10

с.

преди 9 години

Видяхме го и руския спецназ преди време!Изтепаха повече заложници от терористите!:)Русофилистичната *** не пропуска да поцелува идолите си начело с Путята по интимните части при всеки повод или направо и без повод!И да ви кажа не ги мислете французите!Ще се оправят и с тия в държавата им по принцип!И това на фона стандарт,който нито вие,нито любимите ви ще имате някога!Айде с здраве!

9

Анонимен

преди 9 години

Тук е мястото където бай *** ще даде експертно мнение като специалист на борбата срещу тероризма.Направо с голи ръце ще скършат грубнака на международния тероризъм, ще пият още две домашни шльоковици и ще си лягат... :)

8

Анонимен

преди 9 години

Ликвидирането на тези двамата автоматично ги прави мъченици.Затова е това протакане, трябва да ги хванат живи и в панделата ще стават интересни работи.

7

Анонимен

преди 9 години

Те едни френски командоси паднаха в едно българско село и ядоха пердах от бай Кольо овчара с тоягата. Спука ги от бой хахаха

6

майтапче

преди 9 години

Путин да им изпради двама доброволци от Донецк и да се приключва с панаира.

5

napoleon

преди 9 години

До ivo; s kakvo da gi ispratiat bia4ite ot koilovci -kato i edin xilekopter nema balgaria koito da moze da leti -osven s karycite i bivolite na bai ganio

4

БГ

преди 9 години

Да вземат да се измъкнат терористите ще е голям цирк.

3

Анонимен

преди 9 години

Има и още една снимка в интрнет където се вижда и ТАНК! Не съм сигурен дали гонят 2-*** или цяла армия. Това ако беше руския спецназ щяха да са прочистили половината квартал и сега щяха да изнасят чувалите.

2

Анонимен

преди 9 години

Тука се появиха пак разбирачи на специални операции........***!

1

цветанов

преди 9 години

Оставка на френския вътрешен министър! Тази операция е пълен смях! Ако имаха спецчасти като хората тези щяха да са застреляни до 2 часа след атентата, а не да се разхождат из цялата държава!