22

Анонимен

преди 9 години

Американците поне имат барак, а ние си имаме булонка!

21

Видимо Доволен

преди 9 години

Абе каво да бързаме .. нека 2020-та е година на реформите.. до тогава да го бичим 'айляк'

20

плевник тъпанарлиев

преди 9 години

До гербист от класаот много години насам все работя усилено,плащам си редовно данъците и осигуровките,като така допринасям към това управляващите да имат ресурс да правят реформи и това ,забележи го правя от около 26 години насам...не забелязвам нищо ново в това,което се опитваш да ми кажеш...така е и с думите на този мегаум Росен Плевналиев...тоест,от народа и 19 кожи да съдерете пак няма да се наяедете!

19

гербист от класа

преди 9 години

До плевник росенлиевРазбира се, че това което казвам е истината. Това е пътя напред за всички нас: реформи и преход. С ускорени крачки да вървим по пътя на прехода, защото той сам няма да стане, труд трябва. Нека да не седим и да чакаме, а да работим усилено, да плащаме повече данъци и осигуровки, за да може управляващите да имат ресурс за да правят реформите. Така става, а не с чакане и маене.

18

Анонимен

преди 9 години

Оставка!

17

Анонимен

преди 9 години

Еврика ами то 25 години не слушахте ли само за реформи и какво получихтеразбито образование с хиляда учебнициразбито здравеопазване с избягали лекариразбита икономика с разпродадени заводиразбито селско стопанство застроена зем земя с хотели *** и наркотициразбити пътища и 2нови магистрали за мерцедесите и метреситеразпродадено морско крайбрежие и застроено с бетонмога още да избраявам но ще спра дотук но те няма да спрат да крадат

16

maza

преди 9 години

Абсолютен демамгог

15

Позор !

преди 9 години

Този отвращава дори заклетите гербери. Пълен позор !

14

Площад на Съгласието

преди 9 години

Да бутнем президенството и парламента! Радикална реформа на управленческия модел! Власт на площада! Народна съпротива срещу мутренското правителство!

13

плевник росенлиев

преди 9 години

До гербист от класати наистина ли ги мислиш тия щуротии или само кабелите ти са разбъркани ?!

12

Анонимен

преди 9 години

да,ще бъде година на реформи.на някои ще им набъбнат портфейлете,а народа пак ще пляска с ръчички и ще гледа пицата.

11

Анонимен

преди 9 години

Е до сега ко прай,че едва 2015 ще се започваш реформи ?! хи хи хи

10

info.

преди 9 години

Тоест реформа = закриване.Това означава реформата за този ***!

9

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ

преди 9 години

"Рокси" и днес ни дава надежди.

8

Анонимен

преди 9 години

Кога са президенските избори да изберем нов прзидент да се отрвем от това недоразумение

7

гербист от класа

преди 9 години

Право казва президента ни, уважаемият г-н Плевнелиев. Да не чакаме, а да работим 2015г. да е година на усилени реформи, за да можем да вървим с ускорени крачки по пътя на прехода у нас. За 25г. преход успяхме да стигнем до средата, остават ни още толкова за да успеем да приключим успешно с него.Нека г-н Плевнелиев да ни води и ние да го следваме. И да работим усилено, да даваме на държавата за да има, а не само да искаме.

6

TheCitizen1

преди 9 години

Г-н Президентът на Републиката , отново показва държавническо поведение и това отново ще разлая различните групи русофило-левичари и професионални предатели , но да видим.

5

юлиянчето

преди 9 години

Ти какво си се разприказвал, Росе. Купи ли олио дето снощи ти казах от магазина? Простря ли, а оглади ли? Децата днес пак са били с негладени дънки на училище!

4

Анонимен

преди 9 години

На английския текст в оригинал думите на българския президент звучат много по добре отколкото в превода му на български.

3

Расим Плевналиев

преди 9 години

25 години реформи...Човек ще рече, че сме държава с размерите на Русия и населението на Китай...