24

зрителка

преди 9 години

До LanДали е смятал да обижда жените, или не - не знам, но в онова единствено предаване, което гледах преди 3 години, даваше акъли на човека да ударел шамари на жена си като се върнела в къщи, щото тя отишла от село в големия град да издържа него и детето си като стриптизьорка. Журналиста може да отразява и да дава съвети, ама да предлага на някои да удря жена си........

23

Жена

преди 9 години

24 тоя заслужава и плесници----------------------А политициите-политиканти заслужават разстрел! Дори не як бой/пердах!

22

Анонимен

преди 9 години

тоя заслужава и плесници

21

Lan

преди 9 години

НЕ се чувствам обидена. Карбовски на моменти изпростява, на моменти е право в целта, но не мисля, че в случая е смятал да обижда жените или женското.

20

Жена

преди 9 години

Очевидно е, че пасажът, изразен словесно, е унизителен и обиден, внушаващ принизяваща представа за жените, пише в решението си КЗД.-----------------------------А аз не се обиждам от изказването на Карбовски, а го възприемам като проява на чувството му зя хумор облечено във думи красиво! Що така, м? пп. обикновенно ако се обичдаш от нещо, то ти не си прав/искрен към себе си!

19

Мира

преди 9 години

Хахахахахахаха че то в таз държава има ли нещо твърдо,па като им го кажиш се сърдят като ощипани булки хахахахахахахахахаха

18

зрителка

преди 9 години

Само едно цяло негово предване изгледах преди 3 год. и от тогава като доиде, превключвам на друг канал. Езикът му е на улично ниво, а темите му са не толкова актуални, колкото меркантилни, търсещи сензационното и пошлото.

17

Анонимен

преди 9 години

До vesko02-----------Съда направи ли експертиза ,има ли миризма или не-----------хахахахТи си по-брутален и от Карбовски, брато!

16

vesko02

преди 9 години

Съда направи ли експертиза ,има ли миризма или не,щото ако не лъже къде е дискриминацията,още повече самите жени не се харесват когато са неразположени

15

Анонимен

преди 9 години

Абе КЗД, човек като ви чете решението, да се смее ли, да плаче ли?

14

Анонимен

преди 9 години

Значи ако кажа публично, че колата ми пуши отзад като нафтова печка, производител на нафтови печки може да ме осъди, защото съм го обидил

13

Анонимен

преди 9 години

Карбовски винаги си е бил краен и брутален в изказванията си.Не виждам обаче тук кого е обидил лично

12

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

Изказването му по същество, отразява истината. А къде отиде,"свободата на словото" ?Въобще не е псувал, нито пък е говорил нецензурно. Явно в България са се настанили: "сурва до сурва" и "толераст до толераст"!

11

Патриот

преди 9 години

Айде отиде ни и свободата на словото ,заприличахме хептен на сащ!

10

Сам Рай

преди 9 години

Номер 11, ако някой те нарече гаден, мръсен п*д*р** ти няма да реагираш и няма да се обидиш, защото не се припознаваш, така ли? Силно се съмнявам. Обидата си е обида.

9

Анонимен

преди 9 години

Остър език ,но точен...Много чувствителни станахме ,бе, та чак нагарча!Кой ли се припозна?!

8

Кирил Ц.

преди 9 години

Кога най-после тези от Българския хелзинкски комитет (БХК) ще ги изгоним? Това е организация представляваща опасност за националната сигурност на страната.

7

антей

преди 9 години

тоя всичките си герои ги вади от клоаката на живота.ГОЛЯМ мизантроп, не вижда по-далече от дебелите си бузи и ***.Добре,че "Отечествен фронт"падна от екран,ама такива като него ще се наврът в някоя друга редакция,за да замърсяват с гнусните си измислици ефирното време на някоя още по измислена кабеларка.

6

анонимен

преди 9 години

Не че ми е приятен Карбовски, но посочената причина за глобата е изсмукана от пръстите.Чак е смешно.Явно с нещо друго ги е подразнил и те си връщат, защото КЗД е доста покровителствана у нас.

5

Жена

преди 9 години

Ами факт е, че си е доста груба, *** и дебелашка шега и да обидно е да ти кажат, че когато си в цикъл миришеш. Ако да не е обидно, най-малкото е неприятно.Чак да е женомразко изказване не бих казала. Той Карбовски винаги и към всичко си е ***, не е кой знае каква изненада.