382

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До до 559Пак манипулации и лъжи тиражираш. Те американците затова се разцепват да водят войни в Близкия изток и да хвърлят там милиарди долари за контрол... щото имат алтернатива на арабския нефт- нали!!! Замалко да ме убедиш!

381

Аз съм прост но ...

преди 9 години

До до 555Близо си... А кой ще вземе руските нефтени компании?

380

русофил

преди 9 години

Рафинерите в европа се настроиват за арапски нефт, но и чурките трябва да се настроят за сунет тогава. Идва време шейха е взел всичкпто евро напраил е пачка и им казва : искам вие носи челма и тогава даде нафта. А Путин им казва вече търгувам с Китай и Туркай. Нямам за вас.Вземете си от шейха.

379

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До до 553Абдула се целел в Руския пазар, да си продава там петрола. Ти добре ли си бе - да продава петрол на седмата по нефтени запаси в света държава. Леле колко си *** само... Не ми пиши повече глупостите си. Ходи споделяй с жена си, с психолог ако трябва. Но не и тук.

378

Анонимен

преди 9 години

А ИДИЛ не се ли издържа основно от нефт?

377

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Саудитците си защитават пазарите от американската шистова инвазия, затова свалиха цените на петрола - за да фалират америка, която не може да си позволи добива на шистов газ на цена под 90 долара. Свалянето на цените на петрола не е атака срещу Русия, а срещу САЩ, драги ми ***. Но соросоидния ти мозък това не може да го проумее.

376

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До 553, Ето ти един не толкова конспиративен вариант. Американците добиват шистов газ на стойност 90 долара за барел. Щото къртенето на шисти, а преди това обливането им с 300 вида химикали няма как да е по-евтино от това да дупнеш земята и да ти фърка нефт и газ. Нъл тъй?! Арабите свалят цената на петрола обаче и джаскат шистовия балон на САЩ. - те не могат да се конкурират при 60 долара за барел и фалират. Тагава арабите пак вдигат цените на петрола. Ако янките пак почнат с шистите - тия пак..

375

русофил

преди 9 години

Май са им орязали средствата и не им плащат нощен труд по кодекса на труда. 0.02 евроцента на час като за тях ;) !Имаше един *** от тях дето мрази безплатно ,обаче може и тях да е намразил вече!

374

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Край! Платените *** наистина умряха в този форум. Мир на праха им! Ако до 2 минути някое платено сороско *** не се включи и не ми обясни колко справедливи войни водят Обамата и САЩ по света, кви са велики, а кви аборигени са всички останали народи по света... ще се разсърдя и ще ходя да си лягам. :)

373

русофил

преди 9 години

Кога им стана ясно на ЕС и УСА ,че са гола вода. Ами на откриването на игрите в Сочи. Няма нормален човек от тогава дето да не е разбрал ,че бедността е вече в миналото за Русия и руския народ. От тогава е и тази злоба на запада.

372

Анонимен

преди 9 години

До 542 -велика ,велика --колко да е велика ха-ха:-) ,Давай другаю в същия дух..,,напиши нещо за гадния империализъм,и как ще се разпадне и накрая да не забравиш да напишеш нещо за някой ново свръх секретно оръжие,което никой не го знае,,щото е секретно,, но е много силно:-) :-) ,но ти го знаеш...:-) :-)

371

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 543"Негово Величество краля на СА Абдулах изпраща искрени благопожелания и поздрави на всички путинисти по света в това число и на българските във връзка с настъпващото руския мазол намаление на нефта."-------------------------------------------------Абдулах поздравява и 300-та фалирали шистови компании на САЩ и подканя останалите 900 да ги последват. Че да вдигне на спокойствие цената на петрола. А ако янките после пак решат да къртят шисти -Абдула пак ше намали цените на нефта

370

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До 538"Де да беше така другарю както казваш, сега щеше да се наливаш с водка вместо да пишеш глупотевини по форумите."---------------------------------------------------Сега не! Но след година-две процесите ще са точно в тази посока. А след 5 години ще е баш така.

369

Анонимен

преди 9 години

До 536_ти въобще не си в час другарю-какви ,,хааагеееемониии,,:-) :-) ТЕ ГОНЯТ не знам,но с такива коментари човек искрено се забавлява ха.-ха-ха.Напиши още нещо моля...ха-ха-:-) :-) :-)

368

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 533 "Интересно защо запада ще иска да стисне гърлото на Русия когато е стиснал топките и. Отново има грешен и некадърен анализ на ситуацията от Путин, което отново ще доведе до грешни изводи и ходове. За пореден път руските барани ще си счупят главите."------------------------------------------------------------------------------Бабо Ванге, колкото и да се правиш на друг - ти си. Разпознахме те. Кажи още продзрения кво ще стане с Путин и Русия! Пък ний ще си записваме.

367

Анонимен

преди 9 години

На руската пропаганда и нашите *** ,все гадния империализъм им е виновен-свалили били цената на нефта и русия щяла да фалира:-) :-) ами западна Европа въобще няма нефт а и цената е такава за целия свят-защо немците или други държава не фалират-бе ***

366

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 529"Ми той Справедливия това му е работата!Дано не му плащат в рубли че да не пукне от глад!"----------------------------------------------------------------------------------Каква ти работа... кауза ми е да громя *** платени сороси!

365

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 526"Хайде почвай с лозунгите и опорните точки."Ама аз така си почивам, бе драги. Виж, ти не се напрягай, да не вдигнеш кръвното сега!!!

364

hahah

преди 9 години

Бг НПОтата пак громят Русия и Путин... те това го правят от 25 години и ще продьлжават да громят Русия докато са живи или докато им се плаща... хахахахахахахах

363

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 525"Много скоро руснаците ще научат къде *** гладните!!Хаххах!Крим ще им излезе през носа!"Бабо Ванге, ти ли си? Кажи ми честно, духовете от отвъдното ли ти го съобщиха това?