74

Анонимен

преди 9 години

най добре е мюсюлманското население да напусне Европа и да си живее по техните закони и правила,ако искат да се върнат в 7-ми век,това си е техен избор. също християнското население,доколкото още не е прогонено от арабските страни да се прибере в Европа. турция също да си прибере мюсюлманите от европа

73

смешен плач

преди 9 години

Ами нали след края на Студената война запада остана без враг,как тогава да продава оръжие и ВПК да работи на пълни обороти!?Това са много пари!Трябва им враг,и те го създават,за да се борят с него,толкова е просто!

72

Анонимен

преди 9 години

нали те ни учиха на толерантност и интеграция на малцинствата.х сега да честито

71

Той е

преди 9 години

Еврогейовете лека-полека,започнаха да се пробуждат от сладкия унес и летаргия,в който си спяха!Водещо място в света,висок стандарт,но как,на каква цена,и за чия сметка?Може би,идва време,за плащане на сметките?Няма как,да живееш от ограбване на по-слаби страни,да си присвояваш ресурсите им,да сееш там война,смърт и омраза,и да смяташ,че всичко ти е простено и оправдано!Лицемерието е пълно - нима имаше шествие,заради изгорените живи,невинни хора в Украйна?Ама за 15 французи ореваха орталъка!

70

смотан

преди 9 години

България е най-пострадалата страна от исляма. Те за 12 човека се вдигат, а хилядите невинни българи изклани от същата тази *** преди векове!?

69

РианА

преди 9 години

Който дразни лъвът после реве.Американците са виновни за този хаос и терор

68

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха съсипали Арабския свят, тези неща нямаше да се случват. В дъното е демона на злото САЩ и неговите слуги Англия, Франция и Италия. Имат късмет ,че и сърбите не им отмъстиха.

67

Хуя Мора

преди 9 години

Крайно време е белия, изповядащ християнство европеец да се надигне и да изгони от родните си земи турско-арабските мискини изповядващи ислям. Друга алтернатива просто няма.

66

///

преди 9 години

голямо заглавие... кой го измисли?

65

Анонимен

преди 9 години

Вяра и религия са различни понятия.Човек вярва,в истината,в надеждата,в приятелството ..

64

Анонимен

преди 9 години

Един ден всички ще бъдем атеисти,но когато човечеството узрее за това.

63

Анонимен

преди 9 години

Nito Gospod,Нито Аллах. съществува.

62

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

До муспи:Безбожни богохулнико, ти Му хвърляш ръкавицата. Той съответно ще ти обясни кой е Той!

61

Анонимен

преди 9 години

Както винаги,Вие ни държите информирани.Сигурен съм че сте ни казали,и съм сигурен и какво не сте.Няма тероризъм,как някакъв бай Мангао тръгва и създава държава с милиарди бюджет,Днес.Това е поредният окултен ритуал извършен от същите ***,които желаят Ние да вярваме,че има тероризъм.Целенасоченото неусведомяване се заплаща на определен етап,нищо лошо разбира се,но помислете за себе си,Днес

60

Марки

преди 9 години

Муспи, Бог поругаем не бива! Името което си написал е на Твореца и Учителя на нас земляните. Ако го наричаш дявол, то значи сме в Геената, а това не е така. Там Муспи няма избор, тук има избор, има грешки, има и поправки на грешките.Поправките биват лични, обществени и накрая Природни. Дерзай, има какво да научиш, има!

59

муспи

преди 9 години

Марки 65, - Тези дето владеят света и са бесове на дявола Йехова наистина са хазари, но древни евреи не е имало. Не е имало израел, давидови и соломонови империи, разкопано е както никъде по света и няма нищо открито. Палестинците са населявали тези земи и винаги са биле тези диваци. Старият завет е откраднат епос от някъде и многократно пренаписван от рабите на някаква световна мафия, която придобива племенен вид след като яхва хазария - области от Полша и Русия с местно население.

58

Марки

преди 9 години

Докторе, бачкай здраво, както казват дойчовците, работата ще те направи свободен. Но и те не са виновни, янките им издърпаха докторите в САЩ и те правят същото. Ние пък ще си внесеме иракски ходжи и африкански шамани, вършели същата работа като вас.

57

Марки

преди 9 години

Д, де да беше така, живот щяхме да си живеем!

56

Анонимен

преди 9 години

Що бе, ти за 4к месечно, няма ли да напишеш нещо като- долу ушанките, долу джуджето, Крим е американски, яжте калашници, да живее филантропина Сорос!...?

55

Лекар в Германия

преди 9 години

До АнонименАз лично не съм на социални, плащам данъци и социални в Германия. Българите, които познавам също работят здраво, за да плащат пенсиите на германските пенсионери.