13

ФАКТ

преди 9 години

ДОКАТО ЕДНА СУПА СТРУВА 10 ЛВ. ,ТАКА ЩЕ Е!!!

12

турист

преди 9 години

Нашите назначени капиталисти от Луканов и БКП са собственици на хотелите и ресторантите. Вие какво очаквате от хора , които са били партийни или комсомолски секретари , те са свикнали само да вземат , а не да дават . Като чета офертите нашите *** предлагат за едно и също време 3 пъти по скъпи цени от Турция и Гърция, а обслужването е като в третия свят . Затова другари не ревете за 2014 г. , защото през 2015 година ще е още по зле за вас.

11

Анонимен

преди 9 години

от Несебър съм много разочарован в Гърция ми е по добре от там поне не се опитват да ме излъжат на всяка крачка и сядане ,няма да забравя как един беззъб келнер в Поморие си взе 15 тина лева бакшиш ,трябваше да му избия и останалите зъби но заради дамата извади късмет

10

до хахо

преди 9 години

Коя по-точно инфраструктура е унищожена?Такава въобще нямаше доскоро.

9

Анонимен

преди 9 години

Вече години наред най-печалившият "отрасъл" на българската икономика не е ТУРИЗМА, а неговата "сестра" ЕМИГРАЦИЯТА, но това не се отчита в официалната статистика.

8

Анонимен

преди 9 години

Догодина двуседмичен ол инклузив мах 300лв. Да има с кво да върнат кредитите. А печалба... в некой друг живот.

7

Анонимен

преди 9 години

Глупости, всичко е измама. Плачат, защото укриват данъци. Помня как само в едно заведение по морето проверяващи отчетоха хиляди лева за вечерта само от вход, при "нормално" отчитани по 15-20лв. Поне милиард ще влезе в хазната, ако се прибират нормално данъците в туризма. И други отрасли са така. Всеки реве, че държавата не върви, а всеки гледа да открадне, защото, видиш ли, ако не го откраднеш ти, някой друг ще го открадне. Никога няма да се оправим.

6

Анонимен

преди 9 години

Цените на летище София са най-високите в света.Даже са по-високи от Хитроу.Те чужденците не са балъци.

5

Анонимен

преди 9 години

Политиците са глупави, корумпирани, страхливи, продажни, не са мъже, нямат собствено мнение, и затова е трудно всичко в тази държава. Защото сами гоним руснаците. Ами не може да искаш да иидват повече туристи при положение, че им слагаш визи.

4

хахо

преди 9 години

Какво очакват. Унищожиха природата, унищожиха инфраструктурата. По плажовете няма място къде да си сложиш хавлията. Из алеите превърнати в битак, цяла нощ бродят пияни и дрогирани ***. Каквото посееш това ще жънеш.

3

БГ

преди 9 години

Ако чакаш лесно,ще се натресеш на най трудното!Много браншове са по-зле от туризма.Хич да не ми се оплакват!

2

тарамбука

преди 9 години

Е и какво хващат хората от това ,че има туризъм ? Пак високи цени на продукти , съп ток ,ниски заплати ,само дето работят по хотелите 3-4 месеца на най ниската заплата .... хахахаха

1

baba vi ot kstri4

преди 9 години

sega idem s pesionerskia klub da spasim turizama