46

Анонимен

преди 9 години

ЗА 62АМИ ДА ПРАВ СИ НЯМА КАКВО ДА СЕ ВРЪЩАМЕ НАЗАД ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРЕНАПИШИ ИСТОРИЯТА ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ХОЛОКОСТ

45

не толкова велик БГ

преди 9 години

браво все пак имали и обективна журналистика...

44

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

Той духът от бутилката е вече изппуснат и няма шансове за оправия!

43

Анонимен

преди 9 години

41ПРАВ СИ АМА САЩ И ЕУ ПРЕНАПИСАХА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ И ДНЕС ДЕЦАТА УЧАТ ЧЕ ХРИСТО БОТЕВ И ВАСИЛ ЛЕВСКИ СА БИЛИ ТЕРОРИСТИ И ПОДКОПАВАЛИ ОСНОВИТЕ НА ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ЗАТОВА БИЛИ ОСЪДЕНИ

42

художника

преди 9 години

Западът се развива на гърба на бедните държави не само от близкия изток, но и от Африка и от страните от източна Европа. Западът изсмуква ресурсите на по-бедните страни, за да живее охолно. В Малайзия, Тайланд, Виетнам се шият дрехите най-модните къщи срещу мизерна надница и убийствен труд. Същото е и с петрола, златото, дървесината и т.н. Когато едни хора гладуват, а други са преяли ефектът е точно това, което се случва. Преялите да усетят болката на гладните.

41

Анонимен

преди 9 години

Путин е виновен за всичко-даже затова,че слънцето изгрява от изток.

40

Анонимен

преди 9 години

Гледам пак много коментари, отразяващи цялата простащина и неосведоменост на българската мижитурка... Кой дошъл, кой какво ни направил... Все едно ние като сме дошли, сме се гушнали с местните - щото така пише в учебниците дето ние сами сме ги писали... Хората са казали - каквото повикало, такова се обадило. Докато ла*ната на запада не спрат да се врат където не трябва, няма да спрат да получават каквото заслужават! Започна се с Виетнам, а къде ще свърши... Поздравления за статията и автора!!!

39

Анонимен

преди 9 години

Terorizma pri islamskia djihad e tradicia, dalboko svarzana s nachina im na jivot.Shte sprat terora kogato zapochnat da s otnasiat s pochit i uvajenie kam jenite se. maikite si i dashterite si.Tova ne sa hora.

38

Анонимен

преди 9 години

Тероризмът ще спре, щом Западът спре да го произвежда. На кого още не му е ясно?

37

Анонимен

преди 9 години

Решението на проблема е изключително просто. Пълно прекратяване на намесата във вътрешните дела на мюсулманските държави. Ако искат да се развиват, ако искат да си въвеждат шарията. Това си е техен проблем. Също така европа трябва да затвори границите си за имигтанти. Тези, които са тук или да почнат да се съобразяват с местните традиции или да си ходят. Има достатъчно начини това да се направи. Има само една пречка. Власта на запад е в ръцете на хора, които правят бизнес от сегашната ситуация.

36

Анонимен

преди 9 години

Dnes.bg, kаква е тази статия,чудо ли е станало с вас.Пазете си журналиста и му позволявайте да пише не само през weekend-a

35

Анонимен

преди 9 години

Това е пропаганда на Кремъл,платили са за тази статия.За всичко е виновна Русия-тя създаде ИД в Сирия,тя обучава ислямистите.Русия ислямизира Европа.

34

Анонимен

преди 9 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНА И ОБЕКТИВНА СТАТИЯ!!!!!!!!!!!! ОТ ГОДИНИ НЕ БЯХ ЧЕЛ ТАКАВА!!!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Поредните глупости от някой закърмен с телевизионна помия и политическа коректност. Да дойде да прочете българската история или тази на Гърция. Може и арменската.

32

българин

преди 9 години

Чумата на човешката/божията/мисъл,е ислямската религия.Тази религия превръща родените хора, в ужасяващи зверове,за които човешкия живот не струва нищо.Тази религия следва да бъде унищожена.Не напразно Япония е първата държава която е забранила със закон това уродливо явление ислям.

31

Прав е!

преди 9 години

Да, де ама ако се спре с влиянието всички тия фирми къде ще пласират всичкото това оръжие? Да е говорим за суровините, които извличат за без пари..

30

Анонимен

преди 9 години

Няма защо да бъдат избивани хора.Който иска да живее според някакви екзотични традиционни норми, запазени от стари времена, нека да си стои в неговата си държава и друг да не му се меси.На когото му харесва Европа, нека да си намери работа в някоя европейска страна и да живее от заплата, получена срещу полезен за обществото труд, като същевременно се съобразява с европейските норми на поведение и ги спазва.

29

Има и друга тема

преди 9 години

Нямам нищо против да спрат войните за контрол на Запада върху Близкия изток.Но кога ще спре тихата "война" на исляма с цел завладяване на Европа чрез "коремите на жените". Хората са градили икономическия си просперитет векове наред, а сега някои се юрват към богатите, уредени държави, с цел да мързелуват на социални помощи. И, както обикновено става в такива случаи, запълват времето си с ударно размножаване.

28

Анонимен

преди 9 години

Утопия !

27

Анонимен

преди 9 години

Русия създаде Исляма за да имат общи врагове,САЩ и Запада