47

Атлас

преди 9 години

НИЕ СМЕ НАРОДЪТ -казаха Германците.......подчинете се циониски ***!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Нали подкрепяха чеченците, даже и финансово !

45

Мдаа

преди 9 години

Статията явно е писана преди вчерашния атентат! Иначе нямаше да се задават риторични въпроси! А този Камю си е много прав. Тия много толерантните, ще разберат за какво става въпрос чак като им опре ножа в гърлото!Крайно време е да се преосмисли политиката на Европа!

44

:-D

преди 9 години

Интересно ми е дали днес във Франция ще има митинги срещу ПЕГИДА в защита на толерантността към французите-мюсюлмани

43

Копирано !

преди 9 години

Това е отговора на толерантната политика на ЕС по отношения на арабската *** заливаща Европа.Стига сме приемали бежанци.Стига сме се правили на по католици от Папата. Крайно време е да ги пратим там от където са дошли. Да се оправят както искат. Никаква натурализация на мюсюлмани в ЕС. Всички вън даже тези които са 3 то поколение.Иначе ни чакак Париж още веднъж и още веднъж и още веднъж.Стоп на ислямизацията на Европа.

42

Анонимен

преди 9 години

Във всички християнски страни хората не желаят исляма. Това е нормално. Мирогледа е християнски, историята е християнска, достиженията са християнски. Какво е дал исляма на света?

41

Анонимен

преди 9 години

Хората могат да бъдат обработвани с медиите. И тук в тази статия виждаме типичните следи на такава "обработка" - "шествията, съпровождани с крясъци", а можеше да е "шествията, съпровождани с викове". Отделно кой е Даниел Кон? И защо един евреин пише и оценява християните?

40

Анонимен

преди 9 години

Ам ся да излезе Местаня и да ви обясни какво евроатлантическо гомно е.

39

Анонимен

преди 9 години

jрябва да се разпадне ес и всяка страна да си пази границите с гранична войска.ес води до пълен хаос в европа.всичко което трябва да се направи той го забранява на страните-членки.следователно е вреден.брюксел е слуга на сащ.сащ идсат чрез него да манипулират европа.както се вижда и успяват.

38

Анонимен

преди 9 години

Хм, кви са тез статий... Когато Путин говореше за това им беше смешно, сега обаче май не им е... Ай, а салам алейкум и един полумесец по средата на ЕС флага...

37

Анонимен

преди 9 години

Аз не искам да живея с побъркани религиозни ***, които се дупят на площада по 5 пъти на ден, не искам да виждам жени облечени с одеяла от които се виждат само едни очи, не искам да живея с потенциални терористи, които може да те убия само при съмнение за неуважение на измисления им бог. Какво толкова чудно има в това? Да си седят където са родени, аз не съм седнал да ходя при тях да ги поучавам!

36

МИРО

преди 9 години

ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ОГРАДАТА НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ-БЕТОННА И ОЩЕ ПО-ВИСОКА,И ДА СЕ ЗАБРАНИ НА МАНГАКИТЕ ДА ВЛИЗАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА.И ПЪЛНА И ТОТАЛНА ДЕПОРТАЦИЯ НА ВСИЧКИ МЮСЛИ ОТ ЕВРОПА ОБРАТНО В ДЪРЖАВИТЕ ИМ!!!

35

Анонимен

преди 9 години

Някой ще ми каже ли какво значи "антиислямска фобия". Според мен това означава страх от антиисляма. Кой се страхува от антиисляма в Европа? Кой?

34

Въпрос

преди 9 години

Защо бежанците и емигрантите от близкия изток не емигрират в някоя близка географски и религиозно на тях държава като саудитска арабия , дубай,катар,кувейт и тн. И при положение,че мечтаят за ислямски свят и не харесвайки нашият защо идват именно тук?

33

Анонимен

преди 9 години

Европа от близо 200 години не е християнска...Останалото си е чист популизъм...

32

Анонимен

преди 9 години

Проблема е в това че им дават по 1000 евро на месец и тези хора остават така неинтегрирани 20 години , след като няма какво да правят естественно че ще са някаде из града на чай или кафе какво други могат да правят по цял ден , ами нищо , затова са им трън в очите защото не са на работа , Държавата в виновна , първо ги приемат а после се чудат какво да ги прават

31

Анонимен

преди 9 години

Какво ислямизиране тва са 4 милиона от 90 милионна Германия , хипнотизирана Медийна кампания бих казал

30

Даскал

преди 9 години

Моля да бъда извинен,но няма никаква антиислямска фобия - има ИСЛЯМСКО ТОТАЛНО НАСТЪП ЛЕНИЕ ,и който не го вижда и не се вълнува и не вижда това обрича нашите ценности и живо та на нашите деца ! Още по-лошото е,че политиците не искат да признаят това и да се заемат с ликвидирането на този голям проблем!Сигурно чакат да се случат още редица зловещи атента ти и чак тогава да се замислят ... дали да предприемат неяо или,може и така ?!

29

ех

преди 9 години

само си представете ако това се случи тук у нас ,какво ще стане -отива ни държавата ,ни БОКО ,НИ ЦОКО ,НИ ДЕЛЯНЧО ,НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАНЕ,ТА НИЕ НЯМАМЕ НИТО АРМИЯ ,НИТО ПОЛИЦИЯ ,А САМО ДЕБЕЛИ ТЮФЛЕЦИ И ГЕНЕРАЛИ С МНОГО ЗВЕЗДИЧКИ НА ПАГОНИТЕ..А И ЕДИН МНОГО ТОЛЕРАНТЕН ПРЕЗИДЕНТ .ДЕТО ГО КОМАНДВА ЖЕНА МУ..

28

Озадачен

преди 9 години

Даниел Кон-Бендит е педофил. В интервю през 80-те той заявява че няма нищо по-възбуждащо от това да го докосват 5-годишни. Освен това е част от "Спинели груп" (федерално настроените в ЕП). Плюс това участва в демонстрациите срещу Дьо Гол. Накратко много лош човек. Мнението му не трябва да се взема под внимание.