11

до 1

преди 9 години

До Анонименми защото редовно си плащат данък "спокойствие"! а сега са получили лихвите от някой неизплащаем "кредит"!

10

:)

преди 9 години

Ловният сезон за отстрел на строителни предприемачи да не е открит?

9

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

"Дружеството е приключило 2012 г. с неразпределена печалба от 36 000 лв., показват данните от последния публикуван отчет в Търговския регистър,""Счетоводната печалба на фирмата е 12 000 лева."ХА- ХА- ХА...ЩЕ СЕ ПУКНА ОТ СМЯХ... ДНЕС В ОФИСА ГОЛЯМ СМЯХ ПАДНА СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХМЕ ТАЗИ СТАТИЙКА...

8

ФАКТ

преди 9 години

Много укриване на данъци е ставало през годините ( очевидно ). Еди колко си постъпления ( декларирани ), пък само 12 К печалба за цялата година. То у НАС всеки търговец, дребен или едър, си е мошеник, и това си е факт. С 1000 лв на месец едва ли е живял, че и чак семейство е гледал, и съпруга-модел. Не знам дали 'мутренските времена' ще се върнат, но почнаха да избиват рибата вече, дори и тази дребната. Секретарки, биячи, бизнесмени...кой на когото е неудобен - си отива бързо, бързо. Who's next?

7

...

преди 9 години

Избиха мирното населени, горките хора. Само лошите останаха тука и ни тормозят. Ето баба ме тормози, иска ми 2 лева да си купи хляб....Всички такива като тоя, секретарката от Пазарджик, онова семейство дето завлачили хората с над 5 млн. лв. - всички са долни ***. Някой на тоя му плати с лихвите. А да харчи сега.

6

Анонимен

преди 9 години

Защо убиват тези свестни хора у нас?

5

добре

преди 9 години

бил света вода ненапита, явно са го гръмнали по погрешка.

4

АЗ

преди 9 години

ТОЙ И ЗУРЛЮ СЛАНИНОБИДОБЧЕВ Е ТИХ И ПРИЯТЕН ***..КАКТО ПРАШЧО ОТ МЕЧО ПУХ

3

Анонимен

преди 9 години

Докато имаме такива бизнесмени ще сме на последно място в Европа

2

съдружника

преди 9 години

Лудия беше редко честен и свестен човек ! Винаги отстъпваше мястото си на възрастните хора в рейса, защото той с рейс не ходешеи затова винаги неговото място там беше свободно за възрастните хора ! Отглеждаше цветя и ги подаряваше на хората за да вдъхне красота в живота им ! Четеше Шопенхауер и доразви някой негови трактовки относно отношението в представата на субект в дедуктивна обстановка ! За съжаление беше зверски убит и не довърши научните си трудове, от което света загуби страшно много !

1

Анонимен

преди 9 години

Защо всички убити при такива обстоятилства са винаги тихи, работливи, честни, точни и заншмаващи се с бойни спортове? Кой убива тези свестни хора като него, секретарката от Пазарджик и редица подобни?