7

Анонимен

преди 9 години

Тия какво си броят войните, някаква приятелска надпревара с американците ли са си организирали кой повече войни ще води?

6

!

преди 9 години

"Конфликтът" от миналото лято не е"война"но Холокоста над палестинските семити !

5

x

преди 9 години

През лятото на 2014 ционистките терористи не "воюваха с Хамас"но избиха хиляди обградени мъже.жени и деца в концлагер Газа.Скоро цял свят ще стане Газа,когато Русия и Америка бъдат принудени да се изправят една на друга(както Германия и Русия преди за да се основе"Израел").aljazeera/news/middleeast/2014/07/gaza-under-seige-naming-dead-2014710105846549528.html

4

Анонимен

преди 9 години

Ако съм шеф на днес.бг повечето списващи тук щяха да си търсят нова работа тази година.

3

!

преди 9 години

Терористичният ционистки режим си "признал".Ха,ха,ха добре,че си "признаха"та да разберем,че всички войни се водят за излизането на антихриста като глава на световно правителство управляващо от Йерусалим.Либия бе изтрита от картата заради инсценирани "протести"но закваската зад войните в името на антихриста ни води към трета ядрена война.

2

...

преди 9 години

Отне ми 3 минути да гледам заглавието и да го прочитам няколко пъти докато сам си наместя думичките и разбера за каква война операция лятото става въпрос. Абе на вас как ви дават дипломи за журналисти бе???

1

...

преди 9 години

Що за неграмотно заглавие???