76

Чингис хан

преди 9 години

Ах, колко си нервен и озлобен. Жалко, че трябва да си лягам, защото съм нормален, иначе щях да продължа да те дразня и да ти гледам сеира.

75

Анонимен

преди 9 години

Ненапразно казват, че съдебната ни система е пълна с 'гнили ябълки' :) Очевидно е, че едни от най-гнилите са именно в СГС :))

74

Чингис хан

преди 9 години

Неумен славянино, като е така защо не в затвора, бе ***. От 2006? Бивол е поредният клюкарски сайт, в който половината неща са неверни, а американските посланици постоянно ползват вестникарски изрезки и подхвърлени им от ДС "истини" за този и онзи.

73

Татарин

преди 9 години

До "славянин". Ами то по твоята логика 90% от световните политици са ***. Ама не са. Само на Сидерови минетчии като теб така им се иска, щото сте наврени в *** *** и никой не ви бръсне вече. Айде пий си хапчетата и лягай, не си достатъчно интелигентен да продължавам да си плямпам с теб.

72

Аспарух

преди 9 години

До Славянин. Пич, стига си се празнил. Разбрах, че не си никакъв славянин, ами най-обикновен *** атакист, който обича повече Путин, отколкото България.

71

Татарин

преди 9 години

Славянино. Много, ама ето някои - Боко не е ДОКАЗАНА мутра. Йордан Цонев вече се извини публично, можеш да го последваш ако не представиш доказателства. Не е свален с "народен" преврат, а сам си тръгна и същият този народ, който толкова го "мрази" пак гласува за него на три следващи избора. И децата вече разбраха, че "свалянето" беше организирано от мафията и Путиновците. Дали ако твоите неща бяха верни ще го приемат в Европа и САЩ - справка куклата Олигошарски. Айде стига толкова.

70

Железничар

преди 9 години

Дано следващият път този го осъдят за 500,000 лева ! Ама и те ще са му малко!

69

Татарин

преди 9 години

Славянин, славянин, големи глупости пишеш. Май ти трябва да си провериш IQ-то, ако има долна граница да те хване. Голяма работа е завистта и злобата, да знайш.

68

политолог

преди 9 години

Няма нормална държава , която да разреши на политик да бъде националист на друга държава , в случая Волен Сидеров , който е Руски националист . Смешното и тъжно , че има хора в България , които му вярват . Представете си Мари Льо Пен да защитава Германия или Англия , на момента ще я линчуват .

67

И ЩО ТАКА!?

преди 9 години

ХЕМ ИСТИНИ А ПЪК КЛЕВЕТИ ГИ ИЗКАРАХА!

66

БГ

преди 9 години

До Анонимен 99Аз не съм чуждопоклонник! Ненавиждам юрушистите, лъжат, че са националисти, а крепиха хората на сокола, а сега се дерат за интересите на Русия?!Уважавам Русия, но обичам България и ми е смешно националисти да защитават друга държава!Да живее България!

65

Анонимен

преди 9 години

ТИКВА И ЗА *** НЕ СТАВА С ЦЕНТАДЖИИ САМО НЕ СТАВА

64

Анонимен

преди 9 години

Atakistite izpulzeha iarostno da zastitavat chesta na belata zlatka. Tolkova zabavni komentari otdavna ne biah chel. Da ne bi dneska v ludnicata da sa zabravila dozite?

63

БГ

преди 9 години

Сидер ага и юрушистите са чуждопоклонници, които крепиха с кворума в предишмото НС, етническа партия във властта!Кой е *** на сокола?Да живее България!

62

журналист

преди 9 години

Другари колкото и да се пънете нищо не правите . Не може един Руски националист да клевети Б.Борисов за щяло и нещяло , защото има поръчка от Руското КГБ . Това представлява Волен Сидеров. Сега Руснаците да му платят парите , които дължи . Вчера беше върхът на тъпотията на Болен Сидероглу- да сме излезли от ЕС и да ходим при Путин в Евразийския съюз с Казахстан и Беларус. То бива то може ама цял вол за мезе не бива .

61

Анонимен

преди 9 години

Бойко КАКТО ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ

60

муспи

преди 9 години

Това се нарича "демокрация в действие"! Не става въпрос дали са изнасяни големи пари, а че е оклеветен?! Ако разследването е невъзможно при диктатура за каквато класическия комунизъм и не можеше да мечтае, то поне медиите да поставят въпроса - откъде цялата върхушка и специално Бойко Борисов размахват гигантски пари, когато заплатите им се знаят и никакви бизнеси не са правили, а и нямат право, освен политиката.

59

Анонимен

преди 9 години

комунист фалшиф ш.пар нагъл американско мек.ре израснало под крилото на бкп колко пари изкрадохте колко корумпирани политици вкарахте в затвора борисов кажи бсп,дпс,ндсв,сдс малко ли бандити имаше в тези партии

58

Сър Пичук

преди 9 години

Горкичките те, вече Сидера и ПП Юруш не може да внасят оръжия на работа в парламента.

57

Анонимен

преди 9 години

Сидер АГА е гоУема работа! Жалко, че вече е политически клоун =)