123

да, ама не...

преди 9 години

само че, за жалост Камерън не е против емигрантите от африка и мюслитата, ами е против тези от полша, българия и румъния - така, че да си сърбат попарата и да почнат да изучават в кеймбридж и оксфорд корана и да въведат от сега бурките като задължително облекло и да тренират теманета . щото май лондон е 45% мюсюлмански, за холандия да не говорим - тя сигурно е 70% мюсли

122

Багаров

преди 9 години

За да се изградят САЩ е трябвало голяма територия от американския континент да бъде освободена от живеещите на нея бизони и коренно индианско население.За да се изградят съединените европейски щати ,трябва ли Европа да се освободи от коренното европейско население и основния европейски поминък?Това е въпросът,който събужда защитния национализъм.

121

Анонимен

преди 9 години

какви кланета бе, ти само от нови учебници ли учиш, Вапцаров комунистите ли го разстреляха, като ще изброяваш за сръвнение спомени всички злини да изберем най малката

120

Анонимен

преди 9 години

пегида ще се разраства, защото държавата се бори със всякави средства .... против всяка опозиция, хората се образоват не само от медиите и поумняха

119

Анонимен

преди 9 години

какво да направиш от разграден двор, да си оградиш градинка, токова е просто. Имали нещо на тая Европа което да и е наред, само обешания.......

118

Анонимен

преди 9 години

"Съединени европейски щати" никога няма да се осъществи!

117

е

преди 9 години

е на ви толерантност , открива анти ислямизма

116

Анонимен

преди 9 години

Стига глупости. Извършва се насилствена подмяна на националните държави и кореното население на Европа. И то от емигранти със средновековна психика и социални взаимоотношения. Войните се водят вече с наемници, а завоюването на територии става с емигранти и бурната им популация. За никаква култура и толерантност не става дума. А за УНИЩОЖАВАНЕТО на цялата ни цивилизация, минирана от вътре с любезното съдействие на овчите европейски политици.

115

american boy

преди 9 години

Аз съм PEGIDA!

114

ф

преди 9 години

Супер. чак сега се усетиха какво ги чака демократите

113

Скърт

преди 9 години

Нищо не се променя ,променят се новините и активните мероприятия с които ви манипулират .

112

Balgarin v 4ugbina

преди 9 години

Nedeite da revete za zapadnjacite, pri tjah procenta na muslitata e 5 pri nas e 15. Pri tjah prez poslednite 15 godini 90% ot emigrantite sa hristijani isto4noewropeici samo 10% ot novite emigrant sa musiolmani. Pri nas procenta na musiolmanite raste po 1 % na godina a na zapad namaljava zaradi izto4noewropejskite emigrant. Nali zatova ni vzeha v ES zaradi bjaloto ni hristiansko naselenie za da si opravjat demografijata.

111

Селянин

преди 9 години

Ииии хуууу Евромейдан...Еврото се срива а с него и ЕС на ви санкции

110

Анонимен

преди 9 години

До славянинА ти още повече.

109

Гост

преди 9 години

До АнонименПегида ще се разраства защото на хората им писна от вечно оплакващите се мосюлмани, които искат всички да се съобразяват с тяхната религия. Да си събират чантите и да си заминават в арабския свят след като се чувстват дискриминирани в Европа.

108

Анонимен

преди 9 години

долу мъртвороденият ЕС, да живее Европа на белите християни от Урал до Рейкявик

107

Шано

преди 9 години

Сега нашите турци и да се представят за българи все тая... Чуят ли ви мюсюлманските имена ще ви дискриминират, защото в съзнанието им ще се събуждат същите чувства, каквито и в българското като чуе за турчин... Честито ви драги господа и дами, горди земевладелци и горбетчии, притежатели на половин ***.

106

Анонимен

преди 9 години

Гейропата винаги е обвинявала всички други и особено Русия, че са някакви варвари, диваци, фашисти, националисти, окупатори, терористи, робовладелци и т. н. и ВСЕ ПАК, да НЕ ЗАБРАВЯМЕ, откъде са тръгнали идеите за фашизма(Италия), комунизма(Франция), радикалния национализъм(Германия), робствата и колониите(тука цяла плеяда, от Древен Рим до техните горди наследници САЩ, Англия, Фрнция, Испания, Португалия, и т.н) а целия киреч в Близкия Изток, е започнал още от кръстоносните походи.

105

Анонимен

преди 9 години

Няма значение колко са и дали обикновените хора са съгласни с тях. Погледнете престижни списания на запад и как са описвани. ПЕГИДА е описвана като "тревожен" , "нео-нацистки" феномен от Икономист последен брой. Снимката на е мъж с мустаци и вид на Хитлер. Това е отговорът на "Европа" или поне на силните в нея.

104

Българин от Германия

преди 9 години

Тук имаме страх от изгубване на нашата обща европейска-християнска култура.Над 7000 активни салафисти има в Германия. Не мога да разбера защо пускат обратно джихадисти, идващи обратно от ИД - това са потенциални терористи. Но за жалост в Германия Парията на Зелените, създадена от САЩ през 1980, в която има доста мюсюлмани начело с Чем Йочдемир, защитава исляма и организира леви екстремисти-побойници срещумирните протеси на ПЕГИДА. Убеден съм, ПЕГИДА и АФД ще се разрастнат.