30

Наблюдател

преди 9 години

Ха, ха...! Комунистите "вари ги, печи ги" са си комунисти! Типичен представител милиционерското недоразумение Миков oтвори ли уста, то ще е да избълва някоя лъжа!Просто е рефлекс при тях, собствените си золуми да ги прехвърлят на други!

29

Шебеков

преди 9 години

Абе я си таковай таковата бе комунист алкохолизиран!

28

Миков

преди 9 години

Ай, наздраве!!! Да живеят всички БСП-та по всичките земни кълбета!

27

BBC

преди 9 години

Лицето от снимката- долен, нагъл комунист-алкохолик с голяма глава!!

26

DreamTheater

преди 9 години

Луд!

25

Андрейчо

преди 9 години

Смях в залата! На Миков и на социалистите все другите им виновни,а те винаги са си чистички като седемтях Рилски езера?! Миков,не ни мислете за толкова наивни и глупави! Не е важно колко е широколистна каолицията,а важно е какво ще свърши - видяхме,че вие не я вършихте никаква,а само плямпахте! Впрочем,за да бъда обективен,изключително добре бламирахте с Костинбродските бюлетини и понеже не ви потърсиха отговорност,А ТРЯБВАШЕ, сега "ни лук яли,ни лук мирисали" и "Дайте да плюем!" - ТОВА МОЖЕТЕ!

24

Анонимен

преди 9 години

Ей това е истинското лице на комунист/социалиста! Да създава нестабилност и хаус, да разпространява лъжи и пропаганда сред ниските слоеве на обществото, да взема от работещите и да дава на мързелите , да харчи и краде чужди пари...... Запомнете го веднъж за винаги че само комунистите имат изгода от беден и *** народ! Защото основно бедните и простите гласуват за комунисти/социалисти понеже са зависими от системата и вечно чакат на държавата да ги храни.

23

Анонимен

преди 9 години

kakuv nagul komunqga.6kolata na Putin na tova u4i.Lovko lujene,ne poemai otgovornost ,kradi I vikai drujte kradeca.ima balaci koito se hva6tata.

22

Валя

преди 9 години

Боже,Боже каква наглост.Ти го плюваш, то дъжд вали,толкова ли сте късопаметни вашата ***.а.Вървяли по верния път ,ами прав ви път и не се връщайте повече наглеци такива.Румънците избиха комунистите и се оправиха,Куба се предаде вече,Северна Корея е пред размисъл, ти комунизъм в България ще правиш. Егати и болните мозъци в тази държава.

21

61

преди 9 години

боже каква наглост

20

Анонимен

преди 9 години

няма край наглостта комунистка - НЯМА

19

ставри

преди 9 години

Ох,горкият.Как пък изведнъж СИРИЗА им е приятел?Със ПАСОК бяха в една каруца,ама като не влязоха в управлението си избраха Ципрас,дано закачат нещо.

18

Анонимен

преди 9 години

А вие бсп/дпс не носите никаква вина, така ли ? Наглеци мръсни, дето лъжата и ви е същността

17

Сашо

преди 9 години

Вървим по верния път, оцени Миков след победата на СИРИЗА в Гърция Абе видинска стоножко какво общо имаш ти с Сириза че не разбрах, дълга ли ще ни опростят или ще ни дават безотчетни пари, само някъде лява партия да победи или направи добър резултат и скачате до небето, това бил пътя, социални придобивки, по ранно пенсиониране, а като дойдете на власт след вас трева не никне, помним КУПОНИТЕ при Луканов, помним инфлация от 200 процента за 6 месеца, помним и 3-5-8 порциите,аре бегай бе ***

16

Анонимен

преди 9 години

Само на мен ли ми се струва, че Миката ще е следващият след Румен Петков за планов прием във ВМА.

15

към АлкохоМиков

преди 9 години

Миков намали пиенето , че изпадаш в делирни състояния и ти се привиждат небивалици ! Освен , че реално БСП е крайно дясна и олигархична партия тя е и крайно крадлива и изключително нагла . За БСП риториката с пълна сила важи поговорката " Крадеца вика - дръжте крадеца" !

14

dedo

преди 9 години

gospody...bsp se osraha do uchyte ,sega se opravdavat s GERB

13

коко

преди 9 години

Миков,кученцата да та ядът *** червен, тебе и болната ти партия.Ваща майка червена в устенцата .........

12

vesko02

преди 9 години

БСП е причината за нас да пишат доклади.

11

РБ

преди 9 години

Ами като не ги черпиш с вино,грешат хората!