство!

37

Анонимен

преди 9 години

До В.УзуновАгент Доган Ви смени имената, а вие му целувате краката.Тормози Ви акъла, че сте се родили ***.Не може да се помогне на *** като теб.Родил си се *** и *** ще си умреш.Щом не си разбрал досега че вашите хора от ДПС ви сменяха имената.

36

Анонимен

преди 9 години

Костов разпродаде всичко на ЕВРЕИТЕ ! Виж сега има смисьл да се помисли и в тоя вариант Иван и Ибрахим ако се скарат Игал бухарина да има два вола с обор.

35

В.Узунов

преди 9 години

Всички виновни за възродителният процес с ятагана във врата. Преди това на всички да изплатят каурите обезщетение за дългогодишният тормоз.Само ДПС е единствената европейска партия у нас.