109

N

преди 9 години

До АнонименГърция беше велика държава с велики граждани,вече почти няма гърци в Гърция,поне недей да говориш наизуст!

108

Анонимен

преди 9 години

145, защо трябва някой да ни го направи някак, а не ние да си го направим?Много просто - щото вечно чакаме... Чакаме СССР да ни оправи, после Запада, после жалеем по Бай Тошо... А животът ни си минава в чакане...Просто сме си смотани. То затова всеки, който иска да направи нещо, забегна. Кой ще се разправя с някакви, дето още чакат да им пуснат пак Кремиковци.

107

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 145,това си им е опорна точка на "левите". Тва, че в ЦЕРН например е пълно с българи, за тях е без значение - важното е пропагандата да си върви. Неприятното за тях е, че българите не им се доверяват на интернет и въобще медийната пропаганда, затова и медийната империя, изградена със съветски пари, затъва. Я ДПС как крякат, а БСП-то са си напълно евроориентирани, дори Вигени нахрани гърците за ицбора им, та сега ще има другарски съд и бой по тиквата със заветите на Георги Димитров

106

граф дьо Сиким

преди 9 години

Евреите са хитроумни!Гърците са хитри!Българите са ......... ............. ............... ........... ........... ..............

105

до 145

преди 9 години

Ами добрата Америка да направи така, че тук да работим за 4000 долара на месец, а не да ходим там. Наистина го прави, но само за тези, които продават цели народи и държави на САЩ. Затова тук ще работим за 800 лева.

104

Анонимен

преди 9 години

скитаще се из Европата и работещи това, което западняците няма да работят никогаТакива ли ви ги разтягат на партсъбранията? Седете си тука, на Запад е лошо, там бият ***. Превивайте гърбина за 800 лева и треперете шефа да не ви съкрати, вместо да въртите волана в лошата Америка за 4000 долара на месец.

103

Анонимен

преди 9 години

Европа трябва да разбере, че освен преструктуриране трябва да има и отписване. И ще разбере.Няма вариант гърците да започнат да затягат колани и да ръфат постни пици като в БГ-то. Няма. Там революция може да стане, но толкова ниско като нас няма как да паднат.

102

Дженъри

преди 9 години

Гръцкият ЕЛИТ и ОЛИГАРСИТЕ претърпяха поражение!!!:-))) Дано лидера на радикалната левица Алекси Ципрас да върне достойнството на народа!!! Привети от Кипър!!!

101

Анонимен

преди 9 години

Гърция е една велика страна с велики граждани а ние сме олигавени разкрачени олигавени *** !

100

Пешко

преди 9 години

До БМ_21 ГрадТова не са локуми, това е истината. През тия 25 години обаче сигурността и стабилността неведнъж бяха умишлено подкопани - най-пресният пример е КТБ. По-предният - метежа с Костинброд. Да не говорим за писането на родни закони от Газпром, подмяната на закони, за да може Пеевски да се кандидатира за шеф на тайните служби. Има и тъпотии при приватизацията. Та така

99

РБ

преди 9 години

Един приятел казва-надежди,говежди!И е прав,не си ли изкараш сам коравиа лебец,кой ще ти го даде?

98

БМ_21 Град

преди 9 години

До Пешко ... "сигурност, които неминуемо ще доведат и до висок стандарт" ... Пешко, Пешко ..тия локуми ги слушаме 25 год. и страната все повече обеднява, разпродадоха и това, което бай Тошо беше построил и превърнаха народа в гурбетчии-гастарбайтери .. скитаще се из Европата и работещи това, което западняците няма да работят никога. Вместо да развиваме взаимноизгодно сътрудничество и с ЕС и с Русия, хората да имат работа и да не се скитат "немили не драги"!

97

vesko02

преди 9 години

До АнонименКак ще го купят нали е комунист.

96

АНТИ

преди 9 години

Ципрас прилича на милиционер или активист от "доброволни отряди" от 70-те години!

95

СИРИЗА вън от КРИЗА

преди 9 години

Византийска измама роди ни!С лихви няма да ни плаши света!Заеми ще вземаме от всеки,със заем ще живееме навеки,но пари не връщаме назад!!

94

Анонимен

преди 9 години

Големи будали сте!!! Всички сте жертва на сеансите на Кашпирвски през 1989 година, оттогава сте в транс *** демократски.

93

до 130

преди 9 години

Не толкова сериозна печатница, в сравнениес американската!

92

WTF

преди 9 години

Пак ще им отпишат 100 милиарда ние пак сме в киреча

91

баче кико

преди 9 години

АБЕ ХОРАТА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ, ЗАТЪНАЛИ В ЗАЕМИ, ВИЕ САМО С ТЕЗИ ГЪРЦИ НИ ЗАНИМАВАТЕ ?

90

Анонимен

преди 9 години

Гърция може да загуби, но примерът е жив! Прощай любима, грустит ненадо О, белла чао, белла чао, белла чао, чао, чао Я завтра с утрам уйду с отряда новорусийсках партизан....