21

Анонимен

преди 9 години

голяма простотия в тая статия / щяла да бъде по добра защото сме имали работещ парламент и редовно избрано правителство/ другите да не са биле незаконни случаино, и какво му работи пък на тоя парламент , само крадци и мошенници

20

Анонимен

преди 9 години

едва ли...

19

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМаркс може да кажеш че е британски агент, но еврейски не. Той си е евреин. Дарвин е натурален англичанин.

18

Социалдарвинизъм

преди 9 години

До Анонимен29 ти.Човек за човека е вълк.Това е латинска и философска сентенция , за еволюцията на капитализма.Маркс само се е усъмнил , дали е вълк , или хиена ..Естественият отбор , социалдарвинизма са алфата и омегата на капитализма като обществена система.Папата дори го призна и го нарече екзистенциална шизофрения

17

Анонимен

преди 9 години

Маркс е еврейски агент, който измисля една фалшива теория, за да може евреите да си постигнат целите.Без псевдо теориите на Маркс и Дарвин "революцията в Русия беше невъзможна.Самият Маркс е казвал, че теорията на Дарвин е духовна основа на неговото учение, и че без Дарвин, неговото учение би било невъзможно.

16

Приказвайте си!

преди 9 години

Тя кризата, която ни предостави за дългосрочно ползване Бойко Борисов няма да свърши докато той и бандата му не откраднат всичко,което е възможно.Освен глад и национално предателство друго не се задава. Защото никой не може да е..бе толкова много,колкото много може да търпи българина. Криза и глад гарантирани от ГЕРБ!

15

Анонимен

преди 9 години

Защо някой смята, че Маркс е против капитализма?Цялата тази система с "клсовото противоречие" или "антагонизма на класите' е измислена, за да се утвърди именно тезата за "класите", но забележете за класи във смисъл на материално положение "бедни - богати". Борбата против това, всъщност именно налага тезата, че този антагонизъм съществува.Богати и бедни винаги ще има.Но Маркс по поръчка на определени кръгове започва да прави от това политика, от която вече се вадят дивиденти (Русия - 1917 г.).

14

жАН жАК РУСО

преди 9 години

До Анонимен 17 ти.Като не искаш Маркс , ето какво е казал бащицага на капитализма.А това колко аморален е бил даже не е за разправяне.,,Първия човек, който си оградил парче земя, казал "Това е мое" и сметнал другите хора за достатъчно наивни, за да му повярват, този човек бил истинския основател на гражданското общество. Пазете се и не слушайте този самозванец: вие сте загубени, ако забравите, че плодовете на земята принадлежат на всички нас, и самата земя на никого.

13

Анонимен

преди 9 години

До Евроатлантик "Сега САЩ и ЕС наливат милиарди в България да ни спасяват от пораженията на 45 годишната руска окупация. Ако не са САЩ и ЕС да ни хранят България загива."По - голям виц от тоя не бях чувал ! Ако не беше трагично бих се хилил с часове . Само да не се окаже след години когато се дръпне чертата и се направи реална оценка ,че именно заради УСА и ЕС в България да няма българи а да се е превърнала в ромско - сирииска махала !?

12

Анонимен

преди 9 години

ЗА БИЗНЕСА В РУСИЯ ДА.

11

Анонимен

преди 9 години

Тя стойността на колите е малък проблем, проблема е, че с печалбите на фирмата заплатите могат да се вдигнат, като се отдели по-голям % от тази печалба за заплати. Както е в нормалните държави.

10

Анонимен

преди 9 години

Пари нема , деистваите !

9

Анонимен

преди 9 години

Абе пари за заплати няма, ама за новите коли на администрацията във фирмата има.Даже търговските бусове дето вадят пари не ги сменят толкова често като колите на шефовете. То ясно имидж, ама нима гладният и беден работник не удря по имиджа?

8

Анонимен

преди 9 години

Това е нещо като бума на имотния пазар който от 7 години все предвещават ! Чудя се защо не си го кажат ,че държавата се е засилила към фалита и реално няма сила която да обърне този процес .

7

Анонимен

преди 9 години

Низнам какви са очъкваниятъ за бизнесъ, амъ гледъм новият сайт на нашъта фърмъ дет са го направили и направо склада не мога го позная. То бива да се лъже, амъ толкоз. Вътре чисто са го показъли складъ, а той не е чист. Вътре некакви с каски с работно чисто облекло. Докарали съ го до перфект. А иначе реалностъ е друга.

6

БГ

преди 9 години

Колко много левчета,за българските лъвчета!

5

без пардон

преди 9 години

Още ли не сте разбрали? Не е проблем социализма. Не е проблем комунизма. Големият проблем е капитализма!

4

нови кризи

преди 9 години

Как буржоазията преодолява кризите? Чрез подготовката на нови кризи, още по-всестранни и изпълнени с още по-голямо насилие. И чрез намаляване на средствата за предотвратяване на кризите.Karl Marx (1876)

3

Анонимен

преди 9 години

За Българския "бизнесмен" никоя година не е добра щом трябва да плаща заплати на хората си който му правят парите с който всяка година си купува някой лъскав дарак за 200 бона или гипс картонена съборетина за половин милион. Просто угодия нямат тия долни нагли същества. Нито са доволни че има минимална заплата нито са съгласни когато тя се вдига с едни мизерни 20 лв. В България няма бизнесмени има дребни тарикати който се имат за робовладелци.

2

финансист

преди 9 години

Икономиката на България 80 % е в ръцете на назначените капиталисти от БКП-БСП-ДС . Докато това не се промени нищо добро не ни очаква . Т.н. работодатели ще продължават да плащат минимални заплати на работниците , а иначе ще си купуват яхти , луксозни коли , фолкаджийки и миски . А иначе се пазарят за някакви си 20 лв. повишение на минималната заплата .