44

Анонимен

преди 9 години

6-7 милиона в САЩ.

43

Анонимен

преди 9 години

20 милиона *** в ЕС.

42

Анонимен

преди 9 години

Както написах по - долу някой хора обичат повече Путин отколкото Левски и Ботев. В такъв случай ви пожелавам прав път към "Масква". Това е земята на Асарух и аз няма да я деля с чуждопоклонници били те западни, источни, южни и прочее.

41

Прошенка

преди 9 години

До Анонимен 60Ама то хубаво ама колко джамий има в Русия и колко са муслитата в Европа и колко са джамийте там , а ?

40

Анонимен

преди 9 години

Можете да проверите в wikipedia в обичната ви Русия има над 10 милиона ***. сега слагайте минуси, и се извинявам на русофилите , че им развалих идилията за тази райска-вълшебна страна наречена Русия

39

Анонимен

преди 9 години

56 ти "Междудругото за забраванковците, само преди 2 месеца Путин заедно с ислямското псе Ердоган отряза България за "Южен поток". - това са твои думи. Не Путин отряза БГ. БГ както винаги сама се отряза. Не мога да разбера защо все когато пишем нещо се някой ни е ръйшли отрязал или прецакал. От много години живея в РФ. Мъчили сме се доста съвместни бизнеси да правим с БГ (и то с големи БГ фирми). Няма такава *** (дребни тарикатчета) братле като българина само това ще ти кажа по темата.

38

Анонимен

преди 9 години

Без Русия си оставаме джудже и ставаме част от Турция или ислямски ЕС.

37

Анонимен

преди 9 години

53 Да наблюдателен съм, виждам как обществото ни пак се обръща на русофили и русофоби. Можеш да прочетеш малко история и да видиш това до къде ни е довело. И не си мислете, че всички европейци са като кончита вурст, голяма част от тях искат същото което и ние. А ако не искаме децата ни да говорят арабски или китайски трябва да исчистим всички либерални *** от Европа. А Русия винаги е гледала собствените си интереси, и ние трябва да гледаме своите.

36

/

преди 9 години

До Искам чиста БългарияТи като искаш чиста България не знаеш ли КОЙ ОБЯВИ ЗЛАТНА ЗОРА ЗА НЕОНАЦИСТИ защото искали контрол на имиграцията?Не съм партиец на Златна зора но това е с всяка партия,която дръзне да се изправи и говори срещу робството на ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ.

35

ленинист

преди 9 години

Когато избухне междурасавота война ние в Евразийския съюз ще бъдем добре. Да му мисли заоада.

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен51 Ти си доста наблюдателен. Я ми кажи от коя година се дъвче този ЮП? То не бяха пакети, проблеми, умувания от великите бългаски стратези и т.н. Много е дълго да ти го пиша тук всичкото. Виждам, че ти си запознат с договорите и си говорил с доста експерти на кафето. :))

33

Искам чиста България

преди 9 години

До 50, приятелю, хич не ми се ще да съм такъв, предпочитам да съм задръстен, тесногръд, лош, националистичен балканец, ама да съм сред свои братя в собствената си страна. Бил съм в градове като Париж, Виена, Лондон. Нещо арабите и *** не ми допаднаха в Париж, пакистнците и индийците в Лондон и турците и всякаква друга *** като чеченци - във Виена. То аз в Париж не видях чист рус гал, французин, в Лондон, рижав англо-саксонец, във Виена - австро-ариец, чувствах се като в Арабия или Африка.

32

Анонимен

преди 9 години

Предлагам на русофилите тука да си сменят гражданството с руско, явно те обичат повече Путин отколкото Левски. Междудругото за забраванковците, само преди 2 месеца Путин заедно с ислямското псе Ердоган отряза България за "Южен поток". Да не споменавам статиите в руските медии за България, как сме били предатели и как трябва да им целуваме краката, и да се връщаме обратно под ботуша където ни е мястото. За моментите в историята в които русия ни е прецаквала няма даже да отварям дума.

31

Анонимен

преди 9 години

До Искам чиста БългарияНяма начин това да стане. Ти си горд, свободен, демократичен, толерантен европеец. :)

30

Искам чиста България

преди 9 години

Аз искам да се затвори границата с Турция и да се изхвърлят от България всички арабески и ***, центъра на София заприлича на Париж, Лондон и Виена.т.е. на арабски или африкански град. Много си ми е добре да съм тесногръд, консервативен, националистичен, задръстен балканец, каквито са и сърбите и хърватите. Чувствам се добре сред руснаци, беларуси и славяни, черните и тия с *** ме изнервят и се чувствам некомфортно сред тях. Европа значи да се превърнем в арабска или африканска държава. ВЪН

29

Lesoyad Orel

преди 9 години

Vizroditelniyat proces bees Greska. Obace vie ste platite.

28

Прошенка

преди 9 години

Някой знае ли сайта на президентството на РФ и има ли опция да се пише до Президента Путин ? Искам гражданство .

27

<.

преди 9 години

Блестящият журналист от еврейски произ ход Макс Блументал разобличава ционистките лъжи.Ударението е върху ционизма ,идеология която стои зад страданията на милиони хора и насъсква за войни срещу мюсулманския свят.Да ние сме против тероризма но не избирателно според интересите на ционисткия режим:you tube Two jewish voices fiercely debate Gaza siege Max Blumenthal vs.ZOA's Morton Klein https://youtube/watch?v=d5tlHsC5GQs

26

Анонимен

преди 9 години

като гледам толкова коментари срещу Русия разбирам защо българите са на това дередже. Защото са ***. Докато говорят срещу Русия им пълнят държавата с ислямисти и им разказват как Русия била лоша. Нация от тапири, които са обречени да останат за пореден път без държава..

25

Анонимен

преди 9 години

До ЯстребТолкова си жалък, затваряй компютъра вече, и с пий хапчетата по-редовно че бълнуваш.