75

Шоп

преди 9 години

Средният годишен износ през 80те беше 778,43 милиарда лева------------Май си пил некоя боза от 6 ст., вече отдавна ферментирала.

74

Анонимен

преди 9 години

BALGARIA E TERITTORIA NASELENA S MNOGOROMI I DR. MALZINSTVA,KATO BALGARITE SA IZCEZVASHT VID,DARGAVA POELA PPATIA KAM ADA.

73

Анонимен

преди 9 години

нещо по малко валотилно,примерно в злато. През 89 година 1 унция струва 400 долара, сега е 1200 долара------------------ Първо, казва се ВОЛАТИЛНО. Второ, ако златото е поскъпнало с 200%, не виждам кое му е по-малко волатилното. Такак както е поскъпнало от 400 на 1200, утре може да стане 500 или 2000.

72

преди 9 години

Сега положението ни е точно както през 96-97година. 67 лева минимална заплата тогава ,отговаря на 340лв сега. Излиза,че не сме мръднали и на йота от 1997 година. През 97 един хляб струваше 25 стотинки,после 28,сега хлябът е 1лв средна цена. Да попитам и тока колко пъти поскъпна? Помните ли 6.5 стотинки,сега 22 стотинки. Не виждам благосъстоянието на 80% от българите да се е вдигнало 2.5 пъти.

71

Анонимен

преди 9 години

До 103ами така ще е като гласуваш за московски агенти

70

Анонимен

преди 9 години

До 102Както искаш така го смятай дори, кажи една година при бай Тошо когато износа ни е бил над 4 млрд $ :)

69

преди 9 години

До 98Не ми смятай стокооборота в хартия! Нека го сметнем в нещо по малко валотилно,примерно в злато. През 89 година 1 унция струва 400 долара, сега е 1200 долара. Хайде да сметнеш отново и да ми кажеш че стокооборота е нараснал.

68

Анонимен

преди 9 години

До 95Ами смей си се ама за 2013 година износа на България е 43,559 млр лева или над 22 млрд евро, ти ми кажи една година при бай Тошо когато износа ни е бил по-голям

67

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки проблемите, които в момента изпитваме поради корумпираните ни политици, все пак в момента България изанся 2-2,5 пъти повече отколкото по времето на бай Тошо"Пълни измишльотини. Това което се произвежда сега и се изнася няма и 1 хилядна от производството и стокообората на България със СССТ и СИВ преди 89та година.

66

преди 9 години

До 93Е тази лъжа,такова майката на всички лъжи,който съм чул.....................хахахахахаха..........това е от разделати "Новогодишен Хумор"

65

преди 9 години

До Одисей 1Пич,аз съм спокоен. До сега не съм се топлил на газ и от сега на татък няма да се топля. Котелът ми е на твърдо гориво и ток. Лично за мен и за мойте нужди,само хлебозавода ползва газ.

64

Анонимен

преди 9 години

До 92Въпреки проблемите, които в момента изпитваме поради корумпираните ни политици, все пак в момента България изанся 2-2,5 пъти повече отколкото по времето на бай Тошо

63

преди 9 години

До Анонимен 88Добре бре,ясно 60% от износа е за ЕС,но защо Търсенето не расте,та да вземем да го стигнем износа на бай Тошо? Нали сме партнери и НАТО-ки бази имаме. Нека ни купуват всички ***,както на времето СССР! Нека ни подаряват за 2 милиарда долара нефт! Искаме и ние да се почувстваме съюзници.

62

преди 9 години

До одисей 1Ще видим полша какви ще ги забръсне тази година,догодина и ние ще се наредим на опашката за втечнен газ.

61

преди 9 години

До Одисей 1С нетърпение чакам евтината газ от Катар и Либия и Старта на спот търговията на енергоносители в ЕС.

60

Анонимен

преди 9 години

Напротив, в ЕС няма свободно придвижване на стоки, капитали и работна сила. Българите и Румънците които са в Шенген са контролирани и резето за тях всеки момент отново ще хлопне при тази безработица в ЕС. А за стоки е смешно да се говори - какво стоки може да продава България която е със съсупана икономика - практически няма шанс на пазара. ES фирми произвеждат евтино е България в swetshops си изнасят продукцията и я продават 10 пъти по скъпо защото държат пазарита.

59

преди 9 години

До Одисей 1А кой те кара да купуваш енергоносители от Русия? Купувай от Катар. Тогава съотношението ще е 1 към 30. Чушки и домати всяка страна произвежда. Русия има възможност да избира на кого ще дава пари за паприкаш. Когато станем стратегически партньор на Русия,ще ни изкупуват стоките.Сега сме в ЕС,нека купуват европейците! Нали това ни обещаваха "Необятният пазар на ЕС"

58

преди 9 години

До Одесей 1Ошибаешся пацан. Ние подръжниците на Путин,много харесваме да заработваме на борсите, Франкфурт,Лондон, Ню Йорк,Чикаго.Мы не хотим развала капитализм.Оставьте нас зарабатываем

57

Анонимен

преди 9 години

Истината е една започав края на "ерата на петрола" до 10 години с петрола и газта ще се случи това, което се случи с въглищата в началото на 20 век

56

Анонимен

преди 9 години

В ЕС няма свободно движение на капитали стоки и работан сила. България и Румъния са още в Шенген и докато е там за българите няма свободно движение, а контролирано. А от 2015 може да въведат отново визи за Българи и Румънци. Има свободно и безконтролно нахлуване на стоки от западна Европа в бедни страни като България. Със скапаната си икономика България не е конкурентна на пазара на Европа, смешно е да се говори за движение на български стоки на запад.