218

До 307

преди 9 години

Живея в Щатите повече от 20 години, не ме вълнуват политическите идеалогии - фасади за оправдания.Зададох простичък въпрос- - Защо след 25 години демокрация в БГ, българинът живее все по-зле и по-зле от вчера, а БГ е доведена на крачка от пропаста на небитието?А вместо отговор - старата изтъркана мантра.

217

Крокодила Гена

преди 9 години

Слава богу, България не е Русия.

216

Ъц

преди 9 години

Един въпрос към всички пишешти колеги във форума:- Защо след 25 години демокрация в БГ, българинът живее все по-зле и по-зле от вчера, а БГ е доведена на крачка от пропаста на небитието?

215

До 191

преди 9 години

Наполеон се върна ама с опрял в гърба му руски щик та чак до Париж. То така се върна и Хитлер до Берлин

214

Одесса

преди 9 години

Да си солидарен с богохулници в случая не означава борба с тероризма, а точно обратното. Някой помни ли при бомбардиране от американците над Белград, колко журналисти бяха убити в сградата на телевизията, повече отколкото в Париж? Някой да си спомня за такива маршове по улиците на Белград тогава? Умалях вече от тези двойни стандарти, хора отворете си очите!!!

213

prj555

преди 9 години

До 288,Научи историята а след това се изказвай. Аман от непросветени хора.Не е лошо да се поразходиш до Петербург и Москва да им посетиш мозейте и да видиш как хората четят в метрото а не като при нас да вилнее чалга културата..............Много от мойте френски приятели са шашнати от Русия, друг вупрос е пропагандата. Хо така е живеем в свят на промити мозъци.....

212

Анонимен

преди 9 години

И България не е Франция кво прайм нямаме техния акъл тука стане ли террор пак ще си затворят очите и с месеци ще търсят атентаторите ...

211

Анонимен

преди 9 години

Западът иска война ! Факт !Именно това бе основната причина за визитата на Джон Кери вчера у нас.Искат да въвлекат България във военния конфликт с Русия, който готвят американците.Няма да стане !У нас ще има гражданска война, ако продажните ни управници дръзнат да ни вкарат във война с братска Русия.Да живее Русия !Да живее братския руски народ !Вечна дружба !Долу Новия световен ред !Смърт на илюминати !

210

Анонимен

преди 9 години

261. Америка също не е като Франция !Америка има неофициална цензура . Доста "толерантност", което пък също не се харесва много ! Но това не й пречи да арестуваи при подготовка на атака . Приема едни държави за "приятели " , като чеченци и оттам се върна млад мъж преди 2 год. който постави взривове в Бостън . Ислямизиране на младите хора - да убиват в името на Аллах ! На Балканите също - кой е "приятел " на Америка ? Приемат ги като територия на Америк. Бази !!

209

Анонимен

преди 9 години

на Руснаците Като им гръмнаха летището реваха че се късаха сега се правят на Велики пред Френската трагедия

208

муспи

преди 9 години

не може ли тези лица с кавказка наружност да убият тази еврейска *** Ходорковски, а не само да си чешат езиците и убиват руснаци. Този супер олигарх обогатил се с плячкосани руски пари, замисля да прави демократична революция в Русия, че да стане нещо като България. Така каза на интервю по Ню йоркската телевизия.

207

Патриот

преди 9 години

Ей заради това уважавамРусия ,единствената нормална нация в света!

206

Анонимен

преди 9 години

Чичко Доларчо Скок-подскок

205

тангра

преди 9 години

Написаха я бибрията за вас евреите и вие се хванахте като шаран на торен червей!Но чада мои още има време да прогледнете и исуса да отхвърлите!АКО НЕ ГО НАПРАВИТЕ КАТО ВИ УДАРЯТ ОТ ЕДНАТА СТРАНА, ПОСЛЕ ЩЕ ВИ СТРОШАТ ТЪПИТЕ КРАТУНИ!Но щом това искате НЕКА БЪДЕ ВАШАТА ВОЛЯ ЧАДА МОИ! АМИН!!!!!!

204

Анонимен

преди 9 години

Рим най-накрая ще ни асимилира културно / унищожи ... благодарение на генетичният *** .

203

тангра

преди 9 години

Ех стадо мое, дращите вие безспир!АМА ПОЛЗА НЯМА чеда мои!Ставате по-*** и по-бедни с всеки изминал ден!

202

Анонимен

преди 9 години

Нова система за романизация на българските географски имена, предложена от България, бе приета на Десетата конференция на ООН по стандартизация на географските имена, провела се между 31 юли - 9 август 2012 г. В Ню Йорк, САЩ. България бе представена от изпълнителния директор на Агенцията по геодезия, картография и кадастър Александър Лазаров. Той изнесе доклад с представяне на новата романизационна система на България, приета с Наредба за транслитерация на българските географски имена на 26 октомври 2006 г. и по-късно утвърдена със Закона за транслитерацията през 2009 г.

201

Анонимен

преди 9 години

Романизация (Romanisation, Romanization; лат.: Romanus) е вземане на латинския език и цивилизация от други, най-често завоювани народи. Романизацията е езиково и културно напасване чрез промяна на собствената форма на култура и вземане на римската. Романизацията става често чрез ветераните, които носят римската култура и се женят за живеещите отдавна на територията на завоювания народ. Романизирват се северните и северозападните региони на Европа, които по време на завладяването им нямат собствена високоразвита писмена култура.

200

татгра

преди 9 години

Едно време повече от половината мои чада от водещата българска аристокрация бяха обезглавени за лъжебога Христос!Зарежето го и живейте според законите на прадедите си!По-добре ще живеете!И зарежете брадатите измамници с расо! Те са деца на ДЯВОЛА чеда мои!!!

199

Анонимен

преди 9 години

260 И папата прояви разбиране ...