29

-10

преди 9 години

Едните са фанатици на тема "свобода на словото" и не ги интересува до какво води това, другите са фанатици на тема "вяра и символи" и не ги интересува до какво води това. Каква всъщност е разликата между двата вида фанатици?

28

-10

преди 9 години

Да се подиграваш с някого свобода ли му се казва?

27

Страхуващт се

преди 9 години

Страх ме е да напиша името си,но подкрепям Татяна Дончева.Европейци и хамериканци се подмокриха със своята демокрация и свобода на словото,за тях друго мислещите няма никакво значение.Те поругаха честа и вярата на мохамеданите и си заслужиха касапницата.

26

пенсионер

преди 9 години

когато 60-те години де Гол високопарно каза, че всеки алжирец е французин той си е мислел, че ще продължат да ги грабят....... ха ха .

25

Дежурен ГРУ

преди 9 години

Офф , като почнете с чичкото с мустачките като че ли история не сте чели . Хитлер е имал ислямски СС дивизий и не еднократно е казвал , че се възхищава от "мечът на исляма" !

24

Yakov

преди 9 години

"Свободата на словото....". Лицемерието и високомерието на западния свят за техните бивши колонии, а може би и за нас "втора ръка" хора, а може би не сме и хора....

23

до ХА ХА ХА

преди 9 години

турското слово се радва на пълна свобода

22

мнение

преди 9 години

Това масово убийство е дело на ***. Същевременно ми направи впечатление как целят цивилизован свят се вдигна в социалните мрежи и изрази възмущение, а в същото време Запада прави войни навсякъде по света, умират хиляди невинни деца и жени - Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Украйна..., но това са "демократични" промени казват демократите...

21

ким чен

преди 9 години

Do 30 xaxaxaнивото на свобода на словото е тип Северна Корея ......хахахаха

20

Кукуруза

преди 9 години

"Още ли смятате че гуантанамо е прекалена употреба на сила" - Не , и никога не сме смятали , но когато обвиняваш Русия в далеч по - леки провинения , а и съчиняваш измишльотини само за да си запазиш поста "световен военнолюбец и агресор" , това минава границата !

19

ФХ

преди 9 години

А когато те избиваха арабското население, заедно с приятелчетата си от САЩ, тогава бяха свободни! Когато пускаха бомби над Либия, когато разбуниха арабския свят, когато разсипаха държавите им и убиха милиони от тяхното население. Сега каквото са си надробили, ще го сърбат. За съжаление, потърпевши са невинни хора, както и в арабския свят, между впрочем. Убийството във всичките си форми е отвратително. Религиите не са причина за убийствата, причината е в ПОЛИТИКАТА!

18

Тракторист

преди 9 години

Спокойно деца, това е само началото! Ще търсите вие чичкото с маките мустаци, но ще бъде късно! Трябва твърда ръка за тия аборигени. Безкомпромисно рязане на глави и изгорени в пещите. Европа е за белия човек. Вън *** ***!

17

Румбо

преди 9 години

До АнонименДо 25 Нагледахме се на такива хохолски фалшификати,дето се появяват даже преди самото събитие!

16

Някой си

преди 9 години

До Анонимен "И все пак, Аллах е ***. А мюслите са негови чада."А как ти звучи исус е ***??????*** такъв, всяко стадо си има *** явно ти си от мършите на вашето стадо.Всеки има право да вярва в когото си иска.

15

Анонимен

преди 9 години

Алооо франсетата,а вие какво правихте в Либия,Ирак и т.н.?!"Налагахте" правилната вяра?!

14

аа не

преди 9 години

До Непознат И да не забравяме,че в Париж 3 души избиха 12 само с АК ,а в Чечня ,са били поне 10 с по-тежко въоръжение Ако в Париж бяха аналогичен брой и аналогично въоръжени,то току виж и четирицифрена сума стигнало на убитите И после ми се бъзикат,че в Русия са некадърници А в Париж кви са?????// 3 човека не могат да открият,а в Чечня за същото време ги избиха всичките терористи От тука си правете извода,колко ги бива НАТОвци

13

Непознат

преди 9 години

До аа неСъгласен съм с твоето изказване, ако искаха можеха да избият сумати народ.

12

Румбо

преди 9 години

Нямаше как Европа да бъде оставена на спокойствие,не и когато доста европейски държави бяха на крачка от признаването на Палестинската държава.Европа трябва да бъде отслабена и мачкана за да приеме охотно идеята за Новия Световен ред!Гледайте филма "Шоковата доктрина"-там всичко е обяснено изтънко.Идеята на Господарите е Европа така да бъде разтресена,че да стигне до насипно състояние,без съпротивителни сили и собствено мнение!Мюсулманите,като *** и агресивни се използват идеално за тая цел!

11

аа не

преди 9 години

До Градабанабър М,че те нападателите ,ако искаха,можеха да избият трицифрена сума народ,без никой да успее да ги спре А в Чечня не загина нито един цивилен .

10

журналист

преди 9 години

Съжалявам за загиналите, но е крайно време Западна Европа да разбере една проста истина . Да се спре приемането на емигранти от третия свят в цяла Европа иначе ще има терор и войни . Приказките за демокрация и човешки права не вървят с мюсюлмани , това е насилническа религия .