71

холнист

преди 9 години

Най мрачните места в ада са запазениза онези ,които остават безразлични във време на духовна криза,, Ад на Данте

70

вложител

преди 9 години

КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ КТБ,КОЙ Е ВИНОВЕН,КОЙ?

69

анонимен

преди 9 години

два дни не могат да ги неутрализират крайно време е да извикат гл секретарсв лазаров който изпрати барети да ареестуват селския *** в лясковецдосега да е арестувал терористите в париж

68

Перничанин

преди 9 години

Нема да одим до Париж тия дни! Че си стойм у Перник за по сигурно. Стегнал съм си винкело тука и чекам терористи да им .... майката....

67

Анонимен

преди 9 години

До ИванKPMG били глобени 200хил лева, или 0.006% от 3.6 милиарда, с които вътриха държавата. Правосъдие по нашенски :-)

66

войни и разпадане

преди 9 години

Във Франция това е религиозна война, докато в САЩ расова война.

65

Анонимен

преди 9 години

Веднага да се намеси Българския хелзински комитет!Полицаите преследват терористите на расова основа!

64

Иван

преди 9 години

По цял ден чета в този сайт за Париж, Москва и Вашингтон. Никой не казва какво сатана с откраднатите пари от КТБ, страната влезе в дълбоки заеми, ние плащаме.... До къде стигна разследването? Къде са откраднатите пари?

63

gg

преди 9 години

69 е прав,но кой ще ни чуе?Кунева още снощи се изцепи че ... ако не интегрираме бежанците,престъпноста ще нарастне...Това препоръка ли е,заплаха,или намек за лек сюжет от Франция?Мисля,че една карикатура,колкото и обидна да е не довежда до това-направо за война?

62

НАТИСК

преди 9 години

Айде да инициираме една подписка/петиция за войскови части и оборудване на границата на България с Турция !Те няма да го направят ако не ги натиснем !!!

61

Анонимен

преди 9 години

Ако не друго, ще спре това ненормално модно течение, в което много мъже си пуснаха бради като на терористите от ислямска държава. Навсякъде в Европа се виждаше тази мода. Бяха станали като някакви ***.

60

БГ

преди 9 години

Няколко човека срещу милиони французи-с голи ръце ще ги ликвидират!

59

ИСТИНАТА

преди 9 години

Почва се....от ИД са се заканили цяла Европа да пламне, а тия не се шегуват!!! Имаме си работа с умопомра4ени психопати готови да се възнесат като герои4на жертва в рая и ще трепят наред....не ги е страх от никого. Толерастията на Запада до това води!!! Ако и при нас се вдигнат тия кюнци, заедно с нашите вековни душамни - м*нгалите....свършени сме!!!

58

*

преди 9 години

Тези хора не са терористи, а борци за свобода и демокрация!Ние сме Амеди!

57

холнист

преди 9 години

Иде нов ден ,ден в който слабия ще бъде роб,а силния господар,иде време на мракобесия,и това става не заради тъмните сили ,а заради бездушието на мнозинството....

56

Анонимен

преди 9 години

до Затворете границатаСАЩ не дават да затваряме границите на европа напротив които иска да я затваря го отстраняват от политиката да не забравяме какво стана с Силвио Берлоскони които реши да се бори с нелегалната имиграция и слагат свои лакеи както и контрола на медиите да пропангандират криворазбрана толеранциа

55

Ba4e Kiko

преди 9 години

има и трети инцидент !!!!

54

Затворете границата

преди 9 години

Настоявайте за затваряне на турската граница, че и при нас така ще стане, ако сега си траем. Българи, изпускаме си държавата ! Стига сте си гледали ракията и салата, че Левски и Ботев ще умрат втори път от срам, ако ни гледат какви сме жалки мишки !

53

Анонимен

преди 9 години

Тези двамата са чисти французи. Амедито дори да му търкат кожата в Маутхаузен , няма да стане по - бял.

52

Анонимен

преди 9 години

MУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ ?КВО Е ТУИ НЕЩО?АМИ ТУИ