74

до 68

преди 9 години

Напротив! Всеки един в тази страна е много по-добър от неграмотника Борисов.

73

Анонимен

преди 9 години

До непукистБоко винаги се изказвал идиоматичо!

72

пуня

преди 9 години

До Анонимен 80накокържал се е щото или все с багера, или с голо дупе - таралежи мачка. с такава трудова характеристика...

71

непукист

преди 9 години

Цитат"Не може,нищо против нямам секретарките или техническия екип-да взимат ТОЛКОВА,КОЛКОТО undercover-ът(това значи тайния агент може би),който може да го уловят всеки момент,или на границата,бягайки,винаги може някой да го...,има си рискове и то са си реални рискове."казва ББ.Какво по-точно казва защото ми звучи като Пената?

70

Анти

преди 9 години

И военните - също. 90% от военните са чиновници, които не си помръдват задниците от столовете. А иначе се водят първа категория труд, За първа категория да им се води само тогава, когато са на полево занятие, на мисия, на бойно дежурство. Останалите - 2-ра категория. За полицейските тарикати - канцеларисти с пагони - също.Стига сме ги хрантутили народа тези търтеи и пиявици.

69

Анонимен

преди 9 години

Реформа в МВР ще има и е възможно да има единствено,когато се реформира обществото във всички негови области!Каква файда ще има от намаляването на чантаджиите,ако недостатъците в здравеопазване,образование,култура държавно управление,социално дело ако щете останат и не се изкоренят?Ще сложат до всеки блок по един полицай,за да гледа кои си хвърля *** през прозореца? Ми няма как да стане ! Докато сме си *** и животът ни ще е говежди!

68

Анонимен

преди 9 години

Из от заде Цецо много лошо гледа,накокърджил се е нещо!

67

Анонимен

преди 9 години

Разтълкувайте репликата: "Камерите трябва да работят, ако трябва съкрати хора, но те са по-ценни, казва Борисов" Доколкото разбирам, казва, че камерите са по-ценни от хората. Защо не си сложим една камера вместо Б. Борисов. По-добра работа ще върши. Поне няма да говори глупости.

66

Анонимен

преди 9 години

трЕбва камери и за ДАИ и за митниците и най вече за всеки политик по една да се зачисли 24/7

65

до Василев

преди 9 години

Този Дорфс да научи най- напред неграмотния американец на всичко това, но няма да успее, защото самият Дорфс е неграмотен американец !!! Пиши ГРАМОТНО- Василев !!!

64

Анонимен

преди 9 години

А злият дух пак зад философа

63

Анонимен

преди 9 години

Конкурсното начало му е майката, а не политически назначения на некадърници.Некадърника за 4 години мандат, докато разбере за какво иде реч,идва другата партия,която си назначава своя некадърник.При конкурсно начало отличника ще си остане дълги години на поста и ще има резултати за държава и народ а и за политиците няма да има проблеми.

62

стрелец

преди 9 години

"браво"на избирателите отново си натъкмихте ол*рен и им*цил да ви решават проблемите да са ви "честити"

61

87

преди 9 години

колко работници загинаха при трудова злополука и колко полицаи при изпълнение на служебния си дълг ...да ги съпоставим и тогава да говорим кой е за първа категория и какви обещетения да получава от държавата..........

60

ККК

преди 9 години

Заглавието трябва да е "Босовете в собствената си държава" точно за снимката !

59

bg izmet

преди 9 години

dolna vashliva i kradliva sgannn

58

Тоталната ..

преди 9 години

... Простотия отново обсеби държавния апарат.

57

човек

преди 9 години

Каквото и да си говорим и Бойко да си отиде, няма какво по-добро да дойде...Наистина материалът е лош....Повечето умни и интелигентни хора отдавна не живеят в България, а тези които са все още тук са обзети от малодушие...Ако Бойко не иска да остане в историята като най-лошият политик управлявал България, трябва да се стегне и да направи няколко основни неща: Първо и най-важно е Цветанов да не е повече фактор в ГЕРБ.Този човек е достатъчно компрометиран и само подклажда недоволство у хората.

56

Пенсионер

преди 9 години

Г-н Борисов Орежете пенсиите на бъдещите и на сегашните пенсионери от МВР които взимат тавана полковници,комисари и тн. .няма пари в бюджета ,а те се ширят с таван от 900 лв В живота си 1 акт не са съставили .Плоска пенсия за всички полицаи от 500 лв Единственно миньорите и летците заслужават повече .Време е да споделят несгодите на реформите .Всеки трябва да си понесе делът

55

izvoza

преди 9 години

Г-н Борисов, кой ще "емне" Прокопиев и сие??????????????????????????????