9

Анонимен

преди 9 години

Как ще вдигаш ръка, бе, *** ли си? Пешеходната пътека затова се казва пешеходна, има указателни знаци преди нея. Във всяка нормална държава се намалява преди пешеходната пътека, ако има човек на половин метър от пътеката се спира. Иначе има сурови санкции, Същите има и за пешеходец, пресякъл на необозначено място. Докато няма масови глоби няма управия, ще си ни газят като ***.

8

Виктор

преди 9 години

До Т. ГеоргиевТ.е. пешеходецът е виновен, че е убит, защото не се разхожда с полицейска палка, която да размахва на пешеходните пътеки?Ако човекът беше "манхнал", всичко щеше да е ок. Ама понеже (може би) не е, "така му се пада", така ли? Между другото, ти от затвора ли пишеш?

7

Т. Георгиев

преди 9 години

"Изключително "НЕПРЕДВИДИМО" е пешеходец да пресече платното НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, нали?"Разбира се, че ШОФЬОРЪТ ТРЯБВА ДА СПРЕ НА СПРЕ НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА и да изчака пешеходците да минат. Но като знаем какви са шофьорите в България, винаги трябва да имаме едно наум, дори когато пресичаме пешеходна пътека. Както вече казах, не е кой знае какъв проблем ДА ВДИГНЕМ РЪКА ПРЕДИ ДА ПРЕСЕЧЕМ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ НА ШОФЬОРИТЕ ЗА НАМЕРЕНИЯТА НИ.

6

Виктор

преди 9 години

До Т. ГеоргиевИзключително "НЕПРЕДВИДИМО" е пешеходец да пресече платното НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, нали?

5

Анонимен

преди 9 години

До ddТи свидетел ли си?Или просто ти харесва да си фантазираш?Или пък си роднина на убиеца?Убийството стана НА ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА.

4

Т. Георгиев

преди 9 години

Извод - шофьорите ни не могат да карат, а пък пешеходците въобще не знаят как да се държат, когато се движат в близост до пътното платно.Драги пешеходци, за ваше добро е преди да пресичате, да вдигнете ръка, да "принудите" шофьорите да спрат и след като се уверите, че няма опасност да ви бутна, тогава да пресичате. Запомнете - пътното платно е последното място, на което искате да се непредвидими!

3

Анонимен

преди 9 години

Да, тялото на убития човек беше на 3 метра от пешеходната пътека, но блъскането си беше на пешеходната пътека.Не знам тия ***, дето направиха от Ломско шосе магистрала, какво заслужават, но е пълно безхаберие, след толкова нещастни случаи на това шосе да не се направят ПОВДИГНАТИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ. Поне в района на кв. Надежда - там има пешеходни пътеки на всеки 100 метра, но по нито една от тях не е безопасно да пресичаш (дори и на тези, които са на светофарите - 4 броя в тоя район).

2

Тео

преди 9 години

Еххх ... "това на метри от пещеходна пътека" звучи като полубременна. Или е бил на пешеходна пътека или не. Какво означава "на метри?" - 2, 3, 10 или 100? Дано се оправи човека, и да няма сериозни травми както за него, така и психически за шофьора.

1

Цветанка

преди 9 години

Някъде бях чела: Обичай ближния си!....Обичайте се и се множете!.....Но изглежда--убивайте се и избивайте се е по актуално..... Колко"кьорав" *** и арогантен трябва да си за да убиеш хората и после да търсиш (силни) аргументи.... Да им се отнемат книжките на такива брутални *** за винаги и....в затвора за по 30г. да ги спукат от работа....