105

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Когато мечката играе в комшиите,ще...да, така е, мечката игра у нас бая време, дет' се вика до вчера, нека сега поиграе на гърчолята, нали са комшии

104

Анонимен

преди 9 години

Гога САЩ си върнат дълговете от над 18 трилиона долара ,кога германия върне златото което нацистите по време на 2-та световна война отмъкнаха от Гърция,тогава соросчетата да говорят за гръцкия дълг,чер трябва да бъде върнат..

103

Анонимен

преди 9 години

До да 136А обещаните за нас неща от ЕС-то не 1-2 години, а колко петилетки трябват, а?

102

Троянската царица

преди 9 години

Все повече заприличва на заговор,предварително подготвен извън ЕС от няколко страни,гърците пак ще се облагодетелствуват тайно и явно.Защото са си такива,единственото морално удовлетворение за нас е,че светът и Европа вече ги видяха без маската и така ще ги запомнят за последно.А да се жалват на другите как се лишават е чудовищен цинизъм-по гръцки.Затова,уважаеми българи,когато югоизточният съсед си изпусне нервите не ги съжалявайте,хитреците,гледайте себеси.А да се плюят българи е светотатство.

101

Анонимен

преди 9 години

Европейските лидери ако са *** да продължават да им отпускат заеми и да им опрощават старите!Я да им спрат кранчето,че да ги видя тогава гърчолята!Живи са умрели.Просто си живуркат заради простотията на европейците дето им наливат пари.

100

Анонимен

преди 9 години

Сега и батко Путин ще им удари едно рамо и ще ги направи главни газови разпределители за Европа, ще смегчи санкциите само за гръцките селскостопански продукти и фрау Меркел ще бърше сълзи!

99

Анонимен

преди 9 години

другият път и ние ще гласуваме за Светльо и партията на Петела

98

Алекс

преди 9 години

Тия пичове са в уникална позиция. Смятайте колко има да им отстъпва и колко ще му струва на ЕС държането на Гърция под външно-политически и финансов контрол. В момента ЕС има незавидната позиция да си блокира външно-политическите решения и паричната система. Учете се от южните съседи, не се залъгвайте, не бъркайте "европейските ценности" ценности с англо-саксонски.

97

Алекс

преди 9 години

Победата на популиста Ципрас може да се окаже много добър пример за България! Той се явява нещо, като нашите палячовци Сидеров и Бареков и неминуемо ще се сгромоляса поради неизпълнимите обещания в икономиката. Много е вероятно те да се окажат предизборно червейче за гръцките шарани, но и това ще покаже провала на червените демагози.Ние просто трябва внимателно да наблюдаваме и да си вадим поука...

96

Анонимен

преди 9 години

Ааааа забравих да кажа и че давам и безплатна квартира в курника в градинката -само за гръцки работници промоция...........

95

Анонимен

преди 9 години

До 119Нещо си в грешка. За човек, който другия месец отива в Австралия на почивка на собствени разноски, едва ли тока ми е грижа. Та както казах, пу за мене Закинтос.

94

Анонимен

преди 9 години

Гледам не ви харесва да ми работят гърци за жълти стотинки ама ви харесва вие да им работите 20евро надник .........

93

няма

преди 9 години

124, нищо няма да им даде ЕС.Гръцки хитрости; а това МОМЧЕНЦЕ Ципрас ХАБЕР си няма що е соц и бърза да се сдружи с Путин! Гледай "ся кво ши стане".. Путин откога чака излаз на Средиземно.А бе как едно ЛЯВО няма "усвест'!...

92

Слънчевия град

преди 9 години

ЕС им даде 300 милиарда евро за да останат в еврозоната.Сега ще им дадат двойно,можех и тройно.А ние дори лихвите от членския си внос не получаваме.

91

Анонимен

преди 9 години

Имам една градинка от 700 квадрата и приемам гърци за да я обработват .надник 3лв. с закуска и обяд........

90

то хубаво,

преди 9 години

амае да видим какво ще е отношението им към нашите аргати,слугини,дюлгери,очари и козари.Ама съм спокоен-повечето слугини ни са с висше образование.владеят и камасутра.

89

Що рИвете бе ??

преди 9 години

И ми цвъкате минуси когата ви казвам, че българите искаме да докажем, че сме ПО-ГОЛЕМИ *** от Брюкселските.А гърците са мъжкари и за разлика от нас пак ще изклатят ЕС.Ама нали сме свикнали да стоим с гъзовете нагоре, като мюсюлмани, ония от ЕС ще ни се изреждат, изреждат .................

88

пари

преди 9 години

Този НАХИЛЕНИЯТ от Сириза откъде ще вземе пари? Дори и с Путин да се съюзи, щом като ЕС не му харесва... ще види "откъде изгрява слънцето"...Явно не знае нИЩО за руски ботуш... и си мисли, че като е ляв, като плещи за "справедливост'... ще направи нещо!Да чете Томазо Кампанела... да види, че ВСЕОБЩО добруване е УТОПИЯ.....( може като вид "казармен ред'... ако на някого харесва...)

87

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 116, именно - доволни от победата са авторитарните диктаторски идеолози като националисти и комунисти. И ако капсулират страните си какво ще спечелят? Като приключи свободното движение и няма бизнес с ЕС, какво ще правят? Ще пият узо и сангрия и сиеста цел ден? И докога така? Нали се сещаш, че оттук сценариите са различни, и повечето не са добри. Имай предвид, че арабите са владяли Испания 700 години. То бива любов към Путин, ама чак пък толкова

86

Долар ФЕДов

преди 9 години

До баче кикоЧрез тях изграждат предпоставка, с която да ни "шиВат" всичките! Запознават ни с нея и ни карат да я приемем като добра и неизбежна!