61

Анонимен

преди 9 години

Ако френския полицейски комисар беше казал това, заради което са го самоубили, щяхме да разберем, че разлика между лошите и добрите няма / не че някога е имало/

60

7

преди 9 години

ай стига с туй шарли, писна ми! съжалявам, че са пуцнали няколко от богоизбрания запад, но за мен не са нищо повече от хилядите дето ги затриват всеки ден с куршуми, глад и мизерия. то бива медийно облъчване ама.....!

59

Агитация и пропаганд

преди 9 години

Аз едно време слушах и гледах БиБиСи, CNN и Дойче Велле, за да науча истината. В момента БиБиСи, CNN и немските АРД, ЦДФ и Дойче Велле са се превърнали във филиали на отдел "Агитация, пропаганда и дезинформация" на американския Държавен Департамент и на Цру. За да науча истината гледам Россия 24!

58

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--60;Русофиле гаден Украйна иска сама да си определя бъдещето ,което е различно от това на Русия.Руснаците да си укротят агресията и простотията.Фашизма е по--добър от комунизма защото имаш ЕДНОПАРТИЙНА СИСТЕМА С ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, което е икономическа независимост.

57

Анонимен

преди 9 години

Нападението срещу френският вестник е ясно.Но френският вестник кого напада?За карикатурите с Мохамед е ясно, но за карикатурите с християнството?В Евангелието пише, че хулата срещу Светият Дух няма да бъде простена нито на този свят, нито на онзи свят.Т.е. журналистите сега са в Ада.За какво да жалеем за тях?Получили са това,което са си търсили.Демокрацията никога не е била християнска.Ясно е, че само Православната Монархия е християнска.Демокрацията е изкуствена за да управляват евреи

56

Анонимен

преди 9 години

като ще си задаваме върпоси и ще търсим конспирации ... никой ли не се сеща, че франсетата признаха Палестина, еврейте много им се разсърдиха, онзи ден палестински лидер побърза да се изкаже негативно към нападението, ама франсетата вече може и да са вкарани в правилните релси. Според мен ще бъдат доста по-активни участници и в ИД конфликта.

55

Анонимен

преди 9 години

Помните ли колко бой изядоха френските командоси в село Коиловци.Пълни некадърници.Ако не ги бяха прибрали набързо от посолството щяха да отидат зян.Всичко е постановка на ЦРУ.Отново ни взеха за шарани.

54

Румбо

преди 9 години

1.Заливане на Европа с поток от *** от всякакъв вид.Ако няма причина-създава се(война)2.Създаване у тях на неоправдани очаквания-като възможности и измислени права.В един момент следва разочарование.3.Разбунтуване на горепосочените по някакъв повод-изключително лесно,поради малкия им мисловен потенциал.4.Тотална дестабилизация на най-важния континент и подчиняването му на едноличната воля на една нация-евре.йската и слугите им-САЩ.

53

загрижен

преди 9 години

Врещенето на "Аз съм Шарли"Няма утре всички вас да Ви спасикато останете безработни без пари!

52

Анонимен

преди 9 години

Kak taka trima teroristi izbiha 17 policai,jurnalisti i nevinni hora i suma ti raneni i edin razsledvash komisar se samoubi v4era

51

8404

преди 9 години

Мюсюлманите били ненормалници!!! чета коментарите на някой хора и не мога да повярвам колко са спрели в развитието си!!! Един истински мюсюлманин никога няма да стане терорист. Терористите не се делят на религия. Как наричаме християните които убиват невинни хора-герой мoже би?

50

Анонимен

преди 9 години

До blancoНякой с чудовищна скорост подпалва света като противопоставя общностите и ги хвърля от двете страни на новата берлинска стена, а глупаците се стараят радостно.

49

до 63

преди 9 години

Лошо,Тесларов,много лошо,номера не минава!Не подценявай форумците,и не се захващай с неща,дето не ги можеш!:))))))

48

Анонимен

преди 9 години

Na men mi se struva che francuzute shte nahluyat nqkade ,v Libiya ili Siriya podgotvq se pochvata ,neshto ne e nared tam neshto ne se vrazvat neshtata,kak taka teroristkata e izbqgala v Siria v letishtata nqma li kontrol

47

Анонимен

преди 9 години

56, сам се радвай на кашерния "крал".

46

Анонимен

преди 9 години

В Украйна фашистите подкрепяни от САЩ избиват всекиденвно цивилни. Жертвите са хиляди. Нета е пълен с ужасии снимки и видео - деца с отнесени глави, разчленени тела, кървища. Това е всекидневие там. Защо няма ществия и бдения за жертвите на киевските фашисти.

45

iwan.iwanow

преди 9 години

Не са го предотвратили, защото е тяхно дело!

44

Анонимен

преди 9 години

Американците ли са тези, които с чудовищна скорост подпалват света?Още шест въпроса от друга агенция:politikus.ru/articles/39986-itogi-shturma-policeyskimi-koshernogo-supermarketa-na-vostoke-parizha.html

43

Анонимен

преди 9 години

В същия ден когато стана религиозната вендета във Шарли Ебдо, в Саана, Йемен е извършен терористичен атентат с кола бомба пред полицейски участък. Убити са 37 младежи които били събрани и чакали да бъдат наети като полицаи. Има и над 80 тежко ранени. Защо нямаше бдение и за избитите йеменски младежи?

42

минувач

преди 9 години

"Защо френските спецслужби не успяха да предотвратят нападението?"Защото хамериканските служби ги изпревариха и го организираха пътви! :)