59

Анонимен

преди 9 години

До НАСАКОТО ЯКАТАкак така от толкова години т.нар. опълченци са живели на украинска територия и ся точно почнаха да се бунтуват.да отстояват убежищата си и землянките???ЗАЩО?

58

НФБ

преди 9 години

До asНе офанзиви от Вашингтон търсят *** да купуват американски акции и да инвестират в американския балон

57

ИСТИНАТА

преди 9 години

Истината ще намерите на русвесна точка су

56

НФБ

преди 9 години

До АнонименСвобода за Ново Русия

55

Анонимен

преди 9 години

петролът гони 3 копейки за литър.

54

НФБ

преди 9 години

До АнонименФашагите от Киев и техните господари от фаш /сащ/ извършват престъпления срещу човечеството и разчитат на дезинформация и манипулация

53

as

преди 9 години

До Анонимен56По времето на комунизма съветския съюз ни продаваше горива на едни от най-високите цени в цяла Европа и това може да се провери в архивитеЗатова ние препродавахме на 6 американски флот по 3

52

НАСАКОТО ЯКАТА

преди 9 години

ЗАЩО ПЕЧЕЛЯТ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ? Отг. Защото се борят за собствената си земя за собствените си семейства и за своите убеждения! А ЗАЩО ГУБЯТ УКРОФАШИСТИТЕ? Отг. Защото са на чуждо място, защото не защитават семействата си а водят агресия дори и срещу цивилно население, защото нямат друг интерес освен финансовия а когато стане въпрос за живот и смърт предпочитат живота пред парите. Порошенко ги праща там за да не змразят милиардите му в Банки на ЕС затова е "послушен" на американците. Ето я голата истин

51

yan

преди 9 години

До Анонимен 56За кого е предназначена тази лъжа? Само *** казва на бялото-черно.Ако е бил толкова скъп, защо бай Тошо го реекспортираше и печелеше, а руснаците си затваряха очите. Айде чиба.

50

Анонимен

преди 9 години

Комунезите са враг на вселената.

49

Анонимен

преди 9 години

Хунтата откровено цели да създава проблеми на Русия, без да и е жал както за украинци, така и за руснаци! Виж, Саакашвили беше глупав. Той се надяваше, че ще дойдат едни велики натовски войни и ще набият руснаците. Сетне си гризеше вратовръзката. Запада дава оръжие, разни логистики, а вие там се сражавайте!

48

Анонимен

преди 9 години

няма съмнение, че това е дело на донецките бандити.

47

срещу Русия

преди 9 години

Западняците не искат мир в Донбасс, за да могат да използват тази война за натиск срещу Русия. Ако в бившата Югоизточна Украйна се възцари мир, западняците вече няма за какво да се заяждат с Русия. Тях изобщо не ги интересуват невинните жертви в Донбасс, много повече на брой, от убитите карикатуристи в Париж. Затова искат да направят от Украйна една нова фашистка Германия.

46

Анонимен

преди 9 години

Не ме интересува какво се случва в Украйна! Аз съм Шарли.

45

турчин

преди 9 години

Думите на Кери казани в Давос че убийството на деца и жени не е допустимо и не трябва да обвиняваме мюслюманите за терористичните удари. Питам Кери убийствата в Украйна по чия вина са и кой е виновен.

44

не е враг

преди 9 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Реформаторския блок и ЕС!

43

безследно изчезнали

преди 9 години

От една седмица опълченците са убили над 750 украински войници. Фашистката хунта в Куев е изпратила три подвижни крематориума в Донбасс, за да унищожат телата на убитите нещастници. След това, тези войници ще бъдат обявени от Куев или за безследно изчезнали, или за пленени.

42

Анонимен

преди 9 години

Знаково изявление на еврокомисарката Могерини - ,,И Русия трябва да поеме своята част от отговорността за спиране на огъня''! На пръв поглед напада Русия, но става ясно, че не само Русия е отговорна, което е знак. Хунтата иска примирие, когато търпи поражение, а по време на примирието се прегрупира, за да може да избива народа.

41

до последно

преди 9 години

Сащ ще се сражават с Русия до последния украинец!

40

болшевишки свие ООД

преди 9 години

Ако го нямаше Путин, тези самозванци - бандити от " ДНР" щяха да са на небето отдавна!