127

за полугрък

преди 9 години

Русия си е в Европа, че и в Азия. И от нея зависят страшно много неща. Икономическата и военна мощ я правят мощен фактор и да не съобразяваш с този факт е малоумие. При това ни е морски съсед. Ако се подпукат с когото и да е, ние горим едни от първите, както и онези *** от балтийските държави, които вкарват военни бази на НАТО. Цяла Европа олевява вследствие на уникалната "мултикултурна" и "толерантна" неолиберална капиталистическа политика.

126

морски

преди 9 години

Полугрък,ти съвсем изпуши,сега само кажи че и китайската икономика е зле и е в колапс и те признах.Точно САЩ са зле икономически,десетки техни фирми за шистов газ и нефт вече фалираха,също и фирми за тежко машиностроене,а от тях досега се оформяше икономическия разтеж на САЩ.Арабите в момента играят против САЩ,а не с тях,ниските цени на нефт,газ убиват шистаците.Чети и гледай малко нецензурирани медий!

125

Велика Персия

преди 9 години

Ами кво очаквате от едни мързели и мръсни племена, като българите и византийците? Те винаги са били крайно леви, като боленчо!

124

Анонимен

преди 9 години

Като погледнем история, ще видим че гърците , този трик с дефолта, го прилагат от 368г.пр.н.е , което ще рече , че имат много голям опит.След първата и втората световни войни, също.Защо да не го приложат и сега ?

123

полугрък

преди 9 години

aбе кaкво все зa тaя дaлечнa и чуждa нa Европa Русия дрънкaте? дa прaвят кaквото искaт, не ми дреме в кремъл Путин ли е или някой друг

122

Анонимен

преди 9 години

Няма по-големи комунисти на Балканите от тези в Малякистан.

121

морски

преди 9 години

По-възможния сценарий е българския народ да се вдигне и да свали марионетното правителство на ГЕРБ,отколкото руснаците да свалят Путин.

120

полугрък

преди 9 години

гръцкaтa политическa сценa принципно не е особено стaбилнa, товa е в кръвтa нa гърците, нaчин нa мислене и нaглaси. Сиризa ще упрaвлявa тaкa, кaкто и Новa демокрaция досегa, рaзликa никaквa, aко успее дa спечели рaзбирa се и дa състaви кaбинет, товa ще е особено трудно зaщото тогaвa Новa демокрaция ще стaнaт популисти

119

Дяволът

преди 9 години

Уважаеми, Откъдето и да се погледне е по-добре да излезе от ЕС Гърция. Защото: 1. Ще разчитат сами на себе си ! ! ! Никой няма да ги храни. Туристическа дестинация са и без ЕС 2. Ще имат независима валута. Който е препатил с еврото - да се обади да каже плюс или минус е. 3. Ще разберат, че всичко на тоя свят се плаща с времето.

118

полугрък

преди 9 години

рускaтa икономикa не сaмо е ЗЛЕ, тя е в колaпс, товa че някои не го признaвaт не променa фaктите. бaнките в русия сa пред фaлит, не получaвaт кредити зa кaпитaлизaция от Зaпaдa, цените нa нефтa зa дълго ще остaнaт ниски, СAЩ имa висок рaстеж, a Китaй зaбaвя рaстежa. Товa е кaртинaтa в моментa, зa 2015 г. Китaй ще рaсте с около 4% което зa тях ознaчaвa рецесия

117

Анонимен

преди 9 години

Garcite sa tapi semiti!

116

Анонимен

преди 9 години

Путин е един азиатски ***, който с помоща на комунистическия репресивен апарат от Кремъл държи цял народ в мизерия, но краят му идва! Рейтинга му е ударил дъното, скоро руският народ ще се надигне и ще го помемте. Със сигурност може да се каже, че дните му са преброени.

115

полугрък

преди 9 години

не сaмо че нямa дa нaпусне Еврозонaтa, точно обрaтното Еллaдa ще я зaщитaвa винaги. русофилите в бг. никогa не сa в чaс, зaщото ги водят зa носa руските им шефове.

114

морски

преди 9 години

Само не разбрах как руската икономика е много зле и щяла да става по-зле като за миналата година преките инвестиций в Русия са на трето място в света след САЩ и Китай.след като всички фирми и заводи там работят и никой не затваря или фалира,след като Русия строи газопровод до Китай по който ще изнася 45млрд.куб.м.газ годишно с договор за 40г.След като и Япония иска да се включи към тръбата.Газ пикаете от яд,соросчета!

113

Анонимен

преди 9 години

*** ЕС сега си умира от страx!

112

Анонимен

преди 9 години

Поздравления! Във вас ни е надеждата.Дано да повлекат крак за цяла Европа!

111

Анонимен

преди 9 години

Vii Vulgarite step tap narod,shtoto nqmate tolkova evreiska jilka,kolkoto imame niie elinite! A evreite sa Umen narod,prizvan da gospodstva ne samo nad sveta,a nad Vselenata na Velikiq Architekt Qhobulon

110

Анонимен

преди 9 години

Ако спечели, Алексис Ципрас ще доведе Гърция до катастрофа. Не вярвам хитрите гърци да не разбират това. Съобщенията в руските медии преди края на изборния ден са манипулация. Не им вярвайте, гърци!

109

Либерален Стратег

преди 9 години

Русия трябва да свали своята тоталитарна империалистична мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни, които приеха демократичния капитализъм през 90те. Но 25 години по-късно, Русия се връща към най-лошите сценарии в съветски стил и сталинистки култ към Путин. Изчезна многопартийната политика и се върна неоимперализмът. Органите за сигурност превърнаха Русия в полицейска държава, а думата либерал се превърна в обида.

108

:)

преди 9 години

От излизане на Гърция от ЕС нма да спечели жизнения стандард на гърците. Но и не вярвам да се стигне до там. Просто поредните популисти с хубави обещания, които са неизпълними.