19

Анонимен

преди 9 години

Еееех ще ривете за Орешарски .... още от лани ви го казвах. Тая напаст Божия днешната ша ни върни векове назад!!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Оставка на задкулисната завера ГЕРБ+ДПС!!!

17

Иванчо

преди 9 години

Какви доходи в частните фондове?!! Някой погледнал ли си е партидите в тези фондово?? Първо ми взимат по 5 лева всеки месец административна такса. И тези 5 лева са повече от лихвата и доходността които предлагат. И в момента съм дал повече пари отколкото имам на разположение (заради тези 5 лв месечна такса). Осигурявам се на максимума.

16

Бадемов

преди 9 години

Турски ***, ще подкрепите вие ГЕРБ и РБ независимо от антибългарските им закони.

15

Счетоводител

преди 9 години

Ти си гаврата Симеонов, защото си един голям мошенникНо за пенсиите от официалните отчети на пенсонните фондове към 30.09.2014г1.В частните пенсионни фондове от тяхното създаване до момента са постъпили 7 330 милн. лева.2. Събрани са такси и комисионни от дружествата обдлужващи фондовете в размер на 692 млн лева3.Изплатените пенсии до момента са 172 млн лева.4. Налични в момента във фондовете са 7 130 млн лева5. Загубата в момента е 11 млн лева. Доходност отрицателна!

14

Shark

преди 9 години

Разбира се че не се дава никаква свобода на избор. Свобода на избора ще е ако мога да избирам дали да внасям изобщо за втора пенсия, а не само къде да внасям. Другото си е чиста проба кражба!!

13

Анонимен

преди 9 години

BRAVO VINKEL MACKAI BOKOVATA SGAN

12

Анонимен

преди 9 години

Вместо Патриотите използвайте ***.А, този *** се бори по всякакъв начин да го вземат насериозно.Драги Симеонов, Вие може да се рявнавяте по Волен Сидеров и Бареков -- там Ви е мястото

11

Анонимен

преди 9 години

do 9!Kolko mnogo si prav za Ataka i jelezarq Simeonov! Edin ot nai dobrite komentari!Bravo!

10

Анонимен

преди 9 години

Ясно е, че никаква криза няма да има. България е в национална катасторфа, отива в нищото. Четвръртата по природни богатства територия в Европа и една от първите по геостратегическо положение. Вече всички богаттства са раздедани на западните компании. Производство и селско стопанство няма. В момента когато руската газ потече през Турция - към 2020, просто ще бъде взето решение във Вашингтон и Брюксел тази територия да се присъедини към Турция и ариведерчи...

9

Анонимен

преди 9 години

"Нещо повече - посяга се да се разбие модел, който съществува 14 години, каза Симеонов."Моделът съществува повече от 14 години, ама добър ли е? Частни фондове с държавна принуда ме принудиха да държа при тях парите си, когато всяка банка би ми дала по-добра доходност ако държа парите си там, и то при положение, че винаги имам достъп до тях.

8

Анонимен

преди 9 години

ГОСПОДА ПАТРИОТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ НА ПАРЛАМЕНТА,ЗАЩО ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА СЪС РАЗНИ ЕТНИЧЕСКИ ЗАИГРАВКИ А ПРИКРИВАТЕ КОНТРАБАНДАТА НА ЦИГАРИ И ГОРИВА? ПРИКРИВАТЕ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ КОИТО НЕ ВЛИЗАТ ВЪВ ХАЗНАТА А ТЕ СА ОКОЛО ПЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА ГОДИШНО,ДО КОГА БЕ ГОСПОДА ПАТРИОТИ ОТ АТАКА И НФСБ ,ДО КОГА ?

7

анонимен

преди 9 години

Хайде герберчета,вожда ви каза в НОИ и след Нова година всички в строй,верни на партията.Както повелява партията това ще правите и вие,нали сте и предани до гроб.Нови заеми,няма проблем,харчи ги Бойко както ти е на сърце,ние след тебе ще ти плащаме вересиите,всички пари в НОИ -дадено Бойко с тебе сме.Няма увеличение на майчински,детски,намаляват инвалидните пенсии -няма проблем Бойко зад тебе сме до гроб.

6

вложител

преди 9 години

НЕКА ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ ДА ПИОКАЖАТ ДОХОДНОСТА СИ ПО ГОДИНИ ОТ 2008 ДОСЕГА И ТОГАВА ДА СЕ ТУПАТ ПО ГЪРДИТЕ

5

анонимен

преди 9 години

И ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ КОИТО В МОМЕНТА ЕДВА ЛИ ИМАТ НАЛИЧНИ ЗА ДА ДАВАТ ПЕНСИИ---ЗАРАДИ ТОВА СА ПРОТИВ----СА КАТО НОИ----НОЕВ КОВЧЕГ

4

Анонимен

преди 9 години

Много ще се радвам сега всички леви откачалки да си прихвърлят пенсиите в бездънната яма НОИ.Страхотно финтиране на "търсещите сигурност".

3

Анонимен

преди 9 години

Жалки смешници, лапачи на Мутренския ***.Продадоха се за 30 сребърника и 4-5 кмета.

2

SILENCE

преди 9 години

НОИ - СЪЩО ... ОТДАВНА ...

1

вложител

преди 9 години

Частните фондове са издухани