23

Анонимен

преди 9 години

ЧНГ на всички. С новите стари проблеми които стават все повече. Отворете си най после очите, вижте докъде стигнахме с тая евроинтеграция. Дай боже началото на края на това евроатлантическо безумие! Това е най доброто което може да ни се случи!

22

Нико

преди 9 години

Здравейте и на всички ЧНГ.Тук чета нещо от Анонимен: Добре,че си анонимен,трябва да те е срам да излезеш с името си.Мога ли да те попитам какво разбираш ти под "национални интереси"?Производство на нови ракети? А хората голи и боси,пиещи от отчаяние?Нали няма да спорим,че нивото в Русия е като в САЩ...Колко са доволни самите руснаци прочети в газета.ру-не в саита на ЦРУ...Докога криминалите, управляващи Русия ще си играят на "сам срещу всички"? Никой от обикновените хора не го иска.

21

kolko o6te

преди 9 години

krim i suvetskia saiuz da se gotviat za zima kato 1997 u nas

20

Джонката

преди 9 години

На мен пък най ми харесва как 90% от Българите не знаят що е почивка, тъй като все няма пари. И все пак намират време да помислят как руснаците ще почиват и каде. Хуманисти сме си и това е.

19

в помаощ на бащицата

преди 9 години

Най ми харесва как джуджето се опитва да принуди руснаците да прекарват отпуските и почивките си в крим.Предлагам да му помогнем,като национализираме имотите на всички извън ЕС.

18

Педали

преди 9 години

Трогателно е, че съжаляавате Крим, квакайки он нашия си гьол, получивеци. Продължавайте да крякате, докъто ви вдигат цената на тока, карат да се пенсионирате на 90 и ви увеличават заплатата с 1% на година.

17

картограф

преди 9 години

Не им завиждам на кримчани.Гледам картата и виждам един полуостров който е по зле и от остров.Търговия с Украйна никога няма да имат,търговски камиони и влакови композиции никога няма да минат през Украйна за Крим.Водоснабдяване,електрификация са 80% зависими от Украйна. Русия си спечели един цирей,който трябва да го храни преко сили и да отделя пари за него колкото за образованието на руснаците.

16

yan

преди 9 години

До Анонимен 20Защо си толкова лош? Човекът иска да ви се радва. Там няма да вижда триполови.

15

до 22

преди 9 години

Като твоята!

14

Интересна работа:

преди 9 години

Крим отпразнувал НГ като част от Русия, ами защо тогава плачат, когато Украйна им спира тока?!

13

и..диод

преди 9 години

Дано тази година станат хубави тикви!

12

Анонимен

преди 9 години

*** дали ще доживеят до първа пролет?

11

статист

преди 9 години

1 000 000 руснаци емигрират всяка година в ЕС и САЩ.Това прави по 3000 руснака всеки ден или 25 автобуса на час.Великото преселение на народите.

10

Анонимен

преди 9 години

Само остана ,,Аврора,, да гръмне. Новата Октомврийска революция започна

9

за 13

преди 9 години

...като у нас в КТБ-то ли...Патриоте...а?!!!

8

Патриот

преди 9 години

Хората в Крим ,Одеса и цяла източна Украйна са на друго мнение.Имам Роднини в Киев и те твърдят ,че пълни психопати са взели властта, хунтата краде пари от личните банкови сметки на хората там,но за това няма да чуеш по пропагандните западни медии!

7

СТРАШЕН ПРАЗНИК...

преди 9 години

....НА ТЪМНО , НА СВЕЩИ БЕЗ ВОДА ------САМО НА ВОДКА , БРАТО....ХА,ХА,ХААААААААААААВ КРИМ УМИРАТ ОТ РАДОСТ...ТАКА ЩЕЛИ ДА КАРАТ ДО ДРУГАТА НОВА ГОДИНА!!!!!!ВЕРА ТИ РЕДИМ......ХА,ХА,ХАААААААААААА.....!!!!

6

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

НИЩО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА УПЛАШИ РУСНАЦИТЕ!!! КАЛЕН НАРОД С ВИСОК ДУХ И МЪЖЕСТВО, ПРЕЖИВЕЛИ И ПОБЕДИЛИ В ДВЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ, ПОНЕСЛИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЖЕРТВИ, НАПЪЛНО РЪЗРУШЕНА ИКОНОМИКА, ЖЕСТОКИ БЛОКАДИ, И НИКОЙ НИКОГА НЕ Е УСПЯВАЛ ДА ГИ ПОДЧИНИ ИЛИ ПОКОРИ! ПОУКИТЕ ДА СИ ВЗИМАТ ТЕЗИ ЗАД ОКЕАНА!

5

до руският патриот

преди 9 години

другарю,ссср не съществува вече 20г. и Украйна вече не иска да е руска губерния.Набии си тези факти в телешкият мозък,както ти го казаха вече и не ни занимавай с идиотските ти фантазии.

4

Патриот

преди 9 години

Както се казва в една народна поговорка "каквото ти направи американска марионетка и цяо село не може да ти го направи"Единственият шанс за Украйна е контра преврат и изправяне на американската хунта пред трибунал и разстрел за национално предателство !