28

Анонимен

преди 9 години

ЕРП-тата в *** ! Бойко и Плевела на въжето.

27

Анонимен

преди 9 години

Всички цени падат заради горивата, а пък тока поскъпва. Няма логика още повече и заплатите падат, а пенсиите са замразени.

26

Анонимен

преди 9 години

Така е, ще го вдигат тока, като дадоха ЕРП на *** и Пульо , не са държавни ще ни вдигат тока и ще си мълчим като риби.Държавата ни е безгласна буква.Абсолютна колония сме. Надупени отвсякъде.

25

''САМОЗАПА

преди 9 години

Особено смешно беше миналата година, когато разни клошари срещу 50 лв от БСП се поливаха с бензин. После ги снимаха за малко с камерата и веднага след това ги гасяха!

24

Анонимен

преди 9 години

Само Германия истински ще ни помогне да овладеем престъпността! Русия я създаде като ни вкара в перестройката, която се оказа преминаване от социализъм към див капитализъм, червен при това, тоест мастити капиталисти станаха все бивши номенклатурчици от БКП-БСП и офицери от Държавна сигурност!

23

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Няма такъв протест, който да може да върне Станишев.

22

Анонимен

преди 9 години

задава се все по-голям дефицит на интелект в държавата

21

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До SharkИ магарето казва истината, според другите магарета.

20

Shark

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА. Е ми разбира се, в България хора които казват истината и назовават нещата с истинските им имена са неудобни.

19

котарак

преди 9 години

Тиквата да не се прави на луд,ами да каже,2009 та, със спестените пари от неразнасянето на сметките за ток, на абонатите, кой и как го спонсорира.

18

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Бойко Борисов ще изкара пълен мандат. За други министри това не важи. За Москов например.

17

аз

преди 9 години

Продадоха националната сигурност за жълти стотинки на ЕРПтата, сега пък треперят от страх... Като не знаеш да управляваш и контролираш - нямаш и сигурност.

16

До Ценообразуване

преди 9 години

Най-вероятно прекрасно разбирате причината.Тя е че от евтиния ток печелят подходящите играчи като го изнасят,а скъпия го плащаме ние и така кръга се затваря.

15

Снимката !

преди 9 години

Гледах дълго и внимателно това нещо на снимката. Установих, че само вратовръзката и сакото го отличават от тиквата. Интересно, тиква с вратовръзка ?

14

Дядо Петър

преди 9 години

Медийната креатура, позьорът и професионалният плачльо (а напоследък и международен просяк) НАЙ-МРАЗИ ДА МУ СЕ ВИКА ПОД ПРОЗОРЦИТЕ.Така че е ясно как може отново да му се тегли дуспата.

13

аз

преди 9 години

Имам и контролен електромер, засичам го на последен ден всеки месец, от последната истерия с ЕРПтатат до ноември разликата се движеше в 1,2 - 1,5%%, обаче за ноември разликата излезе 3,7% в + за ЕРП. Мисля, че ПРОБВАТ пак да манипулират с електронни електромери.

12

Ценообразуване -ток!

преди 9 години

Защо само 5% от евтиният ток на Козлудуй участва в микса?Най-важният въпрос, къде е останалият ток? А?Защо не се спазва Директивата на ЕС, че клиентити отказали се от парно чрез демонтиране на радиаторите, не плащат сградна инсталация. Три години минаха, за да се промени законовата уредба. Българите ще плащат глоба, защото Министерски съвет бави нарочно въвеждането на Директивата.Това са важните проблеми на България! Това са истинстинките новини.

11

Анонимен

преди 9 години

Борисов и ГЕРБ се плашат от собствената си сянка.Постоянно се оглеждат и ослушват да не би някой нещо да им стори.В управляващата коалиция цари мнителност и недоверие.Опастността е в ниската представителност на избрания парламент и в частност на управляващото мнозинство,съставено от несъвместими политико-идеологически субекти и политически лидери.Единственото обединяващо е егоцентризмът и властолюбието на лидерите и клиентелизмът на масовката.С бюджета който приеха и неяснотата коалиция ли са или сбор от временно подкрепящи се,фалстарта на реформите ги(ни) обричат на мъчително съществуване и з

10

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Какъв е тоя вестник Дума... - не съм го чувал...

9

герберче

преди 9 години

Братя по идеи, искам и аз да изкарам некой лев като пиша за Баце хубаво. Към кого да се обърна? Ще пиша каквото трябва и каквото не трябва. Важното е некоя кинта да изкарам. Чакам адреза или мобилния.