13

до 12 от друг

преди 9 години

Ако беше това ,което пишеш, нямаше да имаш време за безсмислени спорове. Хората нямат време да си вдигнат главите от работа.

12

Анонимен

преди 9 години

Елате хиляди младежи..., а така също наемници, диверсанти и шпиони.

11

Анонимен

преди 9 години

Радвате ли се сънародници ,нали затова са всички войни и мизерии по света ,които правят. За да може те да си въртят синджирчето и да пазаруват с виртуални долари.

10

Анонимен

преди 9 години

Прочетете статистиката ,къде , колко и кои пътуват. В училище от 50-те години не изучават география в училищата и по начало са много неориентирани в тази наука.

9

чичо Скрудж

преди 9 години

Народопсихология - получаваш заплата 3000 долара но се надяваш да може да обиколиш света за 50 долара на ден.

8

Анонимен

преди 9 години

Мисля че авторът на "Наръчник на галактическия стопаджия" ще им даде по-вярна информация.

7

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Аз съм привърженик на идеята, че повече американци трябва да пътуват по света и в България. Американците са хубави хора и ще бъде добре за тях да научат повече за света.

6

Анонимен

преди 9 години

"Сега за американците е най-доброто време за пътувания от години", посочва Мат Кепнес автор на пътеводителя "Да пътуваш по света за 50 долара на ден" и други справочници за пътешественици ."Хахахахахахаха звучи като американската мечта на "богатите" - по света за 50 долара на ден... няма как да стане

5

Онзи

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияКато гледам колко си грамотен, си представям какъв магистър инж Ай Ти си.

4

за 1

преди 9 години

Вътрешния туристически пазар в САЩ се състои от около 10-20 дестинации. Там бензина никога не е бил скъп.

3

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

От статията става ясно, че тръгването на път е в пожелателен стил. Еврото все още е по-скъпо от долара и това няма да се промени.

2

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

не знам за хАмериканците но аз нямам нужда да ходя в мизерна европа. Живях в западна европа когато имаше капитали и просперитет преди да удари кризатаЗа магистърче инжинерче ИТ в високо технологиния институт доходите ми бяха много добри живеех в палат с 3 спални на топ място между стариния център и безкрайните плажове на пресечка на Мануел Кандела.Като дойде кризата се фанаха гуша за гуша. Аз си изтеглих капиталите и се преместих на най райското място и не мисля да ходя никъде далеч хахаха

1

Анонимен

преди 9 години

сащ са огромна страна с всякакъв климат и природа,най голям е вътрешния туристически пазар.при цени на бензина 1.6-1.7 долара за галон от 3.8 литра или 60-70 стотинки за литър при техните доходи, може да си пътуваш колкото искаш.