25

Анонимен

преди 9 години

Най-интересно е, как оприличават позитанковците с комунистите. За 45 години комунистите са построили всичко, което имаме днес, даже и панелките, които издържаха на земетръсите. Имали сме на световно ниво отрасли на икономиката-химия, машиностроене, електроника, селско стопанство и стабилно законодателство. Какво са направили самозванците социалисти през тия години-освен пачките си в банките. БСП няма нищо общо със социалистическата идея, това е най-голямата заблуда.

24

До избирател-безпарт

преди 9 години

не я знам тая баба Гицка, ама след като и онова хакерче от махалата и спря турския сериал също, ми става жал за женицата

23

Анонимен

преди 9 години

Истината е в Атака. Другото е плява. Агент Гоце си показа възможностите. Доносникът си е доносник. 25 години са ни управлявали комунисти и ченгета. Опоскаха всичко, което е останало от бай Тодор.

22

избирател-безпартиен

преди 9 години

Както бяха загрижени Станишев , Миков , Манолова , Нинова и всички Дъбовци станаха милионери , а баба Гицка от Долно *** кара с 130 лв. и получи голямото повишение от БСП-ДПС-Атака 4.50 на месец или 15 стотинки на ден . Ето това се казва грижа за бедните .

21

До Shark 25

преди 9 години

Не ми пука за БСП и ДПС ,но сега управляващите не се различават кой знае колко от тях.Най-малкото като се има в предвид ,че произхождат от същото котило.

20

Shark

преди 9 години

БСП и ДПС неистово искат да провалят правителството. Едните атакуват ПФ, другите АБВ, нагласена работа съшита с бели конци. Много истерия, много нещо, няма да управлявате повече, това не го ли схванахте вече. И нови избори да предизвикате пак същата картинка ще ви спретнем, даже ще ви дадем малко повече участие на ПФ и АТАКА, ей така, да ви е по-хубавко. А, може да добавим и Татяна Дончева.

19

Бивш член на БСП

преди 9 години

БСП са толкова загрижени за бедните , че след 70 години управление на БКП-БСП станаха още по бедни . Станишев от Брюксел се грижи за бедните в България или от имението си в Швейцария .

18

Анонимен

преди 9 години

Загрижили се за бедните хора, то затова хукнахме по чужбините, от техните "грижи"

17

Анонимен

преди 9 години

Почти всяка дума изречена от БСП е лъжа.1-ва лъжа: БСП представлява интересите на бедните хора.Истината е че БСП представлява интересите на Милионерите комунисти - бившите номенклатурчици от татово време.2-ра лъжа: Докато АБВ не определи отношението си към участие в дясното правителство, което упражнява дясна политика, ние не можем да започнем диалог с тях по тези въпросиИстината е че БСП винаги е управлявала в коалиция с ДПС която е доста по-дясна партия от ГЕРБ и прилага дясна политика.

16

НИЕ

преди 9 години

Обикновените членове на Социалистическата партия в този момент не сме съгласни на съглашение с АБВ!Категорично!Нали щяха да набират свой собствен електорат,различен от БСП,а се получи обиране на периферията на БСП!Да вървят по своя път и толкоз!

15

Анонимен

преди 9 години

Време е да подадат ръчичка на продажника Сидероглу

14

:-D

преди 9 години

БСП защитавали бедните :-DГолем виц казаха червените мелионери от БСП.Защитават своите интереси и тези на по-бедните си роднини :-D

13

p.velikov

преди 9 години

ot edno testo sa zameseni

12

Анонимен

преди 9 години

да им е честита дружбата,ама няма електорат вече старите измряха...

11

Предложение

преди 9 години

Аз предлагам всички депупати и полатици да си ходят в къщи или в чужбина... Ние все някак ще се оправим...

10

Анонимен

преди 9 години

АБВ вчера подаде потъващата си ръка ръка на БСП ...

9

АЦЕТО

преди 9 години

Що Гоце,наака се с подкрепата на ГЕРБ,не ти е кеф да ,сега искаш да се върнеш но нещо не се получава. Забравил си ,че предателите никой не ги обича, така че, *** ще си останеш цял живот

8

анонимен

преди 9 години

бспда се скрие в ъгъла и да не се показва какви бедни защитава какви пет левадокато пирински и йотова са в брюксел вие избори няма да спечелите

7

Анонимен

преди 9 години

Гоце, нещо не ти става големия шлем .Пък и пикаещата по шадраваните запалка нещо не е съгласен .

6

Герчо с тамбурата

преди 9 години

Миков, не се занимавай с такива ренегати и продажници като Първанов.Тези там всички са удавници и гледат за чия ръка да се хванат,та да се спасят във власта,па макар и нея да повлечат в блатото.Първанов от много отдавна няма нищо общо с левите движения. Да върви с ГЕРБ,та той ги подпомогна те да са в Народното събрание.