19

Tony

преди 9 години

Emigrantite sa dobre dosli v London :)

18

до С.С.С.Р

преди 9 години

Кумирът ти Путин е хазар по майка , ако се сещаш за какво иде реч !!!!!!!!!!!

17

gtf

преди 9 години

до 10г. ЕС ще заприлича на коптор, ако продължава така...

16

С.С.С.Р

преди 9 години

До АнонименЗащото Русия е БЯЛА и Православна държава и там джихадисти, муджахидини и тарамбуки НЕ СА ЖЕЛАНИ , а и Лидера Путин го заяви пред целият свят !

15

Анонимен

преди 9 години

do 16Омраза? Ти правиш ли разлика от омраза и от отвращение, мой? Брат ми не мрази никой, той се е отвратил от българите в Германия. Само един пример ще ти дам за тези негови впечатления и то много показателен: Кличко миналият месец се би с нашия *** в Хамбург. За пръв път чувам така да освиркват яростно Кличко където и да е по света. Хайде разбирам да беше мача в София, но в Хамбург да освиркваш така Кличко? Е, показахме се че сме най-големите *** в Европа. Или искаш още примери?

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩе ти отговоря вместо СССР. Да не мислиш, че в РФ хващаш куфара идваш и още от аерогарата ти викат, ае БРАТЛЕ много си красив искаш ли да работиш в наша фирма, а ти само ги гледаш и им кимваш с глава.

13

Анонимен

преди 9 години

Докато САЩ прави демокрация там, да не спретнат те демокрация в ЕС?

12

Анонимен

преди 9 години

до 1, а брат ти от кой край е, красавецо? И какво общо имат афганистанци, сирийци, унгарци с омразата му към българите в Германия?

11

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До Анонименбихте ли обяснили защо не бягат в Русия?___________________________________Това е едно от най-честите клишета които са ви набити в главите.Провери в нета - в Русия има милиони емигранти от Казахстан, Киргизстан, Таджикистан които работят по строежи или в магазини например. В Русия условията са по-сурови разбира се - не може да лежиш и да взимаш 400 евро както в ЕС

10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНяма такива изпростели чобани.Има, има - я виж путинофилите тук кви зюмбюли са :)

9

Анонимен

преди 9 години

До С.С.С.Рбихте ли обяснили защо не бягат в Русия? Казват, че е най-бързо развиващата се икономика в света.

8

годжо

преди 9 години

До АнонименИ тоя форум ли оср...те с примитивните си простотии? Не се изненадвам от мнението на немците за братята-*** с плоските мозъци.

7

Анонимен

преди 9 години

Те тия от Врачанско и Монтанско са си спрели още от преди 30години.! Задръстеняци от класа! И ***,***,*** та няма и на къде! То за това сега им викат северозападнала България!

6

С.С.С.Р

преди 9 години

Явно Хелзинкския комитет на Сорос е еднакво противен навсякъде , виждам ,че и там се опитват да подкопават държавността . Орбан не трябва да ги гони , а направо да ги съди за терористични действия срещу държавата , както направи Батюшка !

5

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Това лято пътувах с колата по пътя Сегед- Ашотхалом и се чудех какво става - видях 20 мъже с вързани ръце край пътя и имаше полицейска блокада.Нещата наистина са сериозни, ние без емигранти не може да се оправим, а те вече ни налазиха.Понеже демокрацията цъфна в Ирак, Либия, Египет и Сирия, много хора решиха да се спасят от нея.

4

Анонимен

преди 9 години

до 3Чудя се колко си *** аджеба. Краси Радков е изключение. Голям човек с велик хумор. Тъпият Врачанин на една стотна не може да се докосне до възприятието за света на Краси Радков. Това иска и да ми каже брат ми, който живее с такива *** в Германия.Вика ми: Човече, тия са много спрели!

3

До Анонимник

преди 9 години

чудя се брат ти или ти сте по загубениза справка, хората от така наречения от теб "него край" си го носят хумора със себе сине е нужно да имитират нито Краси Радков, нито никой, особено преработения така наречен от теб "хумор" от сценаристите на Гологлавиа учиндолец

2

бъфало бил

преди 9 години

Вишки с тежки къртечници и охнехвъргачки, и...проблемът може да бъде решен.

1

Анонимен

преди 9 години

Не знам за Унгария, ама в една Германия к'во се случва...не е истина. Брат ми е там от няколко месеца близо до град Майнц. Каза ми че в цяла Германия отвсякъде напират ***- българи, румънци, шиптари.... И казва: Най-се отвращавам от българите- в една квартира съм с едни от северозапада от Монтанско- ужас. Няма такива изпростели чобани. Опитват се да имат хумора на Краси Радков, но са даалеч от него.( и той е от него край).Просто немците ни имат за *** заради такива като тези.