32

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТРЯБВА ЗАКОН. ПОД 18 ГОДИНИ ДА НЕ РАЖДАТ И ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА ДА НЯМАТ. ИНАЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ С ДОСЕГАШНИТЕ САНКЦИИ.

31

Анонимен

преди 9 години

Проблем наистина е огромен, не знам да ли ще е след 15 или 20г, но държава няма да може да им плаща помощите и реално ще фалира. Не може 99% от тях да не работят и по този начин да не допринасят с нищо. Вместо да дигат пенсионната възраст да им намерят работа, и ще се оправим. Но нашите политици не искат да променят нищо, на тях им стига да си пълнят джобовете, а държавата че ще изчезне не им пука, нали децата им са на запад.

30

Анонимен

преди 9 години

Защо глоби, те не ще се плащат. Едно условие само, раждаш до 18 години няма детски. Бащата в лагер където ще се научи на труд и ограмотяване. ББ се прави, че не вижда но проблема е огромен. Така както е оставен след 20 години орди неграмотни *** и стари хора ще останат в България. Това ли е нашето бъдеще?

29

ами това. си е чиста

преди 9 години

ФОРМА НА ПЕДОФИЛИЯ И ЗА НЕЯ СИ ИМА НАЛАЗАТЕЛЕН ЗАКОН

28

Анонимен

преди 9 години

защо всички присъди са условни, това по какъв начин стимулира решението на проблема ?

27

Анонимен

преди 9 години

Да сменат закона ама нали трябва някой да го измисли? Тези от парламента защо им трябва да мислят ?Те си получават парите и без да мислят

26

Анонимен

преди 9 години

Тази година приключва т.нар. "Десетилетие на ромското включване", което започна 2005 г. Нито станаха по-образовани, нито се интегрираха... Напротив - станаха недосегаеми и броят им се утрои. Джордж Сорос, като основен инициатор и спонсор на "Десетилетието", е доволен от резултатите.

25

Анонимен

преди 9 години

тези мерки не са радикални,нищо няма да се променипо надолу има чудесни предложениятолерастите ни хвърлят прах в очитеоще дълго ще плащаме на.....двукракитеБългария трябва да я изхвърлят от съюза заради тяхното масово размножение!

24

гост

преди 9 години

От информация и работа с този етнос по този начин , резултатите са очеизвадниииииииии. Спрат им помощите и нека се плодят

23

Петров

преди 9 години

Политиците постоянно ни казват, че България е правова държава. Само, че законите ни са с всевъзможни вратички за избягване на прилагането им.Въвеждането на тези глоби са отваряне на още една.По този начин се угажда на нископросветния електорат.

22

Анонимен

преди 9 години

Това е узаконена педофилия, но ние лицемерно го обясняваме като културна традиция на етноса. Българските закони не важат ли за *** или целта е само след 15г. българите от народ да се превърнат в етническо малцинство, България да изчезне като държава, а тук да стане местообитание на всички *** и бежанци в Европа???? Политиците ни са продажни антибългари.

21

Анонимен

преди 9 години

Нямам нищо против ! Достатъчно е техния манталитет и традиция да не бърка в моя джоб.В момента в който се почувства че този манталитет и традиция бърка все по дълбоко в джоба на работещия данъкоплатец, червената лампа отдавна трябваше да светне в главите на българските законотворци.Тъй като тези законотворци повече от 60 години или не са българи или са българо-предатели се стигна до ТУК.

20

Анонимен

преди 9 години

Този проблем няма да се реши с натиск и глоби, а с образоване, превенция и сероизна работа с тозди етнос. Какво ще стане иначе. Безработните баба и дядо на 35 години, ще бъдат глобени солено. Те нямат пари, покрив над главата си, какво ще помогне глобата.

19

даро

преди 9 години

ПРОСТО ИМ СПРЕТЕ ПОМОЩИТЕ! Единственото, което знае тая първосигнална *** е, че всяко родено дете значи парична помощ. Колкото повече деца - повече пари от гърба на глупаците, които плащат данъци и не смеят да си родят второ, че и първо дете. Вместо да давате пари на пето, десето .... - дайте ги до трето, но много повече. И само на пълнолетни майки. Решението е лесно, просто и евтино. Но на *** в парламента още не са им ограбили и разбили бащините къщи и не са убили и изнасилили родителите

18

мамнгоджери

преди 9 години

Не оцелява най-силният, нито най-интелигентният, оцелява тоя, който е най-адаптивен към промяна. Ч. Дарвин Поздрави на динозаврите и от мен!

17

до онбашийката

преди 9 години

И като изчзнат Българите кой ще те храни ***

16

ПРОМЯНА НА ЗАКОНА !!

преди 9 години

Какъв е проблема закона да бъде променен? Мислете с главите.1. Български гражданки независимо от тяхната етнос ненавършели пълнолетие нямат право на майчинства и помощиПовече от ясно е че българките не навършила 18 които раждат са единици. Сдед като влезне в сила този закон може да излезне и нов закон. 2. Помощ с минимален размер за пълнолетни майки без средно образование3. Помощ със среден размер за пълнолетни майки със средено образование4. Допълнелна добавка -за майки с висше образовани

15

фсдф

преди 9 години

На всичкото отгоре ще пригодавяме нас и законите ни към техните "традиции", откъде накъде!? Нали сме европейци? Да се пригодят те към нас!

14

фсдф

преди 9 години

Ама защо глоби? Трябва да носят наказателна отговорност! Да видиш тогава как ще спрат да се разплождат от 12 годишни като *** и да взимат помощи 3 пъти повече от заплатата ми... Аз ако бях забременяла на 12 или по точно преди да навърша 18 годишна възраст, моята майка такъв бой щеше да ми тегли, че сигурно аборт щях да направя.. а тях ги поощряват заради социалните помощи...

13

Анонимен

преди 9 години

Никакви детски и помощи за непълнолетни майки и ще я забравят тая традиция. Ало, Патриотичният фронт!!! Повдигнете въпроса в парламента!