26

lll

преди 9 години

" Които инвестирахме толкова много кръв"Това изречение обяснява всичко. Ужасяващо е че човек на такъв пост говори такива неща??!? Инвестирали КРЪВ! Сякаш това е нещо нормално.. Избиха невинни цивилни- сякаш това е нещо нормално! Абе ей кръволок, защо не инвестира твоята собствена кръв, а инвестираш чужда? КРЪВОЛОЦИ!!!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Нови предизвикателства? Ясно. Ще има ново огромно наливане на мангизи във военната промишленост. Тия воюват нонсто откак се помнят като държава. И все решават проблеми, които преди това самите те са създали. Няма такава арогантна наглост като тази на американците.

24

Граждани на Софию

преди 9 години

Софиянци и тези около Софию,утре в София пристига ,,скъп нам госг-,, Джонито Кери.Трябва да го посрещнем по подобаващ начин. с шпалир от летището до американското посолство,а тези ,които куцат могат направо да дойдат пред посолството в 10 часа.Носете плакати ,транспаранти и най-важното-да не забравите цветя,зелени клонки и празните тенджери и *** ( Кери, обаче, курбан няма да дава)

23

Българин

преди 9 години

Българи ,не ни чака нищо добро след това посещение и тези безгръбначни ръководители които в момента са на власт.Помнете ми думите.

22

Homer

преди 9 години

Столичани, надявам се ще посрещнете подобаващо тази световна ***!!! Примерно с ла.***, метнати през отворените Ви прозорци!!!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

ГОУ XОУМ

20

Анонимен

преди 9 години

Наясно са с чувствата ни към това л...о и затова са тези трансперанти.

19

Анонимен

преди 9 години

САЩ=терор,ционизъм ,сатанизъм!

18

Цветанка

преди 9 години

Видяно в Вашингтон на демонстрация на транспарент!? Джон Кери,Буш анд Шел,го тогедър ту дъ хел.....Тази инконтинентна смрад Джон Кери да ми падне....мамицата ще му разгоня!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Много са ми странни от БКП, уж комунисти а са послушни към САЩ,. Същевременно агитират, че са русофили.

16

Анонимен

преди 9 години

И защо някой очаква, че ще последваме Джон Кери в Туитър, че не разбрах? За да ни промива мозъците? Всичко, на което сме свидетели сега, го забъркаха такива като него, а сега ми го играят от моралната страна...Я *** off!

15

Анонимен

преди 9 години

САЩ бяха символ на доброто, когато се бориха срещу комунизма, но ето, че комунизма падна (унас не е паднал де) и САЩ се превърнаха в някаква много странна държава, която изведнъж започна да прави точно комунистически неща.Вече не е символ на добро.

14

Анонимен

преди 9 години

neshto losho ste se sluchi na balgaria shtom tozi ni poseshtava. ot tezi ne ochakvayte nishto hubavo. razsipaha severna afrika i blizkiyat iztok a sega nie da im plashtame za bejancite.

13

detelina

преди 9 години

Ало,админите защо ,триете постове, това ли е ,,свободата на словото,, на ,кое място бяхме ,класирани, че забравих!?Надминахте ,Тодор Живков, браво -овации!!!!Нищо не се е променило,за 25 години, и да триете и да не триете-това е положението,Мариике!!!!САЩ, ли ви плаща за цензурата!?

12

дядомраз

преди 9 години

Какво ще искат САЩ от нас? Лоши неща. Българска кръв с-у потупване по рамото. Бази,оръжия,конфронтация с Русия и ислямистите т.е. буфер с-у враговете на Америка. А там тишина,мир и силен долар. Играят си с нас както никога!

11

Анонимен

преди 9 години

Амо Путин не им беше споменал за спасителната идея да се изнесе химическото оръжие от Сирия, този щеше да гледа като отровен плъх! Защото за САЩ оставаше само още една война, която щеше да ги погуби.

10

Анонимен

преди 9 години

Единственото превикателство в света е жандармсаката външна политика на САЩ и непрекъсната подготвка в техните лагери от техните "специалисти и експерти"терористи и терористични групи.Махнете това предиизвикателство и света ще заживии спокойно.

9

бг

преди 9 години

До 1- Сатанинския Талмуд учи да не се прави разлика между лъжата и истината,че и двете били еднакво полезни.

8

кк

преди 9 години

Радвам се, че Джон ще дойде у нас. Най-после българската общественост ще получи от първа ръка отговор на дълбоковълнуващите го въпроси: "Кой взриви малайзийския самолет???" Кой запали Близкия Изток? Кой създаде Ислямска Държава ? Кой изкупува петрола на ИД? Кой подпали Украйна? и т.н., и т.н.Аз съм убеден, че Росен и Бойко няма да го оставят, без да получат отговор на тези въпроси!!!! Тези наши политически мъже.....

7

Анонимен

преди 9 години

Какви са ви приоритетите е ясно вече и на децата. ГОУ XОУМ